Főoldal > EGÉSZSÉG > Olyan a pasid, amilyen a hűtője!

Olyan a pasid, amilyen a hűtője!

férfipárkapcsolatszerelemszexualitás
0

Írta:

1. A húsevőIlyen a hűtője:Neki a hús a zöldség, ezért gulyás és löncshúskonzervek tornyosulnak a steakhalmok mellett. Ezekhez maximum grillszószt és fűszervajat fogyaszt. A zöldséges polcon egy tucat sörös doboz foglal helyet. A húsevő társasági ember és szívesen grillezik együtt más emberekkel, akik osztoznak az ízlésében.Így néz ki:Erős és férfias, hiszen a sok fehérjét átdolgozta […]

1. A húsevő

Ilyen a hűtője:
Neki a hús a zöldség, ezért gulyás és löncshúskonzervek tornyosulnak a steakhalmok mellett. Ezekhez maximum grillszószt és fűszervajat fogyaszt. A zöldséges polcon egy tucat sörös doboz foglal helyet. A húsevő társasági ember és szívesen grillezik együtt más emberekkel, akik osztoznak az ízlésében.
Így néz ki:
Erős és férfias, hiszen a sok fehérjét átdolgozta izommá. Pólója általában feszül a felkarján. Fiatalon még kockás a hasa, de a hűtőben tárolt sör évek múlásával bizony nyomot hagy testén.
Ilyen partnerként:
“Falkában” nehezen lehet a közelébe férkőzni, akkor lehet csak becserkészni, amikor egyedül van, melegségre és figyelemre vágyik. De vigyázz, az ősember bármikor előbújhat belőle, hogy legyőzze a mamutot! Ha te az a típus vagy, aki a tüzet szeretné őrizni és az utódokra vigyázni, akkor tökéletes partnerre találtál. Vadászatai során elejthet néhány félénk őzgidát is, de mindig visszatér hozzád, és biztos, hogy zsákmány is lesz nála

2. Az álvegetáriánus

Ilyen a hűtője:
Frigójában mindent megtalálsz, ami light és nem kell megrágni. De ha jobban megfigyeled, rájössz, hogy a répa nála csak dísz, és a halat sem tekinti igazi állatnak, így hát fogyasztja. Tulajdonképpen idegesíti az evés, csak a testi szükségleteket elégíti ki. Sajnos ez az étkezési mód állandó nassolási rohamokat vált ki az álvegánál, amit általában nutellával csillapít.
Így néz ki:
Keskeny a csípője, vékonyszálú a haja a tápanyaghiány miatt. Az anyagcserezavarai miatt fakó a bőre és helyenként bőrhibái vannak. Öltözködése azonban mindig stílusos!
Ilyen partnerként:
Spontán, már-már izgága, de nagyon kedves. Az étteremben tuti, hogy repetázik. Anyai ösztöneidet rajta kiélheted, élvezni fogja.

3. Az ökobolond

Ilyen a hűtője:
Ennek a típusnak a táplálkozás puszta harcot jelent a fogyasztói társadalom és a géntechnika ellen. Hűtőjében minden megtalálható, ami beindítja a bélflórát, de biztos, hogy nem elegendő egy romantikus vacsorához, vagy egy tisztességes éjszakai falatozáshoz. A kefírgombák és különböző kultúrák között sajnos nem bújik meg semmi ehető.
Így néz ki:
Ruházata azt jelzi, hogy soha nem ér rá szexelni, mert állandóan emészt. Mosás helyett szellőztet – mindent a természetért. Általában jó felépítésű,  csontos.
Ilyen partnerként:
Ha a parfümöket te is testi sértésnek tartod és szívesen harcolsz a szelektív hulladékgyűjtő szigetekért, boldog kapcsolatnak néztek elébe. 

0016041_1.jpg ()

4. Az ínyenc

Ilyen a hűtője:
Mindenféle bort, egész sonkákat és Ázsia legfinomabb curry-jét találod nála. De vigyázz vele, mert olyan méregerősen főz, hogy az átlagember keringése összeomlik tőle! Szemében az emberek 98 százaléka kulináris analfabéta. Meghívja, megeteti és tanítja őket.
Így néz ki:
Jól táplált, egészséges, erős hastájéki kisugárzással. Az ingei és cipői pont olyan elegánsak, mint az ételkészletei. Egy igazi bonviván.
Ilyen partnerként:
Tud főzni és vásárolni is, csak nagyon drágán. A mozgásra nehéz rábeszélni,  de  rajongani fog a gyertyafényes vacsoráért. Ha őt választod partnerednek, ügyelj arra, hogy a konyhát is ő tegye rendbe, különben furcsa munkamegosztás alakulhat ki köztetek.

5. A gondoskodó

Ilyen a hűtője:
A fridzsidere polcain olyan friss alapanyagok találhatók, amiből igazán finom ebédet lehet varázsolni: sajt, tejföl, tojás, vaj, hagyma, répa, citromfű, paradicsom, és még sorolhatnánk. Kedvenc ételei mediterrán és ázsiai beütéssel bírnak. Biztos lehetsz benne, hogy vasárnaponként palacsintával lep meg, és a lakás tisztaságára is odafigyel.
Így néz ki:
Ruháinak van egy kis turkálói beütése, és kizárólag sportos cipőket hord. Az összehatás kicsit öko, de friss és fiatalos. Gyakran láthatod egy főzőedénnyel a kezében.
Ilyen partnerként:
Egy kis csavargásra és egy nagy sétára a természetben mindig kapható. Ha sikerül gondoskodó hajlamát kisajátítanod, akkor nyert ügyed van, mert ő nemcsak a konyhában lenyűgöző.

6. A manager

Ilyen a hűtője:
A manager sosincs otthon. Ha mégis hazamegy, akkor gyorsan felszívódó energiára van szüksége. Fehérjeitalok, cukormentes kóla és gyümölcs van a hűtőjében, a zöldségek nála általában megfonnyadnak. Tartós élelmiszerként az USA-ból rendelt vitaminkapszula van nála.
Így néz ki:
Csak öltönyben és nyakkendőben láthatod. Audi vagy BMW kulcs lapul a zsebében. Kedveli a státuszszimbólumokat. A drága óra és a mandzsettagomb elmaradhatatlan kiegészítői.
Ilyen partnerként:
Pörgős és sármos. Biztosan megismerteti veled a város legmenőbb klubjait és boltjait. A nyugalom és a pihenés számára ismeretlen szavak. Ha sikerül tartósan magadra vonnod a figyelmét, és jól főzöl, akkor semmi sem állhat boldogságotok útjába.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X