Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp április 6-tól

Heti horoszkóp április 6-tól

asztológiacsillagjegyhoroszkóp
0

Írta:

Kos Hétfőn minden és mindenki idegesít téged – alig bírod visszafogni magad, hogy ne kezdd el kritizálni kollégáid munkáját, barátnőd ruháját vagy éppen a kedvesed által főzött vacsorát. Fogd vissza magad, a sértegetéssel csak megbántod a körülötted élőket, és te sem fogod magad jobban érezni! Próbálj inkább egy kicsit otthon maradni, olvasgatni, gondolkodni az életeden […]

0018314_1.jpg ()

Kos

Hétfőn minden és mindenki idegesít téged – alig bírod visszafogni magad, hogy ne kezdd el kritizálni kollégáid munkáját, barátnőd ruháját vagy éppen a kedvesed által főzött vacsorát. Fogd vissza magad, a sértegetéssel csak megbántod a körülötted élőket, és te sem fogod magad jobban érezni! Próbálj inkább egy kicsit otthon maradni, olvasgatni, gondolkodni az életeden – ez lesz a hét feladata számodra! Szerencséd van, a hétvégén pénz áll a házhoz, sikerül nyélbe ütnöd egy nagyon jó üzletet!

0018314_2.jpg ()

Bika

Légy kedves és segítőkész a hét elején. Most képes vagy bárkit elbűvölni a mosolyoddal és pár kedves szóval! Egy kávé mellett beszélgess el azzal a kollégáddal, akivel régóta rosszban vagy, de a rokonaid között régóta húzódó konfliktusokat is egy szempillantás alatt meg tudod oldani. A hétvége legyen a tavaszi megújulásé: változtass az életmódodon, szokj le a dohányzásról és az alkoholról, menj el edzeni, és próbálj egészségesebben táplálkozni! Ha nem vigyázol magadra, gondod lehet az egészségeddel!

0018314_3.jpg ()

Ikrek

Élvezd ki ezt a hetet! Tele leszel jobbnál jobb ötletekkel mind a munkádban, mind a magánéletedben. Most te leszel a társaság középpontja, szervezz olyan programokat, amelyeket barátaid még évek múlva is emlegetni fognak! Mivel az energiád és a lelkesedésed még a hétvégén is kitart, cselekedj valami jót: segíts a kutyamenhelyen, adj néhány forintot a kéregetőknek, vagy egyszerűen látogass meg egy magányos, idős rokont!

0018314_4.jpg ()

Rák

Legyen ez a heted jobb, mint az előző! Töltődj fel pozitív energiával, mosolyogj mindenkire, és csak a világ szebbik oldalára összepontosíts! Ebben a szép napos időben nem is lesz nehéz dolgod, hiszen a tavasz a jókedvről és a megújulásról szól. Ezen a héten az unalom lesz a legnagyobb ellenséged: ha üresnek tűnnek a délutánok, próbálj ki valamilyen új hobbit, vagy kezdj bele egy izgalmas könyvbe! De akár a rég nem látott barátaidat is meglátogathatod, hiszen rátok fér egy nagy beszélgetés!

0018314_5.jpg ()

Oroszlán

Pénz, pénz, pénz – a hét elején sajnos nagyon sokat kell foglalkoznod az anyagi ügyeiddel, ha nem akarod, hogy minden összedőljön körülötted! Sajnos most nem halasztgathatod a teendőket, gyorsan kell lépned ahhoz, hogy minden pénzügyed rendben legyen. A hét közepén már arra is lesz időd, hogy gondolkozz a jövődön: találj ki új ötleteket a munkahelyedre, vagy kezdj bele egy egészen új hobbiba! Pénteken tele leszel energiával! Használd ki, és végre menj el kedveseddel egy romantikus kirándulásra vagy egy izgalmas kalandtúrára.

0018314_6.jpg ()

Szűz

Sok-sok energiád lesz a hét elején – olyan dolog történik veled, amely több hétre ellát erővel, lelkesedéssel és jókedvvel! Élvezd ki ezt az időszakot: engedd el a félelmeidet, és koncentrálj a sikereidre, az örömeidre és a téged körbevevő szeretetre! Ugyan a hétvégén meggyűlik a bajod a háztartással és a családtagjaiddal, de mivel tele vagy energiával, minden probléma és konfliktus megoldása gyerekjátéknak tűnik számodra!

0018314_7.jpg ()

Mérleg

Ne kapkodj, semmivel kapcsolatban ne dönts elhamarkodottan – ha nem gondolod át alaposan az aktuális kérdéseket az életedben, lehet, hogy rosszul döntesz. Ha teheted, minden fontos ügyeddel várj pár napot, és alaposan beszéld át a családtagjaiddal, barátaiddal! Szerencsére a szerelmi életedben is nagy változások várhatóak: talán végre találkozol a nagy Ő-vel! Ne hagyd, hogy kicsússzon a kezeid közül, hiszen lehet, hogy tényleg ő lesz életed párja!

0018314_8.jpg ()

Skorpió

Használj fel minden fontos információt, amit a munkahelyeden vagy máshol hallasz – lehet, hogy a karrieredet vagy a magánéletedet teheted jobbá ezekkel az információkkal! A tavasz feltölt téged energiával, valahogy minden sokkal könnyebbnek tűnik, mint télen. Gyorsabban megy a munka, nem fárasztanak az otthoni tennivalók, sőt még a postára vagy a hivatalokba is szívesen mész. A hétvégén törődj az érzelmeiddel: gondold át eddigi párkapcsolataidat, és éreztesd a rokonaiddal és barátaiddal, mennyire szereted őket!

0018314_9.jpg ()

Nyilas

Végre egy nyugis hétfő – szerencséd van, ezen a héten kevés lesz a munkád, ezért bőven jut időd önmagadra. Menj el egy alapos orvosi kivizsgálásra, vedd rá magad a testmozgásra, és persze pihenj és lazíts minél többet! A hét második felében próbáld megfogadni munkatársaid tanácsait: hidd el, nem akarnak megbántani! Az építő kritikából pedig sokat tanulhatsz! A hétvégéd tervek szövögetésével és sok-sok tűnődéssel telik majd. Itt az idő, hogy belekezdj egy egészen új dologba!

0018314_10.jpg ()

Bak

Végre eljött az a pillanat, amit régóta vársz! Sikert sikerre halmozol a munkádban, új lehetőségek várnak rád, és lehet, hogy rövid időn belül a ranglétrán is feljebb léphetsz! Ahhoz azonban, hogy a jövőben is sorra szerezd a dicséreteket és az elismeréseket, sok energiát kell befektetned! Dolgozz sokat, találj ki új ötleteket, mert ezekkel most nagy eredményeket érhetsz el! Azért az egészségedet se hanyagold el: aludj eleget, táplálkozz egészségesen!

Vízöntő

Az utóbbi időben nagyon kifáradtál – mi lenne, ha ezen a héten végre pihennél egy kicsit? Ha teheted, vegyél ki pár szabadnapot: aludj sokáig, menj el kirándulni, beszélgess nagyokat a barátaiddal, egyszóval élvezd az életet! Ne aggódj az elmulasztott munka miatt – ha fáradtnak és kiégettnek érzed magad, úgysem tudod úgy végezni a feladataidat, ahogyan szeretnéd! Ha lazítasz és pihensz, a munka is jobban fog menni! Hétvégén meg is lesz a pihenés eredménye, jobbnál jobb ötletek jutnak az eszedbe!

Halak

Vitába vagy veszekedésbe keveredhetsz ezen a héten. Ne bánd ezt, hiszen végre alkalmad van gyakorolni azt, hogyan védheted meg a saját álláspontodat! Logikusan építsd fel az érveidet, légy magabiztos és határozott. Szerencsére a hét második felében már nem lesznek konfliktusaid sem a munkatársaiddal, sem a szeretteiddel: kellemes és pihentető napok várnak rád. Sőt, most arra is rájöhetsz, hogy előre megérzel bizonyos dolgokat!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X