Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 női testrész, amiért bolondulnak a pasik

5 női testrész, amiért bolondulnak a pasik

férfiimádpárkapcsolatpasiszépszerettestvonzó
0

Írta:

Tedd a szívedre a kezed: ugye előfordult már, hogy Angelina Jolie húsos ajkait vagy Heidi Klum formás kebleit látva téged is elfogott a sárga irigység? Sok nő még ma is főleg a sztárokhoz hasonlítja magát, sokan pedig észre sem veszik, hogy a pasikat a természetes adottságaikkal vehetik le leginkább a lábukról! Talán nem tökéletes az […]



Tedd a szívedre a kezed: ugye előfordult már, hogy Angelina Jolie húsos ajkait vagy Heidi Klum formás kebleit látva téged is elfogott a sárga irigység? Sok nő még ma is főleg a sztárokhoz hasonlítja magát, sokan pedig észre sem veszik, hogy a pasikat a természetes adottságaikkal vehetik le leginkább a lábukról! Talán nem tökéletes az alakod, de biztosan van olyan testrészed, amire büszke lehetsz. Próbáld a férfiak figyelmét arra irányítani, ami igazán szép rajtad! Most eláruljuk, melyik testrészeidért láttán indulnak be leginkább a pasik!

Ellenállhatatlanul tökéletes: a szemed

Ugye neked is számtalanszor bókoltak már azzal, hogy „gyönyörű a szemed”. Ez természetesen igaz is, hiszen akár egy meleg barna, akár érzéki kék, akár különleges zöld szempárról van szó, a női tekintet mindig ellenállhatatlanul vonzó a férfiak számára!
Tippünk: Innentől kezdve csak rajtad múlik, hogy mihez kezdesz ezzel a csodálatos adottságoddal! A sminkeddel irányítsd a tekinteteket a szemed környékére: használj a bőröd színéhez illő szemfestéket, és ne feledkezz meg a szemkontúrról, valamint a szempilláid kiemeléséről sem!

0017678_1.jpg ()

Ezerféleképpen is csodaszép: a melled

Hazugság lenne azt állítani, hogy a mell nem számít, hiszen a férfiakat mindennél jobban izgatja egy formás kebel látványa! Csakhogy a tévhittel ellentétben nem a méret a lényeg: a hatalmas mellbőségnél sokkal fontosabb, hogy a melled szép formájú, és a többi testrészedhez mérten is arányos legyen!
Tipp: Bátran hordj dekoltált felsőrészeket akkor is, ha nincs 100 centis mellbőséged! Arra azért figyelj oda,  hogy a kivágás ne legyen túl mély (különösen, ha nem épp randira vagy buliba mész), hiszen a pasikat sokkal jobban izgatja, ha csak sejteni lehet, mi rejtőzik a pólód alatt! 

Selymes és csábító: a bőröd

Nincs olyan férfi, aki vonzónak találna egy zsíros, pattanásos arcú, vagy a szárazságtól repedező bőrű nőt, ezért a bőröd egészségére nagyon oda kell figyelned! Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól egy vagyont kell költened méregdrága kozmetikumokra, vagy órákat kell a szoláriumban aszalódnod. Törekedj a természetességre: használj mindig a bőrtípusodnak és bőrszínednek megfelelő sminket, és ne vidd túlzásba a barnulást sem!
Tipp: Ha szeretnéd, hogy a bőröd selymes, és sima tapintású legyen, akkor valószínűleg szőrtelenítést sem kerülheted el. Az epilálás vagy gyantázás során azért ne ess túlzásokba! Ne akarj például mindenáron megszabadulni a karodon pelyhedző pihéktől – a gyengébb szőrzetet inkább szőkítsd ki, de még véletlenül se ess neki borotvával!

Érzékiséged középpontja: a nyakad

Beleborzongsz, amikor a kedvesed váratlanul a nyakadba csókol? Nem véletlenül, hiszen ezen a területen rengeteg idegvégződés található! A nők hófehér, karcsú nyakát egyébként elképesztően szexinek találják a férfiak, így a csábításhoz sokszor elég, ha egy pillanatra oldalt fordítod a fejed, és láttatni engeded a gyönyörű nyakad…
Tipp: A meztelen nyak, a váll és a kulcscsont együttese sokszor még a legrövidebb szoknyánál is erotikusabb látványt nyújt! Itt a tavasz, felejtsd el végre a garbót! Hordj V‑kivágású, vagy csónaknyakú felsőrészeket, és ne feledkezz meg a stílusos kiegészítőkről sem!

Feszes, formás, nőies: a vádlid

Kicsit vastag a combod, netán a térded bumszli, ezért nem szívesen hordasz rövid szoknyákat? Szabadulj meg a félelmeidtől, hiszen nem lehet mindenkinek a topmodellekéhez hasonló hosszú, vékony lába! Egy nőies, formás vádlival viszont hatalmas sikert arathatsz a pasik körében – még akkor is, ha nem vagy nádszálkarcsú!
Tipp: Ne erőltesd a falatnyi miniszoknyákat, de bátran válassz térd fölé érő, vagy közvetlenül alatta véget érő fazont! Egy sötét színű harisnya mindenképpen előnyös választás, mellé pedig már csak egy tűsarkú cipőt vagy szandált kell húznod! Ne félj, a hatás ellenállhatatlan lesz!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X