Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp május 18-tól

Heti horoszkóp május 18-tól

asztrológiacsillagjegyhoroszkópjövőszerelem
0

Írta:

Kos A hétfő a tökéletes nap a semmittevésre – ha teheted, ne hozz komoly döntéseket, és ne vállalj nagy feladatokat, inkább tartalékold az energiádat a következő napokra! Szükséged is lesz az erőre a hét közepén: lehet, hogy kedden olyan edzésen veszel részt, amelyre fizikailag még nem készültél fel rendesen. Szerdán elsősorban az érzelmeiddel kell foglalkoznod, […]

0019006_1.jpg ()

Kos

A hétfő a tökéletes nap a semmittevésre – ha teheted, ne hozz komoly döntéseket, és ne vállalj nagy feladatokat, inkább tartalékold az energiádat a következő napokra! Szükséged is lesz az erőre a hét közepén: lehet, hogy kedden olyan edzésen veszel részt, amelyre fizikailag még nem készültél fel rendesen. Szerdán elsősorban az érzelmeiddel kell foglalkoznod, elképzelhető, hogy változás áll be a magánéletedben. Szerencsére a hétvégéd nyugis lesz, ezért pihenj, amennyit csak tudsz!

0019006_2.jpg ()

Bika

Ha nem tudod eldönteni a hét elején, mivel töltsd a szabadidődet, vagy a sok fontos munkahelyi feladat közül melyikkel kezdj, gondold át, vajon hogyan döntenének azok az emberek, akikre felnézel bölcsességük miatt! Akár fel is hívhatod őket, hogy adjanak tanácsot – hidd el, segítséget kérni egyáltalán nem szégyen! Szerencsére a hét második fele már nemcsak a munkáról szól majd, hanem végre a magánéletedre is odafigyelhetsz! Frissítsd fel a szexuális életedet néhány izgalmas helyszínnel vagy egy vérforraló fehérneművel!

0019006_3.jpg ()

Ikrek

Egyszerűen képtelen vagy a munkádra összpontosítani, mert folyamatosan a jövőn töröd a fejed? Hiába próbálsz koncentrálni, ezek a napok egyszerűen nem a jelenről szólnak. Költözködés előtt állsz, munkahelyet váltanál, vagy már a nyaralást tervezed? Ne ess kétségbe, ha egyelőre nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd – bár nehéz, próbáld úgy felfogni az életet, mint egy társasjátékot. Lehet, hogy most nem neked kedvez a szerencse, de a következő körben úgyis te dobsz, és akkor behozhatod a lemaradást!

0019006_4.jpg ()

Rák

Tele vagy pozitív energiával a hét elején, mégsem tudsz a munkádra és az otthoni tennivalóidra koncentrálni – akármibe belekezdesz, hibát hibára halmozol. Inkább ne próbálkozz, ha teheted, vegyél ki egy szabadnapot, sétálj nagyokat, olvass, hallgass zenét, meditálj. Hidd el, a hét többi napján így sokkal jobban fog menni a munka! Ugyan csütörtökön még el-elkalandoznak majd a gondolataid, de gyorsan és pontosan el tudod végezni a feladataidat. A hétvégét szánd a barátaidra, főzz nekik egy finom vacsorát, majd beszélgessetek egy nagyot!

0019006_5.jpg ()

Oroszlán

Egy apró hiba vagy egy rövid beszélgetés komoly gondot okoz neked a hét elején – ne halogasd az ügyet, próbáld minél hamarabb megoldani a problémát! Szerencsére most sem hagy téged cserben a híres optimizmusod: csak a pozitív dolgokra koncentrálsz, és ezt nagyon jól teszed! A hét második felében dőlj hátra, és csak az érzelmeiddel foglalkozz: lehet, hogy a megszokottnál érzékenyebb leszel, ezért könnyen méregbe gurulsz vagy megsértődsz. Szerencsére azonban a mosolyszünet egyik rokonoddal vagy barátoddal sem tart majd sokáig!

0019006_6.jpg ()

Szűz

Minden ember más, de pont ez a szép a világban – ezt ne felejtsd el ezen a héten! Sajnos lesznek olyan napok, amikor nem látod meg a különbözőségben rejlő szépséget, és nagyon frusztrál, hogy mindenki máshogy gondolkodik, máshogy oldja meg a problémáit. Szerencsére a hét második felére már lenyugszol, izgalmas és érdekes programok várnak rád: a hétvégén valakivel egy közös kalandban veszel részt. Ezt az élményt sokáig nem fogod elfelejteni!

0019006_7.jpg ()

Mérleg

Egymást követik a furcsábbnál furcsább események, te pedig csak kapkodod a fejedet, és próbálod megérteni és felfogni, mi is történik körülötted! Ne aggódj, a káosz gyorsan eloszlik, és a hét második felében már egy sokkal érdekesebb üggyel foglalkozhatsz – a magánéleteddel! Az a valaki, aki már régóta tetszik neked, végre egyértelmű üzeneteket küld feléd. Ne hagyd válasz nélkül ezt a titokzatos hódolót, hiszen előfordulhat, hogy ő az igazi! Azért a barátaidat se hanyagold el, épp itt az ideje egy szombat esti óriási bulinak!

0019006_8.jpg ()

Skorpió

A hét eleje furcsán indul a számodra – picit úgy érzed majd magad, mint egy szuperhős, aki amellett, hogy mindenre képes, még élete szerelmét is megtalálja. Használd ki ezt a sok energiát, és oldj meg minél több feladatot mind a munkahelyeden, mind otthon! A hét második felében ugyanis már más dolgod lesz! Muszáj az egészségeddel törődnöd: menj el egy teljes kivizsgálásra, és változtass az életmódodon! Szokj le a dohányzásról, táplálkozz egészségesebben, és mozogj minél többet. Pár hét, és érezni fogod a változás pozitív hatásait!

0019006_9.jpg ()

Nyilas

Napról napra egyre unalmasabbnak tűnik az életed? Itt az idő, hogy alaposan átgondold, hol tartasz az életben, és mit szeretnél elérni a jövőben! Idézd fel azokat a múltbéli eseményeket, amelyek meghatározták a sorsodat – próbáld átgondolni, mit tettél jól, és mi volt rossz döntés. Ezután kezdj el tervezni, tűzz ki magad elé kis és nagy célokat! Szerdán már egészen más színben látod majd a világot, így teljes erőbedobással vetheted bele magad a munkádba és a magánéletedbe!

0019006_10.jpg ()

Bak

Bármit megkaphatsz ezen a héten – minden problémád megoldódik, ha megérzed, milyen stílusban, mikor és persze kitől kell segítséget kérni! Nem is gondolnád, hogy egy-egy kedves szó vagy egy barátságos mosoly mennyire nagy hatással van az emberekre! Mindig zordan néz rád az eladó a közértben? Próbáld ki rajta a kedvességet, és meglátod, legközelebb mennyivel barátságosabb lesz veled! A hét második felében ok nélkül félelem tör rád – ne aggódj, ez a rossz érzés gyorsan elszáll!

Vízöntő

Végre alaposan át kell gondolnod, mit tartasz fontosnak az életben – vajon tényleg fontosabb egy hatalmas bevásárlás, mint a találkozás a barátaiddal? Biztos arra költesz sok pénzt, amire kellene? Ha mindezt tisztázod magadban, végre elkezdheted megvalósítani az álmaidat, és kiegyensúlyozottabbá is válsz! Csütörtökön és pénteken már új lehetőségek várnak rád: újra iskolapadba ülhetsz, hasznos, ráadásul érdekes dolgokat tanulhatsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, lehet, hogy soha többé nem lesz ilyen alkalom!

Halak

Belevágtál valamilyen nagy tervbe, de már előre görcsölsz, vajon jól fog-e sikerülni? Rosszul teszed: felesleges mindig a jövőn aggodalmaskodnod, elég, ha mindig csak a következő lépésre koncentrálsz! Így sok-sok energiát spórolsz meg, ráadásul a kedved is sokkal jobb lesz! Szerencsére a hét második felében egy kedves üzenet más irányba tereli a gondolataidat – ugye, milyen jó érzés, ha az egyik szeretted vagy éppen a nagy Ő elmondja neked, hogy mennyire fontos vagy a számára?

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X