Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Nyilas havára

Asztro-tippek a Nyilas havára

asztrológiaenergiaezotéria
0

Írta:

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)December 22-én a Nap és a Plútó együtt állnak a Nyilas jegyében. A 21-én elalvás előtt elsuttogott fohászod ezen az estén meghallgatásra talál. Bak (XII. 22. – I. 20.)December 7-én, amikor a Merkúr és a Neptunusz jó fényszögkapcsolatot alkot, szólítsd védőangyalodat, és kérd a segítségét egy számodra fontos dologban. Vízöntő […]

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
December 22-én a Nap és a Plútó együtt állnak a Nyilas jegyében. A 21-én elalvás előtt elsuttogott fohászod ezen az estén meghallgatásra talál.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
December 7-én, amikor a Merkúr és a Neptunusz jó fényszögkapcsolatot alkot, szólítsd védőangyalodat, és kérd a segítségét egy számodra fontos dologban.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Vásárolj olyan könyvet, amely a belső vezetőddel való kommunikációra tanít. A gyorsan elsajátítható technika hatására erőd kiapadhatatlan lesz.

Halak (II. 19. – III. 20.)
December 12-én, amikor telihold lesz és a Merkúr együtt áll a Plútóval, menj ki a szabad ég alá, hogy érezd az univerzum erejét. Még intenzívebb lesz az érzés, ha a magasba emelt tenyereidet felfelé fordítod.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Figyelj az álmaidra, mert lehet közöttük olyan, amelyik egy jövőbeni eseményt jelez előre, és ez segíthet a felkészülésben.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
A thai masszázs felszabadítja a stressz következtében megrekedt energiákat, fokozza a vér- és nyirokkeringést.

0015968_1.jpg ()

Ikrek (V. 22. – VI. 21)
A kínai csikung golyók tenyérben forgatása nyugtat, energizál, erősíti a csontokat, ellazítja az izmokat, az ízületeket, fejleszti a kézügyességet.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
 A művészetek élvezete vagy a művészi tevékenységek végzése jelentik most a legfőbb örömet a lelkednek és a szellemednek.

Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)
Új irányzat hódít a fitnesztermekben: a BodyArt. Segítségével te is hatékonyan formálhatod a testedet, és a lelkednek is jót fog tenni.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
A kirándulások fokozzák az általános erőnlétet, erősítik a lábizmokat, és a szabadban eltöltött idő után energikusabb, jókedvűbb leszel.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
December 1-jén uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll majd a nagy szerencse bolygójával, a Jupiterrel. Ezen a napon szinte minden kívánságod teljesül.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Meditációval tökéletesen kikapcsolódhatsz, végezd el mindennap.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X