Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 forró szexpozíció a jobb orgazmusért

4 forró szexpozíció a jobb orgazmusért

orgazmusszerelemszex
0

Írta:

Misszionárius, lovagló és kutyapóz – unod már, hogy mindig csak ezeket a testhelyzeteket váltogatjátok a szexben? Vedd rá a párod az újításra, és próbáljátok ki az alábbi pozíciók valamelyikét! Ne feledd: Az itt bemutatott szex-pózokhoz egy kis ügyességre is szükséged lehet! Ne keseredj el, ha elsőre nem sikerül a csúcsra jutnotok – a gyönyör előbb-utóbb […]

Misszionárius, lovagló és kutyapóz – unod már, hogy mindig csak ezeket a testhelyzeteket váltogatjátok a szexben? Vedd rá a párod az újításra, és próbáljátok ki az alábbi pozíciók valamelyikét! Ne feledd: Az itt bemutatott szex-pózokhoz egy kis ügyességre is szükséged lehet! Ne keseredj el, ha elsőre nem sikerül a csúcsra jutnotok – a gyönyör előbb-utóbb mindkettőtöket kárpótol majd a kezdeti nehézségekért!

0015639_1.jpg ()

1. A horog-póz
Kedvesednek kicsi a pénisze, ezért nehezen jutsz a csúcsra? Próbáljátok ki a horog-pozíciót! Feküdj a hátadra, a kedvesed pedig térdeljen föléd! Húzd a lábaidat a mellkasodra, majd kulcsold össze a bokáidat a nyakán – ha elhelyezkedtetek, kérd meg a partneredet, hogy óvatosan hatoljon beléd!
Miért fog tetszeni?
Bár ebben a helyzetben a partnered lesz az irányító, te is nagyon fogod élvezni az aktust – a felül összekulcsolt lábak ugyanis sokkal mélyebb behatolást tesznek lehetővé.

2. Lovaglás fordított ülésben
Ha gondot okoz, hogy a kedvesed jó néhány centivel magasabb nálad, akkor mindenképpen próbáljátok ki ezt a pozíciót! Partnered feküdjön a hátára, te pedig – akár a hagyományos lovaglópózban – ülj a csípőjére, de fordíts neki hátat, hogy arccal a lábai felé nézz! Támaszkodj a térdeiden, és a behatolás után kezdj el ütemesen mozogni!
Miért fog tetszeni?
Ebben a testhelyzetben az a nagyon izgalmas, hogy nem láthatjátok, csupán érezhetitek egymást. A ringó csípőd és a karcsú derekad látványa alaposan beindítja majd a partneredet – ha közben ő a klitoriszodat ingerli, és a melledet cirógatja, akkor neked is fantasztikus élvezetben lehet részed!

3. „Kulcs a lyukban”- pozíció
A szeretkezést kezdjétek misszionárius pózban! A behatolás után óvatosan üljön fel a partnered, majd kérd meg, hogy nyújtsa előre a lábait, de a talpával támaszkodjon az ágyon. A testsúlyotokat mindketten hátul, a kezeteken tartsátok! Most következik a lényeg: a bokáidat kulcsold össze a kedvesed vállán, a csípődet pedig emeld fel, amennyire csak tudod! Próbáld tartani magad, és élvezd, ahogy a kedvesed finoman egyre beljebb hatol!
Miért fog tetszeni?
Arra talán már rájöttél, hogy miért a „kulcs a lyukban”- nevet kapta ez a testhelyzet, de azt nem érted, hogy miért ajánlunk ilyen nyakatekert pozíciókat? Ebben a helyzetben ingerelhető legjobban az A-pont – vagyis a vagina elülső részén, a méhnyaktól lefelé található érzékeny terület. Az A-pontot a hüvelyszárazság okainak kutatása közben fedezték fel – kiderült, hogy a nők 95 százaléka felizgul, ha a hüvelyüknek ezt a részét ingerlik. Kell ennél több érv e pozíció mellett?

4. Tengericsillag-pozíció
Nincs kedved az akrobatamutatványokhoz, de azért szeretnél valami újat kipróbálni ma este? Szeretkezzetek tengericsillag-pózban! Üljetek egymással szemben, tegyétek terpeszbe a lábatokat úgy, hogy a kedvesed lábai legyenek kívül! Ezután feküdjetek mindketten hanyatt,  csússz közelebb a kedvesedhez, de tartsd kinyújtva a lábaidat! Próbálj még nagyobb terpeszt csinálni, majd kérd meg a partneredet, hogy hatoljon beléd – légy türelmes, mert elsőre ez egyáltalán nem egyszerű feladat!
Miért fog tetszeni?
Ebben a pozícióban úgy mozoghattok előre-hátra, mintha egy lágyan ringó csónakban lennétek… Bátran simogathatjátok egymást – vagy ha úgy jobban esik, a kezeiteket csak tartsátok összekulcsolva!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X