Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerelem vagy szakítás vár rád? Érzelmi horoszkóp a Skorpió havára

Szerelem vagy szakítás vár rád? Érzelmi horoszkóp a Skorpió havára

csillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta:

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)Boldog időszak vár rád, lehet, hogy a gyermekednek vagy épp a gyermekvárásnak köszönhetően. Jól alakuló ingatlanügyek és nem várt pénz is vidámabbá teszik a napjaidat. Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)Partnered olyan dolgokat mond, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Ne hidd el minden szavát, és kérdezz vissza többször, ha […]

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Boldog időszak vár rád, lehet, hogy a gyermekednek vagy épp a gyermekvárásnak köszönhetően. Jól alakuló ingatlanügyek és nem várt pénz is vidámabbá teszik a napjaidat.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Partnered olyan dolgokat mond, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Ne hidd el minden szavát, és kérdezz vissza többször, ha kell.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Fantasztikus szerelmi kapcsolatba mész bele, és nem zavar, hogy napvilágra kerül a dolog. A meglévő kapcsolatokban gyermekáldás várható.

0015159_1.jpg ()

Vízöntő (I. 21. – II. 18)
Előfordulhat, hogy házas- vagy élettársadra fogsz hivatkozni, mert valamit nem akarsz megtenni a munkahelyeden, netán ő húz ki egy kellemetlen helyzetből. Cserébe hallgasd lelkesen az ő élményeit még akkor is, ha a szokásosnál jóval többet mesél.

Halak (II. 19. – III. 20.)
A meglévő kapcsolatokban, házasságokban új fejezet kezdődik, ezek a viszonyok még szorosabb válnak egy sorsszerű változásnak köszönhetően.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Szerelmeddel a kapcsolatod most viharos lesz, talán még a szakítás gondolata is felmerül bennetek. Előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra belebolondulsz valakibe.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
A kitartásodnak meglesz az eredménye. Az az ember, akire olyan sokáig vártál, a tiéd lesz, és ettől határtalanul boldognak érezd magad.

Ikrek (V. 22. – VII. 22.)
Szenvedélyesebb talán már nem is lehetnél! Olyan valakivel jössz össze, akit meg akarsz tartani, aki nagyon sokat jelent neked. A régi kapcsolatokban boldog nyugalom uralkodik.

0015159_2.jpg ()

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Most nagyon jól alakul a pároddal a kapcsolatod, szinte bármit megadnál, hogy kettőtök között minden így maradjon. Ez a szexre különösen igaz.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem értesz egyet azzal, amit a kedvesed csinál, ám a családtagjaidtól használható ötletet kapsz, hogyan befolyásold őt.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Furcsa helyzetbe kerülsz, hiszen a régi pároddal közös dologba fogsz, miközben olykor torkig leszel vele. Lehet, hogy felbukkan valaki, akinek örömmel odaadnád a szíved.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
A házas- vagy élettársaddal előtérbe kerülnek az anyagi kérdések, és ez kisebb feszültséget teremthet közöttetek.

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X