Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tipp, hogy örökre megtartsd a férfit

5 tipp, hogy örökre megtartsd a férfit

családférfiörökotthonpárkapcsolatpasiszerelemtartós
0

Írta:

Mostanában minden kapcsolatod idő előtt véget ér? Hiába próbálsz a partnered kedvében járni, a pasid pár hónap után otthagy, vagy te mondod be az unalmast? A szerelem egy idő után kevés az együttéléshez, ezért ha tartós kapcsolatra vágysz, ügyeskedned is kell egy kicsit! Vess be néhány praktikát, és tarts meg örökre a férfit – íme […]

Mostanában minden kapcsolatod idő előtt véget ér? Hiába próbálsz a partnered kedvében járni, a pasid pár hónap után otthagy, vagy te mondod be az unalmast? A szerelem egy idő után kevés az együttéléshez, ezért ha tartós kapcsolatra vágysz, ügyeskedned is kell egy kicsit! Vess be néhány praktikát, és tarts meg örökre a férfit – íme az öt legbiztosabb módszer!

1. Legyél te a menedék!

A férfi és a nő kapcsolata évszázadokon keresztül teljesen egyoldalú volt: míg a teremtés koronái a világot járták és pénzt kerestek, addig a feleségek a családi fészek „melegéről” gondoskodtak. Bár a nők munkája és karrierje ma már semmivel nem alávalóbb a férfiakénál, a pasiknak továbbra is biztonságos, meghitt otthonra van szükségük. Ezt pedig csak te tudod megteremteni a kedvesed számára!
Tipp: Varázsold a „béke szigetévé” az otthonotokat! A kellemes hangulathoz persze nem méregdrága bútorokra és dekoranyagokra van szükséged, bőven elég, ha szereted azokat a tárgyakat, amik körülvesznek. Amikor hazaértek, próbáljátok levetkőzni az egész napos stresszt és feszültséget, és élvezzétek az együtt töltött ritka pillanatokat!

0017477_1.jpg ()

2. Vállald a hisztit!

A pasikat eddig a vagány szövegeddel és a határozott fellépéseddel vetted le a lábukról? A férfiaknak általában semmi kifogásuk a belevaló csajok ellen, ha a munkahelyükön vagy egy buliban találkoznak velük, annál nehezebben viselik viszont, ha a kapcsolatukban is a nő „viseli a nadrágot”!
Tipp: A munkádban megszokott keménységet próbáld levetkőzni, ha a kedvesednél szeretnél elérni valamit! A vita általában védekezésre vagy támadásra kényszeríti a férfiakat, a „hisztit” azonban hamar megunják a pasik. Inkább sírj, duzzogj vagy törj tányérokat, de ne akard rákényszeríteni az akaratodat a kedvesedre!

3. Légy laza!

Bosszant, hogy a pasid folyton elfelejti befizetni a rábízott csekkeket, és minden nap sáros cipővel trappol végig a nappalin? Mielőtt zsörtölődni kezdenél, vegyél egy mély lélegzetet, és gondolkozz egy kicsit: tényleg érdemes ilyen apróságok miatt összevesznetek?
Tipp: Biztosan dühít, ha a pasid helyett is neked kell dolgoznod, de ne feledd, hogy a férfiak ki nem állhatják a zsémbes nőket! A legtöbbjük ilyenkor automatikusan becsukja a fülét, úgyhogy valószínűleg semmire nem mész a morgolódással. Egy középen kinyomott fogkrémes tubuson vagy egy felhajtott wc-ülőkén biztosan nem múlik az életed, ezért próbáld inkább humorral elütni a konfliktust!

4. Használd az eszed, de okoskodj!

A pasid mindig tudja, hogy mitől zörög a kocsi motorja, és miért „zsizsikes” a tévé, de gondban van, ha egy személyes konfliktust kell elsimítania? A tudományos kutatások is igazolják, hogy míg a férfiak inkább a racionális, a logikus gondolkodást igénylő dolgokban jártasak, addig a nőknek a beleérző képessége és érzelmi intelligenciája fejlettebb. Ne törődj vele, ha a pasid időnként mosolyog a kérdéseiden vagy a megjegyzéseiden, hiszen valójában nagy szüksége van a te másfajta gondolkodásmódodra!
Tipp: Tévhit, hogy a férfiak a buta nőket szeretik. Lehet, hogy ideig-óráig a dögös cicababákra gerjednek, hosszútávon azonban biztosan egy intelligens és érdeklődő partnert mellett kötelezik el magukat! Arra azért figyelj oda, hogy ne válj okoskodóvá! A pasik kifejezetten nehezen viselik, ha a párjuk a „férfias” dolgokkal is jól boldogul, ezért tanuld meg, mikor érdemes az ő „segítségét” kérned!

5. Őrizd meg a nőiességed!

Természetes számodra, hogy a munkahelyeden odafigyelsz a megjelenésedre, de eszedben sincs a vasárnapi ebédet is kiskosztümben elkészíteni? Bár esténként és hétvégén a kényelem a legfontosabb, ne feledd, hogy a párod az otthoni öltözékedben lát a legtöbbet!
Tipp: Nem kell magad agyonsminkelned, ahhoz, hogy otthon is jól nézhess ki, de ne engedd, hogy a párod csak az ezeréves szakadt mackónadrágodban és az agyonmosott hálóingedben lásson! Ha szeretnéd, hogy kedvesed többéves együttélés után vonzónak találjon, akkor szerezz be néhány csinos fehérneműt, sortot, trikót és egy-két nőies melegítőt is!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X