Főoldal > EGÉSZSÉG > Nagy szerelmi horoszkóp Valentin-napra – Ki illik hozzád?

Nagy szerelmi horoszkóp Valentin-napra – Ki illik hozzád?

csillagjegyhoroszkópszerelem
0

Írta:

Bika, ikrek vagy éppen skorpió legújabb kiszemelted? Nem is hinnéd, hogy csillagjegye mennyi mindent elárul róla! A Wellnesscafe összegyűjtötte, mi mindent kell tudnod a tizenkét jegy szülötteinek szerelmi életéről – vajon milyen partnerre vágynak, mennyire érzelmesek, és hogyan lehet megtartani őket? KosVakmerő, forróvérű és heves – ez jellemző leginkább a kosra szerelmi téren. Ha megtetszik […]

Bika, ikrek vagy éppen skorpió legújabb kiszemelted? Nem is hinnéd, hogy csillagjegye mennyi mindent elárul róla! A Wellnesscafe összegyűjtötte, mi mindent kell tudnod a tizenkét jegy szülötteinek szerelmi életéről – vajon milyen partnerre vágynak, mennyire érzelmesek, és hogyan lehet megtartani őket?

Kos
Vakmerő, forróvérű és heves – ez jellemző leginkább a kosra szerelmi téren. Ha megtetszik neki valaki, kitartóan ostromolja szerelmével, de az sincs ellenére, ha ajándékokkal és apró figyelmességekkel őt próbálják meghódítani. Ha már megszerezte a nagy Ő-t, nem ereszti el. Féltékeny típus, és szereti, ha ő irányíthatja a kapcsolatot.
Ki illik hozzá?
Az oroszlán, a kos és a nyilas személyisége egyenesen megbabonázza.

Bika
Ha egy bika szerelmet vall, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem rövid fellángolásról van szó, hanem hosszú távon tervez veled! Még mielőtt elkezdené meghódítani szíve választottját, minden egyes ismerősét kikérdezi róla, megtudakolja munkáját, hobbiját, de kedvenc ételét, könyvét és zenéjét is. Ha már magáénak tud valakit, nem ereszti, birtokló típus, ez pedig néha zavaró tud lenni.
Ki illik hozzá?
A rák, a bak és a halak hosszú távon ébren tudja tartani a szerelmét.

Ikrek
Az ikrek imádnak flörtölni, és élvezik a szabadságot, ezért csak akkor kezdenek komoly kapcsolatba valakivel, ha nagyon szerelmesek. Ilyenkor azonban nap mint nap újabb és újabb meglepetéssel, ajándékkal lepik meg kedvesüket. Imádnak kéz a kézben sétálni, romantikus filmeket nézni és utazgatni, természetesen csakis kettesben. Az unalom tudja a legkönnyebben elriasztani!
Ki illik hozzá?
Az oroszlán, a nyilas és a vízöntő megadhatja az ikreknek mindazt, amire szüksége van.

Rák
A rák jegy szülötte álarcot hord: látszólag fontosabb számára a biztonság és a karrier, mint a szerelem, valójában azonban igazi álmodozó, aki egy szerető társra vágyik. Nehéz őt meghódítani, ugyanis ritkán mutatja ki érzelmeit, de ha szerelembe esik, akkor mindent megad partnerének. Családcentrikus, így nem ritka, hogy már az első randin leendő gyermekei apját, anyját keresi a másikban.
Ki illik hozzá?
Legjobban a szűzzel tud kijönni, de vonzza a halak és a skorpió is.

0017260_1.jpg ()

Oroszlán
Az oroszlán mindig olyan nőt vagy férfit szemel ki, aki elérhetetlen, ugyanis szeret megküzdeni a nagy Ő-ért. Számára sokat jelent a szépség és a titokzatosság. Ha valaki semmi újat nem tud nyújtani neki, gyorsan kiadja az útját. Akit azonban igazán megszeret, azt tejben-vajban füröszti. Imádja a luxust, ezért csak olyan ember illik hozzá, aki maga is rajong a szép ruhákért, autókért és az elegáns éttermekért.
Ki illik hozzá?
Az oroszlán szereti a bika, a halak és a skorpió jegyűek életformáját, így hamar összhangba kerülhetnek.

Szűz
A legtöbb szűz ritkán él át heves, lángoló szerelmet, ők inkább a nyugodt, békés, izgalmaktól mentes párkapcsolatban hisznek. Nem érdeklik a külsőségek, a szűz tényleg úgy gondolja, hogy a külsőnél fontosabb a belső. Ki nem állhatja a kritikát, ezért elvárja, hogy párja feltétel nélkül fogadja el jó és rossz tulajdonságait, és ne akarjon megváltoztatni rajta semmit. Ha ezt megkapja, odaadó partneré válik.
Ki illik hozzá?
Az ideális partner számára a bika, a szűz, a skorpió és a bak.

Mérleg
Könnyen szerelembe esik, és nagyon ragaszkodik a kedveséhez. Alapszabálynak tartja, hogy egy párkapcsolatba mindent bele kell adni. Nem menekül a problémák elől, csak akkor szakít párjával, ha úgy látja, már tényleg nincs más lehetőség. Sajnos a mérleg könnyen megsértődik, képtelen élni mások elismerése nélkül, ezért aki vele kezd, annak nagyon oda kell figyelnie, mit ejt ki a száján.
Ki illik hozzá?
Az oroszlánnal, a nyilassal és a vízöntővel tökéletes összhangba kerülhet.

Skorpió
A skorpiónak nem könnyű elcsavarni a fejét, mert a végletekig racionálisan gondolkodik, még a szerelemben is. Még mielőtt szabadjára engedné az érzelmeit, alaposan mérlegeli, vajon tényleg illik-e hozzá a kiszemeltje. Egy dologgal lehet a skorpiót kizökkenteni a higgadtságából és határozottságából, ez pedig a szex: egyszerűen képtelen ellenállni egy kívánatos test látványának.
Ki illik hozzá?
A rákkal, a halakkal és a bakkal tökéletes párost alkothat.

Nyilas
Könnyű elcsábítani, de nehéz megtartani. Ezzel a problémával találhatod magad szembe, ha egy nyilasba szeretsz bele. Kezdetben tökéletesnek látja a nagy Ő-t, később azonban gyorsan kiábrándul, ha megismeri kedvese rossz tulajdonságait. A nyilas nagyon nyílt és őszinte a szerelemben, kerüli a hazugságokat. Ha már nem úgy érez párja iránt, ahogy kezdetben, gyorsan kilép a kapcsolatból.
Ki illik hozzá?
A mérleggel és a kossal hosszú távú, boldog párkapcsolatban élhet.

Bak
A bak számára a szerelem nem játék, hanem komoly döntés. Nehezen szeret bele valakibe, és sokáig bizalmatlan partnereivel. Ha végre képes megbízni a másikban, hosszú távra tervez, és hűséges társsá válik, akire mindig lehet számítani. Egy bak jegyű barát ideális lehet számodra, ha támaszt és vigaszt keresel a szerelemben, ő ugyanis még a legnehezebb időszakban is kitart majd melletted!
Ki illik hozzá?
A bak számára a tökéletes partner a skorpió, a bak és a halak.

Vízöntő
Lételeme a szerelem, igazi mestere a csábításnak. A vízöntő mindig több vasat tart a tűzben, és akit kiszemel, az nem menekülhet előle! Ha végre elkötelezi magát valaki mellett, akkor is vágyik a szabadságra. Ki nem állhatja, ha kedvese megszabja, hogy mit tegyen, hova menjen, kivel találkozzon. Cserébe azonban ő sem féltékenykedik, őt sosem kapod majd azon, hogy az smseidet olvassa vagy a cuccaid között turkál!
Ki illik hozzá?
Legjobban az ikrek és a mérleg jegyűek vonzzák.

Halak
Ő az, aki a szerelembe szerelmes. A halak jegy szülötte nem tud élni heves érzelmek, romantika és erotika nélkül! Ennek ellenére általában nem mer kezdeményezni, inkább megvárja, hogy a másik közeledjen hozzá. Ha úgy érzi, hogy valaki mélyen, igazából szereti, ő is kimutatja érzelmeit. Olyan partnerre van szüksége, aki egy fergeteges buli helyett inkább otthon ül, olvas vagy zenét hallgat.
Ki illik hozzá?
A skorpióval, a bikával és a szűzzel tökéletesen megértik egymást.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X