Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 forró tipp erotikus sztriptízhez

5 forró tipp erotikus sztriptízhez

erotikapárkapcsolatszexsztriptízvetkőzés
0

Írta:

Nyugtalanít, hogy a párod – mint minden férfi – úgy odavan a go-go táncosokért és a sztriptízért? Miért ne adhatnád meg neki azt az örömöt, hogy élőben nézhessen egy vetkőző, táncoló nőt? Vásárolj szexis fehérneműket, válaszd ki a neked tetsző zenét, lesd el a profiktól a mozdulatokat, és vetkőzz! A kedvesed garantáltan nem vágyakozik többé […]

Nyugtalanít, hogy a párod – mint minden férfi – úgy odavan a go-go táncosokért és a sztriptízért? Miért ne adhatnád meg neki azt az örömöt, hogy élőben nézhessen egy vetkőző, táncoló nőt? Vásárolj szexis fehérneműket, válaszd ki a neked tetsző zenét, lesd el a profiktól a mozdulatokat, és vetkőzz! A kedvesed garantáltan nem vágyakozik többé sztriptízbárba!

1. tipp: Válaszd ki a legszexisebb fehérneműt!

Az első lépés az ideális “fellépőruha”, vagyis a legszexisebb fehérnemű megvásárlása. Most ne ragadj le a megszokott tanga-melltartó összeállításnál, mindenképpen szerezz be egy pár neccharisnyát és egy csipkés harisnyatartót! Melltartó helyett választhatsz fűzőt is, de csak olyat vásárolj, amelyet könnyű levenni! Érdemes egy selyemsálat és néhány szexis kelléket – tejszínt, banánt, gyöngysort vagy szaténkesztyűt – is előkészítened! Ne feledd, a magas sarkú cipő kötelező!

0019053_1.jpg ()

2. tipp: Találd meg a legjobb zenét

Sztriptíz nincs zene nélkül, úgyhogy fogj hozzá a kereséshez! A legjobb választás a ritmusos, közepesen gyors zene, mert ezekre a legkönnyebb mozogni, de akár spanyolos dallamokat is választhatsz! Érdemes megnézned a filmtörténet leghíresebb vetkőzős jeleneteit is, és ellesned egy-két mozdulatot. A 9 és fél hétben Kim Basinger veti le a ruháit, a Közelebb című mozifilmben pedig Natalie Portman válik meg a fehérneműjétől.

3. tipp: Rendezd át a lakást!

Teremts bensőséges, mégis erotikus hangulatot a hálószobában vagy a nappaliban! Készíts elő egy kényelmes fotelt a párodnak, és tégy szabaddá egy kis helyet vele szemközt – ez lesz a te színpadod! Ugyan a profik fémrúdon tekeregnek, egyelőre elégedj meg az ajtófélfával, egy székkel és egy asztallal, ennyi bőven elég lesz az előadáshoz! Küldj napközben a kedvesednek egy sms-t vagy emailt sejtelmes, izgató szöveggel. Várd őt kisminkelve, szexis fehérneműben, és kínáld meg egy kis borral vagy pezsgővel, de akár olyan szerelmi afrodiziákumokat is bevethetsz, mint az ananász! Ültesd le, és biztosítsd arról, hogy bármit kérhet, ez most az ő estéje…

4. tipp: Kezdő mozdulatok

Kezdj egy kis tánccal, egyelőre vetkőzés nélkül! Lassan, szexisen járkálj körbe-körbe, közben selyemsállal vagy egy szaténkesztyűvel lassan simítsd végig a testedet! Ezután állj szembe az ajtófélfával, dőlj előre, támaszkodj meg, tedd terpeszbe a lábadat, és homorítsd a hátaddal, így ringasd a csípőd! A kedvesednek garantáltan tetszeni fog a látvány, ha háttal nekidőlsz a falnak, majd lassan, szétterpesztett lábbal lecsúszol guggolásba. Úgy emelkedj fel, hogy közben végigsimítod a combjaidat! De az is szexis, ha szétterpesztett lábakkal leülsz egy székre, és lassan simogatod magad!

5. tipp: Szabadulj meg a ruháidtól!

Komótosan, erotikus mozdulatokkal vedd le a ruháidat! Először az átlátszó köntöstől, majd a fűződtől és a melltartódtól szabadulj meg – mindháromtól úgy, hogy közben háttal állsz, és kecsesen ringatod a csípődet! A fűző és a cipőd vagy szandálod kikapcsolásához akár a párod segítségét is kérheted, de ne engedd, hogy közben a testedhez érjen! A harisnyát úgy húzhatod le szexisen, hogy felülsz az asztalra, felrakod az egyik lábat, és lassan, mintha csak végigsimítanál a combodon, legörgeted a combfixet, majd a kedvesed ölébe dobod. Az utolsó lépés a tanga, de ezt már hagyd a „közönségre”. Nem muszáj minden kiegészítőt levenned: szexisebb, ha a szaténkesztyű és a gyöngysor rajtad marad!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X