Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp december 15-től

Heti horoszkóp december 15-től

barátságezotériaférfihoroszkóppárkapcsolat
0

Írta:

Kos Fedezd fel saját kreativitásodat! Ez lesz a feladatod a hét első felében, ugyanis a munkahelyeden szükséged lehet néhány friss ötletre, amelyekkel felhívhatod magadra a főnökeid figyelmét! Próbálj meg elszakadni a papírtologatástól, és újra kreatívan gondolkozni – ebben segíthet egy kis zene vagy képzőművészet is! A hétvégén már nem a munkádban, hanem a magánéletedben kell […]

0016199_1.jpg ()

Kos

Fedezd fel saját kreativitásodat! Ez lesz a feladatod a hét első felében, ugyanis a munkahelyeden szükséged lehet néhány friss ötletre, amelyekkel felhívhatod magadra a főnökeid figyelmét! Próbálj meg elszakadni a papírtologatástól, és újra kreatívan gondolkozni – ebben segíthet egy kis zene vagy képzőművészet is! A hétvégén már nem a munkádban, hanem a magánéletedben kell ellenállhatatlannak lenned: a szombatot és a vasárnapot mintha csak randizásra és családi összejövetelekre találták volna ki!

0016199_2.jpg ()

Bika

Minden tehetségedre és tudásodra szükséged lesz a hét elején, ugyanis gondjaid lehetnek a munkahelyeden! Próbáld elkerülni a heves, értelmetlen vitákat, inkább észérvekkel győzd meg igazadról a munkatársaidat és a főnökeidet! A hét közepére túlesel ezen a krízisen, és végre tele leszel pozitív energiákkal – a szerda és a csütörtök  szórakoztató és vidám lesz! A hétvégén tegyél félre minden munkát! Hiszen tudod: a családod fontosabb mindennél!

0016199_3.jpg ()

Ikrek

Hétfőn minden barátod és munkatársad úgy érzi majd, muszáj nyersen kifejtenie véleményét a munkátokról, közös ismerősökről – ebből nagy veszekedés lehet, de te képes vagy megelőzni az összecsapást azzal, hogy elbeszélgetsz a megszólalókkal, és közelebb hozod a véleményüket egymáshoz. Szerdán hallgass az idősek tanácsára, mert hasznos szellemi útravalóval láthatnak el téged! Hétvégén beindul az agyad, tele leszel ötletekkel – ne hagyd elveszni a gondolatokat, gyorsan írd le őket egy papírra!

0016199_4.jpg ()

Rák

Rád mosolyognak a szerencsecsillagok: ezen a héten nagyon sok öröm ér majd! Ugyan sok dolgod lesz a munkahelyeden, sőt az egészségeddel is foglalkoznod kell, a jövőd rózsásan fest! Még a legunalmasabb papírmunkát is jókedvűen végzed el, hiszen minden annyira egyszerűnek és könnyűnek tűnik számodra! A dolgok csak pénteken válnak picit bonyolultabbá: konfliktusod lehet valakivel, amit mindenképpen meg kell oldanod még a hétvégén!

0016199_5.jpg ()

Oroszlán

Hétfőn és kedden minden sikerül majd, amibe csak belekezdesz – most probléma nélkül citálhatod el gyermekedet a fogászhoz, vagy oldhatod meg a konfliktusokat egy nehéz ügyféllel, munkatárssal! A hét közepén azonban kicsit vegyél vissza a sebességből, mert könnyen kifáradhatsz! A hétvégén inkább koncentrálj a barátaidra és a szeretteidre, itt a tökéletes alkalom a hosszú, hangulatos beszélgetésekhez és a bulikhoz!

0016199_6.jpg ()

Szűz

Mindenki szívességet kér tőled? Itt az idő, hogy végre kikapcsold a telefonodat, és csak magaddal foglalkozz – lehet, hogy eddig is túl sokat törődtél másokkal! Szerencsére a hét közepén bővelkedsz majd az energiában, így minden fontos feladatot el tudsz végezni! A hétvégéd először pont olyannak tűnik majd, mint a többi, ám vasárnap estig olyan eseményeknek leszel szemtanúja, amelyek hatására mély és fontos dolgokról kezdesz el gondolkodni.

0016199_7.jpg ()

Mérleg

Egész héten emberekkel leszel körülvéve, és élvezni fogod! A hétfő és a kedd a tökéletes alkalom a csapatmunkára és persze a társasági eseményekre – így szerdára te is rájössz, hogy ha együttműködsz az emberekkel, sokkal könnyebben és gyorsabban dolgozhatsz! A hét második felében krónikus fáradtság vesz rajtad erőt: pihenj sokat, olvass vagy hallgass zenét! Az energiád csak pénteken tér majd vissza, és akkor szükséged is lesz rá – egy komoly otthoni munka vár rád!

0016199_8.jpg ()

Skorpió

Aki nevetni tud önmagán, annak könnyebb az élete – ezt jól vésd az eszedbe, ugyanis ezen a héten szükséged lesz egy kis könnyedségre! A hét közepén a barátaidnak szükségük lesz rád, de ne aggódj, nincs semmilyen komoly krízis, egyszerűen csak segítened kell nekik egy döntés meghozatalában! A hétvégéd is a barátaidról és a rokonaidról szól majd: beszélgess velük hosszan, mélyen, és éreztesd velük, hogy mellettük állsz!

0016199_9.jpg ()

Nyilas

Hétfőn és kedden rád mosolyog a szerencse – ugyan a lottón most sem lesz telitalálatod, a munkádban és a magánéletedben minden lépésed helyesnek bizonyul majd! Persze a szerencsesorozat nem tart örökké, úgyhogy most intézz el minden feladatot, és oldd meg a konfliktusos helyzeteket is! A hétvégéd tökéletes lesz: körülvesznek a barátok, akik a szombat és a vasárnap összes pillanatát élvezetessé teszik majd!

0016199_10.jpg ()

Bak

Különösen viselkednek veled az emberek a hét elején? Ne haragudj rájuk, egyszerűen csak túl erősen akarnak hatni rád, ezzel persze problémákat okozva! Minden erődre szükséged lesz, hogy elkerüld a zűrzavart, amit ezek a furcsa események okozhatnak. Szerdán és csütörtökön próbálj meg minél több információt szerezni azokról, akikkel konfliktusod van – így jobban megértheted őket, és védekezni is jobban tudsz majd! Pénteken nyugodtan kezdj bele legújabb terveidbe, hidd el, ez lesz a tökéletes alkalom!

Vízöntő

Első ránézésre unalmasnak és nehéznek tűnhet a hétfői és a keddi napod, de aztán minden a lehető legjobban alakul majd! A munkatársaid közül többen olyan dolgokról fejtik ki a véleményüket, amelyekről valójában semmit nem tudnak – ezen a héten a te dolgod lesz, hogy kedvesen vagy nyersen felvilágosítsd őket arról, hogy mennyire nem értenek az adott témához. A hétvégén sok-sok érdekes új emberrel találkozol majd: használd ki a lehetőséget, és beszélgess velük!

Halak

Feszültség – ez jellemzi a barátaiddal és rokonaiddal való kapcsolatodat ezen a héten! Próbálj meg türelmes és nyugodt lenni, kerüld el a heves veszekedéseket, és akkor minden gyorsan helyre áll! Hétfőn és kedden valamilyen új és szép dolog (egy tárgy, esemény vagy egy ember) inspirál téged a munkában, de új ötleteidre egyelőre még senki sem kíváncsi. Ne haragudj munkatársaidra ezért, inkább várd ki a pillanatot, amikor már nyitottabbak lesznek! A hétvégéd könnyed és vidám lesz – valakire egészen máshogy tekintesz most, mint eddig. Csak nem egy szerelem van kialakulóban?

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X