Főoldal > EGÉSZSÉG > A legabszurdabb szextörvények

A legabszurdabb szextörvények

férfipárkapcsolatszex
0

Írta:

Uruguay Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát. USA Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban. Cleveland államban nem hordhatnak a nők lakkcipőt, hiszen a tükröződés miatt a szoknya alá láthatnak […]

Uruguay

Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát.

USA

  • Arizonában tiltott kettőnél több vibrátort tartani egy háztartásban.
  • Cleveland államban nem hordhatnak a nők lakkcipőt, hiszen a tükröződés miatt a szoknya alá láthatnak a férfiak.
  • A Siuox Fallsban található hotelekben minden kétszemélyes szobába két egyszemélyes ágyat helyeznek el és betartják a minimális, kétlábnyi távolságot.  A padlón szeretkezni szintén tilos!
  • Halethrope-ban a csókolózás nem tarthat tovább egy másodpercnél, Iowa-ban öt perc a megengedett idő.
  • 28 amerikai államban törvény által tiltott az orális sex.
  • Salem városában tilos a bérlakásokban meztelenül szeretkezni, még akkor is, ha a házastársakról van szó.
  • A Oregon állambeli Willowdale-ben a férfiaknak tilos aktus közben káromkodni.

Hawaii

Ha egy 18 éven aluli lányról kiderül, hogy volt már szexuális kapcsolata, akkor a szüleinek 3 évre munkatáborba kell vonulni, mert túl szabadelvűen nevelték gyermeküket.

0017721_1.jpg ()


Anglia

Ha Londonban rajtakapnak, hogy motoron szeretkezel, rögtön vándorolhatsz a börtönbe. De más is tiltott a szigeten: az egyéjszakás kaland. Ha valaki egy idegen nőtől szexuális szolgáltatást kér, pénzbírságra számíthat vagy 3 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Svédország

Ha egy nyilvános fotó-automatában fényképezkedsz, figyelj, hogy ne mutass magadból túl sokat! Teljesen meztelenül tilos ez a tevékenység, csak az alsó vagy a felső ruhadarabod hiányozhat.

Egyesült Arab Emirátusok

Komoly határok közé szorítják a férfi és nő közötti nyilvános csókolózást. Abu Dhabiban egy nő arcára adott puszi „olyan tettre irányuló vágyakozást jelent, amely veszélyezteti a széles nyilvánosságot”. Büntetés: 10 nap börtön mindkettőjüknek.

Izrael

Aki pornófilmeket néz a TV-ben, az lehetőleg titokban tegye. Ha rajtakapják, 3 évre is börtönbe kerülhet. A törvény a hotel szobában fogható pornócsatornára is vonatkozik!

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X