Főoldal > EGÉSZSÉG > Használati utasítás az ex-barátnők minden típusához

Használati utasítás az ex-barátnők minden típusához

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

A megértő A világon senki nem ismeri jobban nála szíved választottját. És igen, még azt is megérti, hogy egy kicsit féltékeny vagy. Ő is az lenne, hiszen közte és egykori Macikája között olyan szoros és különleges kapcsolat volt…! Sok szerencsét kíván a kapcsolatotokhoz, és szívesen ad neked tanácsokat, mint például: „Óvatosan fűszerezz, nem szereti, ha […]

A megértő

A világon senki nem ismeri jobban nála szíved választottját. És igen, még azt is megérti, hogy egy kicsit féltékeny vagy. Ő is az lenne, hiszen közte és egykori Macikája között olyan szoros és különleges kapcsolat volt…! Sok szerencsét kíván a kapcsolatotokhoz, és szívesen ad neked tanácsokat, mint például: „Óvatosan fűszerezz, nem szereti, ha csípős a kaja!” A megértő ex-barátnő azonban különösen gonosz is lehet: figyelmen kívül hagyhat téged és csak egy viccnek tekinti szerelmeteket, mert biztos benne, hogy nemsokára újra együtt lesznek.
Mit tehetsz ellene?
Az egyetlen lehetőséged vele szemben, ha nyugodt maradsz. Hallgasd meg a zagyvaságait, mosolyogj és elegánsan vonulj el a barátoddal. Gyenge pillanataidban pedig nyugodtan megkérdezheted a kedvesedtől, hogy miért volt együtt egy ilyen lánnyal.

0017346_1.jpg ()

A gyászoló

A tekintetéből egyértelműen kiolvasható, hogy utál téged, és előszeretettel lóg olyan helyek sötét zugaiban, amelyeket te is szívesen látogatsz a kedveseddel. Veled egyáltalán nem áll szóba, a kedveseddel is csak könnyek közt. A férfi minden beszélgetés után letört, és ezzel a te hangulatodat is elrontja. Csak az ex ujjong magában: ismét sikerült elrontania a napodat.
Mit tehetsz ellene?
Amilyen gyorsan csak lehet, add a pasid tudtára, hogy véget kell vetnie a vigasztalásoknak, mert senkin sem segít, ha az ex-kedvese állandóan zokog. Ha másképp nem megy, te is beszélhetsz a „gyászolóval”: javasold neki, hogy keressen fel egy szakembert és ajánld fel a segítségedet. Ha elfogadja, tényleg segíthetsz neki. Ha nem, akkor leleplezted az érzéseit!
 

A mindenütt jelenlévő

A mindenütt jelenlévő ex-barátnő a legrosszabb típus. Gyakran egy másik városban lakik, és kedvesed előszeretettel hangsúlyozza, hogy a kapcsolatuk a távolság miatt ment tönkre. A képei, egy-két ruhadarabja még mindig ott hever a pasid lakásában. A tőle kapott SMS-eket sem törölte még ki, és a pasid gyakran beszél az ex csodálatos családjáról. Ebben az esetben valószínűleg a nő szakított, még akkor is, ha a párod az ellenkezőjét állítja.
Mit tehetsz ellene?
Őszintén? Itt nem a volt barátnővel van a probléma, hanem a pasival. Beszélj vele, mutass neki állásajánlatokat abban a városban, ahol a lány lakik. Ha jó ötletnek találja a váltást, azonnal el is hagyhatod. Ha szenvedni akar, hagyd nyugodtan szenvedni…
 

A jó barátnő

A kapcsolatnak már egy ideje vége és ők ketten még most is jó barátok. A lány szép és okos. Valamilyen furcsa módón még szimpatikusnak is találod, amikor először találkoztok. Ez természetesen az elején nagyon zavar, de hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. A kedvesed viselkedéséből előbb vagy utóbb úgyis kiderül, kinek az oldalán áll.
Mit tehetsz ellene?
Az, hogy kedvesed veled van, elvileg elég bizonyíték arra, hogy közte és az ex között már semmi sincs. Ha mégis másképp gondolod, a következőkre figyelj: ha kedvesed a közös terveiteket elmeséli az exnek, és egy esetleges nézeteltérés esetén a lány mégis melléd áll, akkor minden rendben van. Nem kell, hogy legjobb barátnők legyetek. Fogadd el, hogy létezik a másik, és a párod előtt ne beszélj gonosz módon róla. Utóbbit megteheted a barátnőiddel!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X