Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp november 3-tól

Heti horoszkóp november 3-tól

csillagjegyekhoroszkóppárkapcsolat
0

Írta:

Kos Ne bombázd ismerőseidet, barátaidat kéretlen tanácsokkal, inkább foglalkozz magaddal – biztos van az életednek legalább egy olyan szelete, amely picit több törődést igényelne! Hidd el, a bölcsesség és a tapasztalat nem minden: ahhoz, hogy tényleg jó tanácsokat adhass valakinek, ismerned kell az egész életét, érzelmeit és dilemmáit! A péntek és a hétvége az érzelmekről […]

0015300_1.jpg ()

Kos

Ne bombázd ismerőseidet, barátaidat kéretlen tanácsokkal, inkább foglalkozz magaddal – biztos van az életednek legalább egy olyan szelete, amely picit több törődést igényelne! Hidd el, a bölcsesség és a tapasztalat nem minden: ahhoz, hogy tényleg jó tanácsokat adhass valakinek, ismerned kell az egész életét, érzelmeit és dilemmáit! A péntek és a hétvége az érzelmekről fog szólni – azt azonban ne feledd el, hogy nem minden helyzetben jó, ha csak a szívedre hallgatsz! Néha bizony racionálisnak kell lenned!

0015300_2.jpg ()

Bika

A legtöbb ember azon szomorkodik, hogy mi mindene nincs még. Ezzel szemben te azon aggodalmaskodsz, hogy mi mindened van. Ha leltárt készítesz az életedről, rájössz, hogy a te „kincseid” elsősorban anyagiak: tárgyak, ékszerek, lakások. A hét közepére azonban számodra is nyilvánvalóvá válik, hogy az élmények, a lelkesedés és a szeretet sokkal fontosabbak a pénznél! Hétvégén azt is megtapasztalhatod, hogy mennyire elsodorhatják az embert az érzelmei!

0015300_3.jpg ()

Ikrek

Akármennyire is szeretsz valakit, meg kell húzni a határokat – ez lesz a hétfő és a kedd üzenete számodra. Gondold át, aktuális baráti vagy szerelmi kapcsolataidban teszel-e olyasmit, ami nem egyezik az elveiddel, vagy nem szívesen csinálnád egyébként! Ha ezt nem tisztázod magadban, nem tudsz teljesen őszinte lenni a másik emberhez! Pénteken és a hétvégén ne menj társaságba: légy egy picit egyedül. Olvass, hallgass zenét vagy tégy egy hosszú sétát, és engedd át magad a gondolataidnak – jót fog tenni neked!

0015300_4.jpg ()

Rák

Fontos és nehéz feladat áll előtted? Nem mindig érdemes a könnyebb utat választani, a nehezebb ösvény sok esetben jóval nagyobb sikerre vezet – igaz, keményebben meg kell dolgozni érte. A kemény munka azonban tényleg boldogít, és erre most fogsz rájönni! Szerdán és csütörtökön nagyon kreatív leszel, úgy érzed majd, hogy tele vagy ötletekkel, nemcsak az alkotómunka területén, hanem életed minden területével kapcsolatban! A hétvégéd nyugodt és talán kicsit unalmas lesz, de nem baj. A pihenés és a relaxáció most kifejezetten jót tesz neked!

0015300_5.jpg ()

Oroszlán

Nem kell minden érzésedet mélyen kielemezned, de azért időről időre érdemes végiggondolnod, mit miért teszel, mi esik jól neked, és min szeretnél változtatni. Ne másoknak számolj be életed alakulásáról – a legfontosabb személy te magad vagy! Nehéz feladat ez, de megéri, hiszen tisztában leszel önmagaddal! Pénteken fáradt leszel, de ne bánd, ez a következménye az őszinte és alapos lélekelemzésnek! Hétvégén vigyázz magadra, ne keveredj zűrös kalandokba, mert baj lehet belőle!

0015300_6.jpg ()

Szűz

Akárkivel találkozol hétfőn és kedden, a kos jegyűekhez hasonlóan te is mindenkinek tanácsokat osztogatsz majd. Vajon abba belegondoltál már, hogy mit tanácsolsz valójában ezeknek az embereknek? Lehet, hogy pont arra biztatod őket, amire neked is szükséged lenne! Csütörtökre belátod, hogy a tanácsok helyett a pozitív példák sokkal jobb hatásúak – tedd olyanná az életedet, hogy minden barátod irigyeljen érte! Bármilyen konfliktusba is keveredsz pénteken és a hétvégén, ne játszd a mártírt!

0015300_7.jpg ()

Mérleg

Ha folyton a jövőre gondolsz, és a jövőnek élsz, nem lesz fontos a jelen, és azok a dolgok, amelyek most fontosak számodra! A hétfőt és a keddet használd fel arra, hogy őszintén elfogadd az életedet. Olyannak, amilyen. A hét közepén már gyakorolhatod is, milyen a mának élni, a jövőt pedig a háttérbe szorítani! Pénteken és szombaton figyelj az érzelmeidre – hiszen sokszor hasznos az, ha fel tudod ismerni és meg tudod határozni azt, amit érzel!

0015300_8.jpg ()

Skorpió

Minden, elsőre negatívnak tűnő helyzet tartogat jó dolgokat – ezt soha ne feledd! Hétfőn és kedden olyan feladatot kaphatsz, vagy olyan szituációba kerülhetsz, amely első ránézésre egyáltalán nem tűnik kellemesnek vagy viccesnek. Ne idegeskedj, hiszen mindenből tanulhatsz, minden tapasztaltabbá és erősebbé tehet: ezt fogod érezni ezzel a dologgal kapcsolatban is! Szerdán és csütörtökön a szeretteidnek szükségük lesz rád – még akkor is segíts rajtuk, ha már alig van erőd! Pénteken, szombaton és vasárnap lesz időd feltöltődni, úgyhogy használd ki!

0015300_9.jpg ()

Nyilas

Még többet, még alaposabban és még feszítettebb tempóban dolgozol a jobb eredmény elérése érdekében? Nem mindig vezet eredményre, ha túlhajtod magad, a kimerültség ugyanis szinte mindig rontja a minőséget – ezt vésd az eszedbe, ha hétfőn vagy kedden túlórázni indulnál! Még mielőtt végleg kimerülnél, pihenj egy kicsit, foglalkozz mással! A lazítás csütörtökre meghozza eredményét: csak úgy vág majd az eszed! A pihenés pénteken és szombaton is elkel majd, a vasárnap azonban ideális alkalom lesz egy új terv elindításához!

0015300_10.jpg ()

Bak

A pénz fontos, de nem a legfontosabb – ne hagyd, hogy az anyagiak legyenek életed mozgatórugói! Nyisd ki a szemed! Nézd át alaposan, milyen az anyagi helyzeted, és hogy be tudod-e tartani a házi költségvetésed. Ugyan nem könnyű szembenézni a valósággal, de muszáj tudnod, mennyi pénzzel számolhatsz! Szerdára, csütörtökre már ráébredsz, min kellene változtatnod, hol tudnál spórolni, mire kell mindenképpen kevesebbet költened! A hétvégén a sok-sok számítgatás és tervezgetés helyett nyugodtan álmodozz – engedd el magad, és hallgass a szívedre!

Vízöntő

Teljesen közömbösnek érzed magad egy feladat iránt a hét elején? Adj egy kis időt magadnak, hogy átgondolhasd, miért is lehet érdekes ez a projekt, ez a feladat a számodra! Lehet, hogy csak arra lesz szükséged, hogy más szemszögből tekints a dologra! Légy türelmes, ne sürgesd magad – legkésőbb csütörtökig leküzdöd a közömbösségedet! Pénteken, szombaton és vasárnap légy nyitott az érzéseidre, az érzelmeidre! Találkozz a szeretteiddel, beszélgessetek, nevessetek minél többet együtt!

Halak

Nyugodtan, lassan, megfontoltan – legyen ez a hét első két napjának mottója! Ne hajtsd túl magad, és ne vesd bele magad meggondolatlanul a legújabb feladatodba, tervekbe! Várj egy kicsit, gondold át a dolgot, mielőtt cselekednél! Pénteken és hétvégén figyelj magadra: elemezd, tanulmányozd magad – de ne szomorkodj, ha olyat veszel észre önmagadon, ami nem tetszik. Ne sajnáld magad – ugyanis egyáltalán nincs okod rá!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X