Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 szuper tipp rizikós vakrandihoz

5 szuper tipp rizikós vakrandihoz

ismerkedéspárkapcsolatrandizásszerelemvakrandi
0

Írta:

A vakrandiról a nagymamák, keresztanyák és idős szomszéd nénik által összehozott, feszengős találkák jutnak eszedbe? Pedig ha jól megszervezed, egy vakrandi elsülhet jól is – még az is lehet, hogy így találod meg életed párját! 1. tipp: Bízz a barátaidban! Ha úgy látod, nincs a környezetedben egy facér, jóképű férfi sem, és már a legnagyobb […]

A vakrandiról a nagymamák, keresztanyák és idős szomszéd nénik által összehozott, feszengős találkák jutnak eszedbe? Pedig ha jól megszervezed, egy vakrandi elsülhet jól is – még az is lehet, hogy így találod meg életed párját!

1. tipp: Bízz a barátaidban!

Ha úgy látod, nincs a környezetedben egy facér, jóképű férfi sem, és már a legnagyobb szórakozóhelyeken sem találkozol új emberekkel, elég szólnod pár ismerősödnek, hogy még mindig szingli vagy, és még mindig keresed az igazit! Pár napon belül garantáltan előállnak legalább hat-hét névvel - hiszen mindenkinek van legalább egy-két helyes, egyedülálló munkatársa, rokona vagy szomszédja, akivel olyan jó viszonyban van, hogy meg tud szervezni egy vakrandit.
Tipp: Csak olyan barátokat bízz meg a pasivadászattal, akikben teljesen megbízol, és persze akik nagyon jól ismernek téged! Ők pontosan fogják tudni, milyen típusú férfi az eseted, és kik azok, akiktől még a hideg is kiráz!

0018620_1.jpg ()

2. tipp: Nyomozz a férfi után!

Csalj egy kicsit! Ha megvannak a nevek, nyomozz a barátaid által kiválasztott férfiak után! Ehhez tökéletes segítség az internet: keress rájuk a közösségi oldalakon, hátha találsz róluk fényképeket, de így azt is kiderítheted, mi a foglalkozásuk, hol dolgoznak, és mit szeretnek csinálni a szabadidejükben! Ha szerencséd van, valamelyikük még blogot is ír – így többet is megtudhatsz az adott pasi mindennapjairól, gondolkodásmódjáról! Ne csüggedj el, ha az interneten talált képek nem tetszenek neked, könnyen előfordulhat, hogy a valóságban nagyságrendekkel helyesebb férfival fogsz találkozni!
Tipp: Valószínűleg a randipartnered is kíváncsiskodni fog, ezért cseréld le a kevésbé előnyös fotóidat, és aktualizáld az adatlapodat és a blogodat!

3. tipp: Készülj fel a randira!

Ne légy lemondó, ne gondold előre azt, hogy biztosan nem fogtok egymásnak tetszeni! Készülj úgy a randira, ahogy máskor szoktál: öltözz fel csinosan, de azért ne csípd ki magad túlságosan! Készíts magadnak szolid sminket, és ne mutass túl sokat a dekoltázsodból, hiszen nem tudhatod, hogy tetszenek-e a kihívóan öltözködő nők a pasinak! Viselkedj kedvesen, de még ha tetszik is a férfi, ne légy túl rámenős, mert azt sem tudhatod, bejössz-e neki!
Tipp: Készülődés közben gondold át, mit tudsz a randipartneredről – elkerülheted a kellemetlen hallgatásokat, ha a közös ismerősötökről, vagy az interneten kinyomozott hobbijáról vagy munkájáról kezdesz el beszélni!

4. tipp: Válasszatok jól programot!

Körültekintően válassz programot az első randira: kezdjetek egy rövid kávézással vagy teázással egy kellemes helyen! Így fél óra alatt eldöntheted, tetszik-e annyira a pasi, hogy hosszabbra nyújtod a találkát, vagy a kávé után azonnal hazamész! Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, folytassátok a randit az állatkertben, egy galériában, múzeumban vagy a moziban – ezek a helyek azért tökéletesek vakrandikra, mert ha másról nem, a filmről, a képekről vagy az állatokról biztos tudtok majd beszélgetni!
Tipp: Kerüld el a kellemetlen szituációkat – előre magyarázd el a pasinak, pontosan hogyan nézel ki, miről ismerhet fel a kávézóban! Ne az öltözékedet írd le, ne sejtse, hogy már egy héttel a találka előtt eltervezted, miben fogod őt meghódítani!

5. tipp: Ne add fel a próbálkozást!

Ha nem tetszik a pasi, kedvesen add tudtára, hogy nem szeretnél vele többet találkozni. Semmiképpen se légy durva, hiszen így egy életre elveheted a randipartnered kedvét az ilyen találkáktól! Ne csüggedj el, ha az első vakrandi nem úgy alakult, ahogy szeretted volna! Ne veszítsd el a lelkesedésedet, inkább keress tovább – ha elég kitartó vagy, előbb-utóbb megtalálod a nagy Ő-t!
Tipp: Amerikában egyre népszerűbbek az olyan házibulik, ahova minden vendégnek magával kell vinnie egy egyedülálló nőt vagy férfit! Honosítsd meg ezt a hagyományt itthon – szervezz ilyen párkereső partikat!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X