Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 ágyban marasztaló szexpóz – a Káma Szútrából

5 ágyban marasztaló szexpóz – a Káma Szútrából

erotikaKáma Szútrapozíciószex
0

Írta:

Eddig azt hitted, hogy a Káma Szútra csupán nyakatekert szexpózok gyűjteménye? Tévedsz, az erotika kézikönyve ugyanis arra is megtanít, hogyan figyelhetsz oda a partnered vágyaira, és hogyan juthatsz el a lehető legnagyobb élvezethez – az öt érzékszerv, a látás, a hallás, az érzékelés, az ízlelés és a szaglás segítségével! Íme, a Káma Szútra öt legizgalmasabb […]

Eddig azt hitted, hogy a Káma Szútra csupán nyakatekert szexpózok gyűjteménye? Tévedsz, az erotika kézikönyve ugyanis arra is megtanít, hogyan figyelhetsz oda a partnered vágyaira, és hogyan juthatsz el a lehető legnagyobb élvezethez – az öt érzékszerv, a látás, a hallás, az érzékelés, az ízlelés és a szaglás segítségével! Íme, a Káma Szútra öt legizgalmasabb és legbensőségesebb pozíciója!

1. Csíptető

Ezt a pózt csak akkor próbáljátok ki, ha a partnered elég erős ahhoz, hogy elbírja a testsúlyodat, a csíptető pozíció ugyanis nagyon izgalmas, de nehéz! Álljatok egymás mellé, a karoddal támaszkodj meg a földön, kedvesed egyik kezével emelje meg az egyik combodat, a másik combodat pedig szorítsa a lábai közé. Így majdnem fejjel lefelé lógsz majd partnered karjaiban  – a Káma Szútra szerint ha ilyen testhelyzetben szeretkeztek, mindkettőtöknek óriási orgazmusban lehet része.

0018227_1.jpg ()

2. Tigrisnő

Szeretsz irányítani az ágyban? A Káma Szútra egyik legizgalmasabb póza a tigrisnő: kedvesed összezárt lábakkal feküdjön a hátára, te pedig háttal guggolj az ölébe. Egyik kezeddel nyúlj hátra, és támaszd meg magad a mellkasán, párod pedig fogja meg a derekadat vagy a csípődet – így te tudod irányítani az együttlétet, a partnerednek pedig csak élveznie kell a helyzetet, és persze a női hát és fenék látványát!

3. Indráni

Feküdj a hátadra, a térdedet húzd fel egészen a válladig, és a karjaiddal öleld át a lábszáradat! A partnered térdeljen a fenekedhez, kapaszkodjon meg a csípődben, és így hatoljon beléd – ugyan kicsit fárasztó ez a póz, de nagyon izgató lehet, hiszen kényed-kedved szerint feszítheted meg az intim izmaidat, ezzel is nagyobb örömöt okozva magadnak és kedvesednek! Ráadásul ebben a testhelyzetben folyamatosan tartani tudjátok a szemkontaktust, és akár csókok is elcsattanhatnak. Ha igazán romantikus együttlétre vágysz, ne hagyjátok ki ezt a pózt!

4. Lótusz

Ha szeretsz jógázni, a lótuszt neked találták ki! Feküdj hanyatt, tartsd a lábaidat lótusztartásban vagy törökülésben! Húzd fel a lábaidat egészen a melledig, és végig tartsd így! A párod hajoljon feléd, a vállad mellett támaszkodjon meg, te pedig öleld át a derekát. Ebben a pózban a férfi az irányító, de a lábaddal te is szabályozhatod, mennyire hatoljon beléd. A lótuszpóz másik előnye: kedvesed ebben a testhelyzetben a G-pontodat is izgathatja!

5. Összesimulva

Unod a misszionárius pózt, de szeretsz szex közben teljesen összesimulni a pároddal? Akkor cseréld fel a pozíciókat – légy te felül! Ez a Káma Szútra egyik legbensőségesebb pozíciója: párod dőljön hanyatt az ágyon, te pedig kinyújtott lábbal feküdj rá, és szorosan öleljétek át egymást. Ebben a testhelyzetben csak lassan és óvatosan tudtok szeretkezni, viszont végig csókolózhattok és simogathatjátok egymást!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X