Főoldal > EGÉSZSÉG > Bizonytalan a pasid? Értsd meg a jelzéseit!

Bizonytalan a pasid? Értsd meg a jelzéseit!

párkapcsolatpasiszerelem
0

Írta:

Csak pár hete randiztok, de a pasid már most furcsán viselkedik, és te attól tartasz, hogy számára nem olyan fontos a kapcsolatotok? Ha hosszú távra tervezel, érdemes egy kicsit elgondolkodnod a viselkedésén. Íme, öt tipikus jel, ami elárulhatja, ha a pasid bizonytalan! Idegesítik a cuccaidRosszallóan nézett rád, amikor a fürdőben hagytad a fogkefédet, netán attól […]

Csak pár hete randiztok, de a pasid már most furcsán viselkedik, és te attól tartasz, hogy számára nem olyan fontos a kapcsolatotok? Ha hosszú távra tervezel, érdemes egy kicsit elgondolkodnod a viselkedésén. Íme, öt tipikus jel, ami elárulhatja, ha a pasid bizonytalan!

Idegesítik a cuccaid
Rosszallóan nézett rád, amikor a fürdőben hagytad a fogkefédet, netán attól borult ki, amikor vettél egy magadnak papucsot az ő lakásába is? A férfiak féltékenyen őrzik a saját territóriumukat – úgy érzik, elvesztik az önállóságukat, ha minden reggel ottfelejtett női holmikba botlanak.

Tippünk: Légy türelmes a kedveseddel, és ne áraszd el a lakását a ruháiddal és a piperéiddel! Amíg nincs szó összeköltözésről, csak a legszükségesebbeket hagyd nála, és mindig kérdezd meg tőle, hogy nem zavarják-e a cuccaid!

Ha osztoznod kell a volt barátnővel
Kedvesed éjjeliszekrényén még mindig ott állnak a volt barátnőjével készült közös fotói, és még nem törölte ki a régi sms-eket, e-maileket sem? Úgy tűnik, hogy a pasid még mindig nem heverte ki a szakítást, de az is lehet, hogy a múlt árnyai csak téged figyelmeztetnek: vigyázz, mert nem vagy pótolhatatlan!

Tippünk: Próbáld meg kipuhatolni, hogy mit érez a volt barátnője iránt! Ha még mindig a az ex-be szerelmes, akkor a legjobb, ha gyorsan félreállsz! Ha viszont a régi emlékekkel csak téged akar „sakkban tartani”, akkor az újabb csalódástól fél – ez esetben légy nagyon türelmes és megértő a kedveseddel!

0015468_1.jpg ()

Több szabadságra vágyik
Úgy érzi, megfullad melletted? Több szabadságra és önállóságra vágyik? Két oka lehet annak, ha a pasid „lázadozni” kezd. Elképzelhető, hogy még nem készült föl egy komoly kapcsolatra – vagy éppen olyasmit érez irántad, amitől először maga is megijed…

Tippünk: Ki kell derítened, vajon valóban szerelmes-e beléd a kedvesed! Ha úgy érzed, érdemes kitartanod mellette, próbáld egy kicsit elengedni – hagyd, hogy többet legyen a barátaival, és ne sértődj meg, ha néhány napot egyedül szeretne tölteni!

Ha nem akar bemutatni a szüleinek
Rengeteget mesél a szüleiről, de sosem visz el hozzájuk, vagy épp ellenkezőleg, alig tudsz néhány mondatot kihúzni belőle a gyerekkoráról? Ha a kedvesed távol lakik a szülői háztól, akkor ne csodálkozz, ha sokáig késik a bemutatatás – ha viszont rendszeresen hazajár, akkor valószínűleg szándékosan nem akar téged is magaddal vinni!

Tippünk: Lehet, hogy nem tartja elég komolynak a kapcsolatotokat, vagy úgy érzi, nem felelnél meg a szülők elvárásainak? Ne add fel a kérdezősködést, és próbálj meg minél többet megtudni a kapcsolatukról! Ha nincs jóban az édesanyjával vagy az édesapjával, az a te helyzetedet is nehezíti – ez esetben nagyon tapintatosnak és óvatosnak kell lenned, amikor róluk van szó!

0015468_2.jpg ()

Időre van szüksége?
Íme, a leggyengébb férfi-dumák egyike: „nagyon szeretlek, de egy kis időre van szükségem ahhoz, hogy elrendezzem magamban a dolgokat”. Ez a mondat  jelentheti azt, hogy a pasid semmit sem érez irántad, de kapcsolatotoknak nem akar egészen véget vetni…

Tippünk: Akkor jársz a legjobban, ha ezt a fickót minél hamarabb elfelejted! Ha nem akarod, hogy kihasználjon, akkor egyszer és mindenkorra szakíts vele – még akkor is, ha eleinte nagyon fog hiányozni!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X