Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp január 26-tól

Heti horoszkóp január 26-tól

csillagjegyhoroszkóppárkapcsolatsors
0

Írta:

KosItt az ideje, hogy végre megköszönd szeretteidnek és barátaidnak azt, hogy az utóbbi időben melletted álltak és segítettek! Próbálj valamit visszaszolgáltatni nekik abból a sok jóból, amit ők adtak neked. Főzz nekik valami finomat, hívd el őket szórakozni vagy egyszerűen intézd el a hivatali ügyeiket! Csütörtöktől lassíts le: szervezeted már nem sokáig bírja a megfeszített […]

0016984_1.jpg ()

Kos
Itt az ideje, hogy végre megköszönd szeretteidnek és barátaidnak azt, hogy az utóbbi időben melletted álltak és segítettek! Próbálj valamit visszaszolgáltatni nekik abból a sok jóból, amit ők adtak neked. Főzz nekik valami finomat, hívd el őket szórakozni vagy egyszerűen intézd el a hivatali ügyeiket! Csütörtöktől lassíts le: szervezeted már nem sokáig bírja a megfeszített munkatempót! Használd ki a hétvégét, aludj nagyokat, sportolj, és táplálkozz kiegyensúlyozottan. Ha ezekre odafigyelsz, a következő hetet már energikusan kezdheted!

0016984_2.jpg ()

Bika
Bonyolult és gondokkal teli hétnek nézel elébe, de ne ess kétségbe! Ugyan pár ember alaposan megkavarhatja a programodat, ne morgolódj, inkább próbálj minél hamarabb túlesni a plusz feladatokon! A hét második fele már jóval kellemesebb lesz: tökéletesen érzed majd magad a munkahelyeden, a kollégáiddal megtalálod a közös hangot, így a munka is gyorsabban és könnyebben megy! Hétvégén maradj otthon! Hidd el, a négy fal között is lehet szórakozni! Hívd meg pár barátodat egy finom vacsorára, beszélgessetek nagyot vagy kártyázzatok!

0016984_3.jpg ()

Ikrek
Ne kapkodj össze-vissza, hanem rendszerezd a gondolataidat! Fogadd el, hogy nem tudsz egy nap alatt több tucat feladatot megoldani – egyszerre csak egyre koncentrálj, különben hibát hibára halmozol majd! Ugyan a hét elején tele leszel jobbnál jobb munkahelyi ötletekkel, egyelőre ne számolj be róluk főnöködnek! Menj haza, és próbáld ki a tükör előtt, hogyan beszélnél terveidről: használj olyan kommunikációs fogásokat, amelyek magabiztosnak és határozottnak mutatnak téged!

0016984_4.jpg ()

Rák
Már régen nem érezted magad ennyire nyitottnak és érzékenynek: itt az idő, hogy eltűnődj a világ titkain, és picit filozofálgass! Lehet, hogy pont ezek hatására ébredsz majd rá arra, min is kell feltétlenül változtatnod, ha boldogabban szeretnél élni! A hét második felében lassíts le, és tudatosítsd magadban a legnagyobb kincset. Örülj annak, hogy egészséges vagy, és hogy a szeretteid melletted állnak! Ne feledd: aki nem képes rácsodálkozni a világ szépségeire, az soha nem lesz igazán elégedett és boldog!

0016984_5.jpg ()

Oroszlán
Ne csak a testedet, hanem az elmédet is mozgasd meg ezen a héten! Tornáztasd az agyadat, amikor csak teheted: fejts rejtvényt a buszon, nézz kvízműsorokat a tévében, vagy tölts ki logikai és műveltségi teszteket! Csütörtök táján légy óvatos az emberekkel! Lehet, hogy az egyik munkatársad szemtől szemben kedves veled, a hátad mögött azonban áskálódik! A hétvégén folytasd tovább a „szellemi edzést”, olvass bele azokba a könyvekbe, amelyek már régóta érdekelnek, vagy menj el színházba a kedveseddel!

0016984_6.jpg ()

Szűz
Szedd össze magad, és próbálj maximálisan jól teljesíteni a munkahelyeden. Ez lesz számodra a hét feladata! Hétfőn és kedden ugyanis egyik kollégád sem végzi el tisztességesen a rá bízott feladatokat, így neked kell mindent bepótolnod. Ebből a kaotikus helyzetből jól fogsz kijönni, a főnökeid legalább látják, mire vagy képes. Itt az idő, hogy fizetésemelést kérj, ilyen hét után egyszerűen nem tagadhatják meg tőled! Péntek estétől kapcsold ki a telefonodat, és csak a pihenéssel foglalkozz! Egy ilyen nehéz hét után tényleg megérdemled!

0016984_7.jpg ()

Mérleg
Ez egy vidám hét lesz a számodra. Hétfőn és kedden úgy érzed majd, bárkivel őszintén tudsz beszélni a sérelmeidről! Most érdemes bekopogtatnod a zsörtölődő szomszédhoz, a sértődős munkatárshoz vagy rokonhoz, ugyanis kitűnő érzékkel simíthatod el a konfliktusokat! Így, hogy minden ember számára van egy jó szavad és egy mosolyod, sokkal könnyebb lesz elintézni a hivatali ügyeket is! A hétvégéd most legyen csak a családé, ne foglalkozz senki és semmi mással!

0016984_8.jpg ()

Skorpió
Törődj minél többet a családoddal, ezen a héten ugyanis szükségük lesz rád! Ugyan sok dolgod lesz a munkahelyeden is, valamennyi energiát muszáj a szeretteidre fordítanod, mert lehet, hogy nagy problémával küzdenek! Szerdán vagy csütörtökön úgy tűnik majd, hogy minden egy csapásra rendbe jött, de sajnos most nem szabad hinned a szemednek – ezek a problémák nem múlnak el maguktól! A hétvége tökéletes alkalom lesz arra, hogy elsimítsd barátaiddal való konfliktusaidat!

0016984_9.jpg ()

Nyilas
Jobbnál jobb munkahelyi ötleteid lesznek a hét elején, csupán annyit kell tenned, hogy szortírozod és leírod őket! Ne rohanj azonnal a főnöködhöz a terveiddel, alaposan gondold át, mit mondasz majd, és hogyan próbálod meggyőzni őt! Ha mindez jól sikerül, fizetésemelésre és akár előléptetésre is számíthatsz! A hétvégét már ne a munkával töltsd! Rakj félre minden megoldandó feladatot, inkább legyél minél többet a barátaiddal! Most tele vagy energiával, ezért bátran próbálj ki új dolgokat! Voltál már például salsa klubban vagy másztál már sziklát?

0016984_10.jpg ()

Bak
Légy vidám! Úgy tűnik, végre révbe értél! Minden rendben van körülötted, ideális a magánéleted, ráadásul sikert sikerre halmozol a munkádban. Örülj mindennek, és mondj köszönetet az égieknek! Szerdától tele leszel kreatív energiával: próbálj ki valamilyen kézműves technikát, egyszerűen menj el egy kiállításra vagy koncertre! Hétvégén légy együtt a szeretteiddel, egyikük ugyanis olyan problémával küszködik, amelynek megoldásában te tudsz igazán segíteni!

Vízöntő
Beszélsz, beszélsz és beszélsz – ez a hét számodra csak a kommunikációról szól majd! Elemezd ki egy kávé mellett barátnőiddel a szerelmi életedet, és menj el ahhoz a rokonhoz, akivel már régen találkoztál. Beszélj nyugodtan sokat, de azért másokat is hallgass meg! Ha ezt megfogadod, sorra kapod majd a bókokat, az emberek ugyanis szeretik a nyitott személyiséget! Szerdán és csütörtökön is vedd körbe magad emberekkel: szervezz egy óriási bulit vagy egy baráti kirándulást a hétvégére!

Halak
Ide-oda kalandoznak a gondolataid a hét elején, így képtelen vagy koncentrálni a munkádra? Próbálj összpontosítani: csukd be az irodád ajtaját, kapcsold ki a telefonodat, és egyszerre csak egy feladatra koncentrálj! A hét második felében már minden könnyebben megy majd, tele leszel energiával, így nemcsak a munkahelyi, hanem a magánéleti problémák megoldására is lesz erőd! Hétvégén valaki alaposan megtréfál – egyik barátod vagy családtagod már régóta készül erre a poénra, ezért előre készülj fel!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X