Főoldal > EGÉSZSÉG > 10 tipp, hogyan hagyd el a pasidat

10 tipp, hogyan hagyd el a pasidat

férfipárkapcsolat
0

Írta:

Hosszasan nézted a pasidat, és közben az érzéseidre figyeltél. Megvizsgáltad őt minden apró részletében. Egy csomó mindent észrevettél, ami eddig fel sem tűnt: nem tetszik, ahogy reggel megkeni a zsömléjét, a nevetése már idétlennek tűnik és különben is bántja a füledet. Szakítás előtt minden zavar, minden apró hiba idegesít. Eltűnt a szerelem. Ha mindezt felismerted, […]

Hosszasan nézted a pasidat, és közben az érzéseidre figyeltél. Megvizsgáltad őt minden apró részletében. Egy csomó mindent észrevettél, ami eddig fel sem tűnt: nem tetszik, ahogy reggel megkeni a zsömléjét, a nevetése már idétlennek tűnik és különben is bántja a füledet. Szakítás előtt minden zavar, minden apró hiba idegesít. Eltűnt a szerelem. Ha mindezt felismerted, már csak egy dolog marad hátra: a szakítás.

Viszlát!

A férfiak viszonylag egyszerűen vetnek véget egy kapcsolatnak: „Beleszerettem valaki másba, nagyon sajnálom, ez van, viszlát!” Most 10 szakítási módszert mutatunk be a nők szemszögéből. A kapcsolatok fajtája és időtartama szerint három csoportba osztottuk őket: egyéjszakás kalandok, afférok, és hosszútávú kapcsolatok.

Egyéjszakás kapcsolat

Az este izgalmas volt, az éjszaka pedig forró. Mégis tudod, érzed, hogy ennek nem lesz folytatása. Így zárhatod rövidre:

1. Hűvösen és egyenesen
Kelj fel az ágyból, öltözz fel. Amikor a telefonszámod után kérdez, egyszerűen és világosan mondd meg neki, hogy nem tartod jó ötletnek, hogy felhívjon.

2. Vállalva a kockázatot
Óvatosan vezesd rá, hogy te csak játszani szerettél volna egy kicsit, és hogy eszedbe sem jutott, hogy ő esetleg többet szeretne. De vigyázat: ez a módszer veszélyes is lehet, mert előfordulhat, hogy ezek után még jobban beléd habarodik!

3. Lazán, könnyedén
Add meg a számodat, de soha ne beszélj egyértelműen a folytatásról. Akkor sem, ha biztosan érzed, nem akarsz vele többször találkozni. Ha a közös éjszaka után naponta hívogat, vagy üzenetet hagy a rögzítődőn, ne hívd vissza.

4. Trükkösen
Ha végképp nem tudod kiadni az útját, hívd el a kedvenc szórakozóhelyedre, és flörtölj minden épkézláb férfival. A végén hagyd őt ott, és távozz a leghelyesebb udvarlóval. Hogy valójában a testvéred csapott le a kezéről, azt nem kell tudnia.

Ha csak egy párhónapos affér volt

Két hónapig ki sem bújtatok az ágyból, és bizony remekül szórakoztatok. Hormonjaid azonban visszavonulót fújtak, a dolog kezd unalmassá válni. Így rázhatod le:

1. Őszintén
Szépen óvatosan távolodj el tőle, aztán várj egy kicsit, hogy változnak-e az érzéseid iránta. Ha nem, akkor keress egy megfelelő pillanatot, és mondd el őszintén, hogy elmúlt az izgalom, a pezsgés, amit a jelenlétében éreztél. Sorold fel neki, mi az, ami neked már nem tetszik.

0019164_1.jpg ()

2. Rafináltan
Könnyek között egy hangulatos étteremben is bevallhatod neki, hogy már nem érzel iránta semmit. A világ minden kincséért sem szeretnéd őt megbántani, és hogy te ezt mennyire, de mennyire sajnálod. A vacsorát azért ne hagyjátok ki, és természetesen hagyd, hogy ő fizessen.

3. Kiállhatatlanul, de kíméletesen
Éreztesd vele, hogy valami megváltozott. Legyél mindig morcos és hideg, a végén pedig kiállhatatlan. Egy cél lebegjen a szemed előtt: hogy minél hamarabb ő mondja ki a döntő szót: vége!

Vége az álomkapcsolatnak

Közösen terveztétek az életet, és már a gyerekeiteknek is adtatok nevet. A szerelem azonban múlni látszik, amiért korábban odavoltál, most egyenesen idegesít. Így szakíts vele:

1. Egyszerűen 
Készíts egy pro és kontra listát. Mérlegeld alaposan, mi szól a kapcsolat mellet és ellene. Keress egy alkalmas időpontot és mutasd meg neki, merre billen a mérleg.

2. Megfontoltan
Kezdd el ecsetelni neki, hogy a kapcsolatotokban hosszú idő óta nem stimmel valami. Függeszd fel a szexet, és a házi munkát is. Add át a feladatokat jövendőbeli exednek. Ha rákérdez a furcsaságokra, mondd el neki, hogy időre és egy kis magányra van szükséged, hogy adhass a kapcsolatnak még egy esélyt. Ebben az esetben benne van a pakliban az újrakezdés esélye – gondold át, érdemes-e?!

3. Kérd egy barát segítségét
Nincs elég bátorságod a szemébe mondani? Oszd meg a hozzátok legközelebb álló közös baráttal, hogy mennyire boldogtalan vagy. Előbb utóbb úgyis a barátod fülébe jut majd, és számon kér. Valld be neki, hogy te nem így képzelted a kapcsolatot és egyszerűen úgy érzed, tovább kell lépned.

Tudtad?
Egy tanulmány szerint a férfiak sokkal hosszabb ideig bánkódnak egy szakítás után, mint a nők. A megkérdezett pasik 97 százaléka ismerte be, hogy bármire képes lett volna azért, hogy a szeretett nőt visszahódítsa.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X