Főoldal > EGÉSZSÉG > A bohém vagy a romantikus? Találd meg a legszexisebb pasit!

A bohém vagy a romantikus? Találd meg a legszexisebb pasit!

férfipárkapcsolatszex
0

Írta:

Sok-sok kudarcba fulladt próbálkozás után végre szeretnél egy izgalmas, mégis jól működő párkapcsolatot? Lehet, hogy sorozatosan rosszul választasz partnert! Ne hagyd abba az ismerkedést, járj szórakozni, hátha megtalálod a nagy Ő-t! A következő 4 férfitípus garantáltan levesz a lábadról, de azért eláruljuk azt is, hogy miért légy velük óvatos! 1. A sikeres férfi Sikert sikerre halmoz, villámgyorsan […]

Sok-sok kudarcba fulladt próbálkozás után végre szeretnél egy izgalmas, mégis jól működő párkapcsolatot? Lehet, hogy sorozatosan rosszul választasz partnert! Ne hagyd abba az ismerkedést, járj szórakozni, hátha megtalálod a nagy Ő-t! A következő 4 férfitípus garantáltan levesz a lábadról, de azért eláruljuk azt is, hogy miért légy velük óvatos!

1. A sikeres férfi

Sikert sikerre halmoz, villámgyorsan halad felfelé a ranglétrán, szakmájában elismerően emlegetik a nevét, gyönyörű irodája van, és minden nap tökéletes külsővel jelenik meg – ő az öltönyös sikerférfi, akiért kivétel nélkül odavannak a nők. Nem véletlenül, hiszen intelligens, tanult, mégis szórakoztató, ráadásul a családi bemutatáson sem vallasz vele szégyent! Hétköznap ebédidőben a legdivatosabb éttermekben futhatsz össze ezzel a típussal, de az sem kizárt, hogy pénteken vagy szombaton este egy elegáns klubban lelsz rá!
Mi a baj vele?
Mivel ennek a típusnak lételeme a munkahelyi elismerés, számíthatsz rá, hogy gyakran az estéket és a hétvégéket is bent tölti majd az irodában, és hogy egy sürgős munka fontosabb lesz neki, mint egy romantikus vacsora. Cserébe azonban minden barátnőd téged fog irigyelni jóképű, sikeres kedvesedért…

0017085_1.jpg ()

2. A romantikus herceg

Ne hidd, hogy csak a mesékben léteznek szőke hercegek! Tényleg vannak olyan férfiak, akik vörös rózsaszirmokkal hintik be az ágyat, gyertyafényes vacsorára hívnak, és szeretnek sétálni a csillagok alatt! Mellettük igazi hercegkisasszonynak érezheted magad, csak el kell magad engedned, és élvezned a kényeztetést!
Mi a baj vele?
A romantikus férfi igazi főnyeremény – egészen az első hónap végéig. Hidd el, a romantikát is meg lehet unni! Egy idő után eleged lehet a gyertyafényes vacsorákból, ahogy a hosszú sétákból is!

3. A szórakoztató bohém

Olyan férfira vágysz, aki szórakoztató és folyton megnevettet? Akkor neked egy bohém férfi mellett a helyed! Ez a típus ismeri a város legérdekesebb és legeldugottabb helyeit, furcsa barátai vannak, és a legtöbb pasival ellentétben mindig van egy eredeti ötlete, hogy hol és mivel töltsétek a délutánt vagy az estét. Mellette soha nem fogsz unatkozni, hiszen az ágyban is legalább annyira ötletes, mint az életben!
Mi a baj vele?
Ez a típus egy valamit ki nem állhat, ez pedig az unalom. Mivel mindig újdonságokra vágyik, gyakran váltogatja a barátnőit, akikben mindig van valami érdekes: egzotikus a külsejük, különleges a munkájuk vagy az életmódjuk. Ha átlagos életet élsz, sajnos labdába se rúghatsz egy bohém pasinál!

4. A nőcsábász szépfiú

Ő az igazi nőcsábász: minden este más nőt visz az ágyába, és minden egyes partin másnak udvarol. Tudod, hogy te is csak egy éjszakát tölthetnél vele, mégis majd elolvadsz, ha ránézel? Nem csoda, ez a típus ugyanis nagyon szexi – tökéletes a megjelenése, ráadásul a szövegével tényleg mindenkit levesz a lábáról. Ha nem vagy nagy ellenzője az egyéjszakás kapcsolatoknak, akkor hajrá!
Mi a baj vele?
Csak akkor kezdj el vele találkozgatni, ha megelégszel a szexszel és néhány kellemes vacsorával! Ez a típus egyszerűen képtelen sokáig egy nővel lenni, ezért kár beleszeretned – ne hidd azt, hogy te megváltoztathatod!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X