Főoldal > EGÉSZSÉG > Az 5 legtrendibb kiegészítő télre

Az 5 legtrendibb kiegészítő télre

divatruhatéltrend
0

Írta:

Nyakunkon a céges karácsonyi buli, ünnepi családi ebéd és a szilveszteri party – a december a csillogás és a partik hónapja, ezért most te is bátran ragyoghatsz! Az öltözékedet igazán ünnepivé varázsolhatod néhány stílusos kiegészítővel – egy csinos kesztyű vagy egy trendi öv a hétköznapi megjelenésedet is feldobja. 1. Sál – Kötött, gyűrt, flitteresHa nem […]

Nyakunkon a céges karácsonyi buli, ünnepi családi ebéd és a szilveszteri party – a december a csillogás és a partik hónapja, ezért most te is bátran ragyoghatsz! Az öltözékedet igazán ünnepivé varázsolhatod néhány stílusos kiegészítővel – egy csinos kesztyű vagy egy trendi öv a hétköznapi megjelenésedet is feldobja.

1. Sál – Kötött, gyűrt, flitteres

Ha nem éppen garbó van rajtad, akkor a téli zimankóban egy jó meleg sálra mindenképpen szükséged lesz. A kötött anyagú, csíkos nyakmelegítők után most az egyszínűek a divatosak – egy piros, lila vagy zöld sál remekül feldobja a fekete vagy szürke kabátodat, és persze megvéd a torokgyulladástól is!
Tipp: Ünnepi alkalmakra nyaklánc helyett akár egy vékony sálat is tehetsz a nyakadba – idén a gyűrt anyagból készült, ezüst- vagy aranyszállal, flitterekkel díszített vékony kendők a legdivatosabbak.

2. Kistáska helyett jöhet a nagytáska!

A miniatűr retikülök korszaka szerencsére véget ért – a trendi nagytáskákba pedig végre belefér az a „túlélő felszerelés”, amire egy nőnek a mindennapokban szüksége van! Az idei évben a skótkockás minta a legmenőbb, de ha a kockákkal nem vagy kibékülve, választhatsz bármilyen, geometriai mintákkal díszített fazont is!
Tipp: Ha a textilből készült táskák helyett inkább a strapabíróbb bőrt és műbőrt választod, akkor felejtsd el a feketét, és válogass az idei szezon divatszínei közül! Egy lila, vörös, vagy haragoszöld táska biztosan jó választás, de a merészebbek a trendi okker és mustársárga árnyalatokkal is próbálkozhatnak! Egy szép lakktáskát most ünnepi alkalmakon is nyugodtan viselhetsz. Ne feledd: estélyi vagy koktélruha apró színházi retikült válassz!

0015939_1.jpg ()

3. Sapka – Szőrmés, virágos, nőies

Ki mondta, hogy sapkát hordani ciki? Szabadulj meg a fejfedőkkel kapcsolatos előítéleteidtől – egy jól megválasztott sapka ugyanis nemcsak a hidegtől véd meg, de nagyon szexi viselet lehet!
Tipp: Ha a fentiek ellenére sem szeretnél sapkát hordani, akkor szerezz be egy fülmelegítőt – talán meglepő, de ez a szőrmés kiegészítő az idei szezon egyik legtrendibb darabja lesz. A nőiesebb stílusnak hódolsz? A fülvédő helyett válassz egy szép színű kalapot vagy virágokkal díszített sapkát!

4. Bizsuk – Ízlésesek, csillogó ezüstök

A szép ékszereidet ne csak az ünnepnapokra tartogasd – egy különleges fülbevalóval vagy nyaklánccal a munkahelyeden is nagy sikert arathatsz! A sötét, egyszínű pulcsikat jól feldobják a színes gyöngysorok – ezek közül sokat már eredetileg is többsorosra gyártanak, de az egymással harmonizáló színekből te is remek nyaklánc-kompozíciókat állíthatsz össze!
Tipp: Az ezüst és arany ékszerek mellett a céges partikon is bátran viselhetsz bizsukat – arra figyelj oda, hogy ne csak a ruhád legyen visszafogott és elegáns, de az ékszereid se legyenek feltűnőek!

5. Kesztyű – Bőr, szatén, kötött

Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor az idei télre szerezz be legalább két-három pár kesztyűt! Egy jó meleg, kötött kézmelegítő jól jöhet a hétköznapokon, a vagányabb bőrkesztyűt pedig a különlegesebb alkalmakkor érdemes felvenned. Ízlésedtől és hangulatodtól függően viselhetsz pirosat, lilát, kéket vagy zöldet – arra azonban mindig figyelj, hogy a kesztyűd színe a harmonizáljon a táskád, a sálad és a csizmád árnyalatával is!
Tipp: A kesztyű persze nemcsak a hideg ellen véd – egy ujjatlan felsővel vagy koktélruhával az elegáns partikon is eszméletlenül szexi lehet egy fekete vagy fehér, hosszú szaténkesztyű. Ne feledd, hogy a szűk fazonú kiegészítők csak a hibátlan formájú, izmos karokon mutatnak szépen!

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X