Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp december 8-tól

Heti horoszkóp december 8-tól

férfihoroszkóppárkapcsolat
0

Írta:

KosNagy lendülettel kezded a hetet, és hétfőn egészen új dolgokba vághatsz majd bele. Éppen itt az ideje, hogy lezárd az életed egy régi fejezetét! A hét közepén azonban egy kicsit vissza kell fognod a tempót, meg kell értened a körülötted zajló eseményeket is! Ha elbizonytalanodsz, akkor ne restellj tanácsot kérni akár a szüleidtől vagy az idősebb […]

0016034_1.jpg ()

Kos
Nagy lendülettel kezded a hetet, és hétfőn egészen új dolgokba vághatsz majd bele. Éppen itt az ideje, hogy lezárd az életed egy régi fejezetét! A hét közepén azonban egy kicsit vissza kell fognod a tempót, meg kell értened a körülötted zajló eseményeket is! Ha elbizonytalanodsz, akkor ne restellj tanácsot kérni akár a szüleidtől vagy az idősebb rokonaidtól! Az élet olyan, mint egy hullámvasút: át kell vészelned a nehezebb időszakokat is, hogy feljuss a csúcsra!

0016034_2.jpg ()

Bika
Egy kis civakodással indulhat a hét, de ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból! Mások nagy tetteket várnak most tőled, ha nem ijedsz meg a feladattól, akkor képes leszel megfelelni a rólad kialakult képnek! A hét közepén megcsillogtathatod a kommunikációs képességeidet. Bátran köss új ismeretségeket, vagy hívd el végre randizni azt, akit már régen kiszemeltél! Bár nagyon sok minden jár most a fejedben, azért ne légy szétszórt a hét vége felé sem!

0016034_3.jpg ()

Ikrek
Ideje lenne újra átgondolnod, hogy hosszútávon mit akarsz elérni. Biztos, hogy pontosan arra vágysz, amit célul tűztél ki magad elé? A hét közepe táján próbálj nagyon odafigyelni másokra, különben még a legegyszerűbb dolgokban sem látsz majd tisztán! Csütörtöktől fantasztikusan működik az agyad, és hatalmasat fejlődik a meggyőző erőd is! A hétvégén szinte bármit elhisznek neked az emberek, de ne élj vissza a frissen szerzett hatalmaddal!

0016034_4.jpg ()

Rák
A pároddal vagy a főnököddel felmerülő vitát nagyon gyorsan meg kell oldanod! Ne engedd, hogy a dolgok kikerüljenek az irányításod alól! Talán hihetetlenül hangzik, de a hét közepe táján minden körülötted forog majd, te pedig még azokat is lenyűgözöd, akikkel egyébként nem vagy jó kapcsolatban! Találkozz most olyanokkal, akik csak a legjobb formádban láthatnak: látogasd meg az anyósodat vagy fogadd a lakáshirdetésedre jelentkező vásárlókat! A hétvégén ne légy félénk, és bátran próbálj ki valami egészen új dolgot!

0016034_5.jpg ()

Oroszlán
Ugye nem lepődsz meg, ha hétfőn egy nagyobb változás következik be az életedben? Most nem teljesen a magad útját járod, ezért ne csodálkozz rajta, ha egy valaki különösen nagy hatással van rád! A hét közepe táján egy nehéz helyzettel szembesülhetsz a munkahelyeden. Próbáld a dolgot egy kicsit más szemszögből nézni, és így a probléma is azonnal megoldódik! A hétvégét töltsd minél nagyobb társaságban! Szervezz bulit vagy egy igazi téli kirándulást!

0016034_6.jpg ()

Szűz
Ha nem akarsz konfliktusba keveredni a szomszédaiddal vagy a kollégáiddal, akkor egy kicsit oda kellene figyelned arra, amit mondanak. Próbáld feloldani a konfliktust, mert ha sikerült úrrá lenned a nézeteltérésen, akkor már egy új, kalandos utazásra koncentrálhatsz!
A hét közepétől tele leszel energiával, így nemcsak a te napjaid lesznek izgalmasak, de a családod életét is felpezsdítheted! A dolgaid most jól alakulnak, ezért legyél egy kicsit adakozó másokkal is - így karácsony előtt ez nem is olyan nagy kérés, igaz?

0016034_7.jpg ()

Mérleg
A dolgok homályosak és bizonytalanok lesznek körülötted hétfőn. Próbáld a kívülálló szemével szemlélni magad és a helyzetedet! Az esélyeid most nagyon jók, a problémákat sikerrel megoldhatod, ha elég kitartó vagy! A hét közepe táján keresd elő a régi kedvenc lemezeidet vagy nézd meg gyerekkorod imádott filmjét, ilyenkor decemberben nyugodtan nosztalgiázhatsz egy kicsit! Az intimitás a hétvégén is fontos lesz számodra, ezért próbálj minél több időt tölteni a kedveseddel és a családoddal!

0016034_8.jpg ()

Skorpió
Lehet, hogy hétfőn valakinek a segítségedre lesz szüksége és te semmit sem tudsz érte tenni. Ez nagyon bosszantó érzés lehet, de ne keseredj el, mert a szándék a legfontosabb! A hét közepe táján egy nagyon kellemetlen konfliktusba keveredhetsz. Tarts ki, és harcolj az igazadért még akkor is, ha a legszívesebben elmenekülnél ebből a szörnyű helyzetből! Légy nagyon óvatos, ha csütörtökön egy szerződést akarnak veled aláíratni. Gondosan olvasd el az apró betűs részeket is és lehetőleg beszélj egy szakemberrel, mielőtt döntenél!

0016034_9.jpg ()

Nyilas
A hétfői napod a romantika jegyében telik majd. Ha szingli vagy, bátran hívj randira valakit, ha pedig kapcsolatban élsz, akkor töltsetek el egy meghitt estét a kedveseddel!
A hét közepe táján szellemileg is a topon leszel, ezért itt az ideje, hogy alaposan a végére járj azoknak a fontos kérdéseknek, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtél! Könnyen összerúghatod a port valamelyik munkatársaddal vagy családtagoddal, ha nem vagy velük elég toleráns. Próbáld a dolgokat egy kicsit lazábban venni!

0016034_10.jpg ()

Bak
Ezen a héten valamilyen módon kiütközik rajtad az „ősök vére”, például kiderülhet, hogy a nagypapádhoz hasonlóan te is rosszul leszel a halszagtól, vagy megtudod, hogy a szemedet éppen az üknagyanyádtól örökölted… Ha nyitott vagy a romantikára, akkor most könnyen új kapcsolatba bonyolódhatsz, ha pedig már párra találtál, akkor a kapcsolatotok végre egy új szakaszba léphet. Ne bosszankodj azon, ha a barátaid nem tudják eldönteni, hogy milyen hétvégi programot válasszatok. Akármi történjék is, vasárnap mindenképpen valami újdonságban lesz részed!  

Vízöntő
Egy új ötlet annyira a hatalmába keríthet, hogy másra sem tudsz majd gondolni egész héten – a hóbortos gondolataiddal pedig a barátaidat és munkatársaidat is megdöbbentheted! A hét közepe egy kicsit unalmasabban telik majd. Ez persze nem azt jelenti, hogy semmi sem történik körülötted, csakhogy neked most nagyobb pörgésre lenne szükséged. A kreatív energiáidat a hétvégén élheted ki igazán: kovácsolj új terveket, alkoss, és élvezd ki fenékig az életet!

Halak
Egy öntelt, pökhendi alak alaposan a lelkedbe tiporhat hétfőn, de te ne is törődj vele, mit mondanak mások!  Csütörtökön sajnos végleg le kell számolnod egy illúzióval – bármilyen édes volt az álmodozás, el kell engedned végre a hamis ábrándokat! A hét második felében az apró-cseprő ügyekre is nagyobb figyelmet kell fordítanod. A családod és a barátaid megbíznak benned és számítanak rád, ezért most egyáltalán nem szabad hibáznod!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X