Főoldal > EGÉSZSÉG > Trendi sminktipp az ünnepre

Trendi sminktipp az ünnepre

karácsonysminkünnep
0

Írta:

Karácsonykor is szeretnél ragyogni?  Egy számodra előnyös, trendi sminkkel és pár jól megválasztott ruhadarabbal, kiegészítővel te lehetsz az est szépe! Lássuk, hogyan készíthetsz, ízléses, mégis egyedi sminket magadnak az ünnepre!  Ünnepi csillogás aranyporos sminkbenVarázsolj magadnak aranyszínű make up-ot  – az ünnep legkedveltebb és legelegánsabb színét ugyanis bátran használhatod a szemhéjadon, az arccsontodon és az ajkaidon is! Ha a […]

Karácsonykor is szeretnél ragyogni?  Egy számodra előnyös, trendi sminkkel és pár jól megválasztott ruhadarabbal, kiegészítővel te lehetsz az est szépe! Lássuk, hogyan készíthetsz, ízléses, mégis egyedi sminket magadnak az ünnepre! 

0016349_1.jpg ()

Ünnepi csillogás aranyporos sminkben

Varázsolj magadnak aranyszínű make up-ot  – az ünnep legkedveltebb és legelegánsabb színét ugyanis bátran használhatod a szemhéjadon, az arccsontodon és az ajkaidon is! Ha a szemhéjadat fested ki erősebben, az ajkaid legyenek színtelenek, de ha a szemedet kevésbé hangsúlyozod, az ajkaidat fesd arany-bronz árnyalatúra! Vigyázz: az arany smink elsősorban azoknak a nőknek áll jól, akik bőrszínük szerint az ősz típusba tartoznak, vagyis arcbőrük nem tejfehér, hanem picit napbarnított hatású. Ezúttal se feledd az aranyszabályt: a kevesebb, most is több!

Hogyan készítheted el?

  • Vidd fel az alapozót és a korrektort, majd a púdert.
  • A pirosítód után egy vastag ecsettel vigyél fel az arccsontodra egy leheletnyi aranyport.
  • Középbarna szemhéjpúderrel fesd ki a szemhéjadat, ez lesz az alapárnyalat.
  • Erre kerüljön az aranypor vagy az aranyszínű szemhéjfesték, amelyet vékonyan egészen a szemöldöködig kihúzhatsz.
  • Húzd ki a szemed sötétbarna vagy fekete szemceruzával.
  • Fesd feketére a szempilláidat.
  • Az ajkaidra elég egy átlátszó szájfény.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X