Főoldal > EGÉSZSÉG > A legszexibb fehérneműk mustrája

A legszexibb fehérneműk mustrája

fehérneműszexitél
0

Írta:

Tudtad, hogy a férfiak 92 százalékát – saját bevallásuk szerint - leginkább a szexis fehérneműk izgatják fel? Nem árt tehát odafigyelned arra, hogy mit veszel fel a ruha alá! Hétköznapra tökéletesen megfelel egy egyszerű, semleges színű pamutegyüttes, különleges alkalmakra azonban érdemes beszerezned néhány kifejezetten elegáns darabot! Lássuk, mivel hódíthatsz idén télen a klasszikus fehér és fekete […]

Tudtad, hogy a férfiak 92 százalékát – saját bevallásuk szerint - leginkább a szexis fehérneműk izgatják fel? Nem árt tehát odafigyelned arra, hogy mit veszel fel a ruha alá! Hétköznapra tökéletesen megfelel egy egyszerű, semleges színű pamutegyüttes, különleges alkalmakra azonban érdemes beszerezned néhány kifejezetten elegáns darabot! Lássuk, mivel hódíthatsz idén télen a klasszikus fehér és fekete összeállításokon kívül!

Lila és zöld – trendi csábítás

Az idei év két divatszíne, a rubinzöld és a sötétlila a ruha alá is beférkőzött! Ha igazán trendi fehérneműben szeretnéd elcsábítani a kiszemelt férfit, felejtsd el a pasztellszíneket, és válassz az erősebb, élénkebb árnyalatok közül – zöldben és lilában igazi királynőként fogsz festeni, hiszen ez a két szín szinte mindenkinek jól áll! A legelegánsabb, ha olyan melltartót és alsóneműt vásárolsz, amely nem mintás, hanem finom, egyszínű anyagból, például szaténból vagy selyemből készült! Ha nem vagy megelégedve a hátsóddal, ne tangát viselj: a franciabugyik most nagyon divatosak, ráadásul jótékonyan eltakarják a narancsbőrt és a zsírpárnákat is!

Leopárdminta – csak vadmacskáknak!

Még mindig divatosak az állatmintás fehérneműk – igaz, anyagban és színben is visszafogottabbak lettek a vadmacskás darabok! A szőrös hatású bársony bugyiknak és melltartóknak már leáldozott, a trendi leopárd- vagy tigrismintás fehérneműk most szaténból vagy selyemből készülnek, és csak itt-ott jelenik meg rajtuk maga a minta. A legcsábítóbb összeállítás idén télen a fekete, arany vagy bronz melltartó és tanga vékony állatmintás sávval vagy masnival! Vigyázz, jóból is megárt a sok: ha a fehérneműd állatmintás, a kiegészítőid ne legyenek azok!

0015830_1.jpg ()

Strasszok – csillogóan szexis

Az idei tél abszolút befutója a strasszokkal és kristályokkal díszített fehérnemű, szinte minden nagy divatcég piacra dobott pár csillogós darabot! Az apró, átlátszó kövek leginkább a fehér és fekete melltartókhoz és alsóneműkhöz illenek jól – ha színes fehérneműt szeretnél, olyan darabot keress, amelyen az anyag színével megegyező kristályok vannak! A strasszos fehérnemű leginkább különleges alkalmakra való, egy egyszerű, színben passzoló ékszerrel és egy elegáns harisnyával tuti sikerre számíthatsz!

Metálos fényben – ünnepi alkalmakra

Öltsd magadra a tél legszebb színeit – ha arany-, bronz- vagy ezüstszínű fehérneműt viselsz, még a kedved is ünnepi lesz! A fényes anyagú, illetve fényes cérnával kihímzett darabokat kifejezetten az átlátszó anyagból készült vagy mélyen dekoltált alkalmi felsőkhöz találták ki, hiszen annyira szépek, hogy nyugodtan kivillanhatnak a top alól! Az arany, a bronz és az ezüst elsősorban a sötétebb, kreolos bőrűeknek áll jól – ha nagyon világos, tejfehér bőröd van, válassz másféle fehérneműt!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X