Főoldal > EGÉSZSÉG > Toplistás programok a hétvégére

Toplistás programok a hétvégére

hétvégeprogram
0

Írta:

1. Fitbalance Fittness és Egészség Fesztivál – a mozgás szerelmeseinek Szeretnél néhány kilótól megszabadulni, de rád férne egy alapos egészségügyi szűrővizsgálat is? Akkor ne hagyd ki a Fitbalance Fittness és Egészség Fesztivált! Május 16-án 9.00 órától irány Budapesten a Millenáris Park, ahol a legnevesebb aerobik oktatók tartanak órákat. 4 helyszínen, több mint 20 fitness, spinning oktató vár, a parkban ingyenesen látogatható […]

1. Fitbalance Fittness és Egészség Fesztivál – a mozgás szerelmeseinek

Szeretnél néhány kilótól megszabadulni, de rád férne egy alapos egészségügyi szűrővizsgálat is? Akkor ne hagyd ki a Fitbalance Fittness és Egészség Fesztivált! Május 16-án 9.00 órától irány Budapesten a Millenáris Park, ahol a legnevesebb aerobik oktatók tartanak órákat. 4 helyszínen, több mint 20 fitness, spinning oktató vár, a parkban ingyenesen látogatható egészségügyi szűréseken vehetsz részt,  és táplálkozási, mozgás tanácsokat adnak a szakértők. Ha a változatos program után egy kis szórakozásra vágysz, vegyél részt 20.30-tól a Millenáris Teátrumban Kozma Orsi Hide &Seek lemezbemutató koncertjén. Az órákra a belépő ára: 3.000 Ft, ami tartalmazza az ebédet, az ásványvíz és gyümölcs fogyasztást,  valamint egy meglepetés támogatói ajándékcsomagot!
Jegyek kaphatók: a helyszínen, a Lite Wellness Központokban, az Oxigén Wellnessben, a Fawa Sportközpontokban, a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában. Jegyek rendelhető email-en: a wellnessday@gmail.com, Call Center 06 30 30 30 999. A belépők 2600 Ft-os kedvezményes áron, kizárólag a BioTech USA  Sport – Élet – Egészség központokban vásárolhatók meg, www.btn.hu.
Helyszín: Budapest, Millenáris Park
Időpont: 2009. május 16.
Bővebb információ: www.fitbalance.hu 

2. Múzeumok majálisa és Szkíta-kiállítás - kultúra rajongóknak

Ha imádsz múzeumokba járni és nem mellékesen nyitott vagy a színes programkavalkáddal fűszerezett időtöltésre, akkor neked találták ki az immár 14. alkalommal megrendezett Múzeumok Majálisát Budapest szívében, a Múzeumkertben. 2009. május 15-én és 16-án mintegy száz múzeum mutatkozik be az ország minden tájáról és a határon túlról is. Ha meguntad a sétálgatást, ismerkedést, hallgass muzsikát: lesz moldvai népzene, Korai Öröm, Sinha-Vidák gitárduó Bartók Eszterrel és fellép a Quimby is. Ne hagyd ki a kézművesmesterek igényes csecsebecséit sem.
Helyszín: Budapest, Múzeum krt. 14–16. A belépés ingyenes!
Időpont: 2009. május 16-17
Bővebb információ: www.majalis.hu

0018991_1.jpg ()

A majálistól néhány méterre a Magyar Nemzeti Múzeum épületében igazi időutazáson vehetsz részt: tekintsd meg a Szkíta aranykincsek c. kiállítást, amely múltidéző történelmi csemegét ígér az érdeklődőknek. Ne késlekedj, mert a kiállítás már csak június 1-ig tart nyitva! A tárlat legfontosabb darabjai Oroszországból, Ukrajnából, Németországból, Romániából és természetesen Magyarországról érkeztek. A szkíták az i.e. 8. században tűntek fel a Fekete-tengertől északra eső területeken. A fejedelmeik sírja fölé hatalmas, kurgánnak nevezett sírhalmokat emeltek, a halottaikat pedig páratlan szépségű arany tárgyaikkal együtt temették el. A tárlat e temetkezések jelentős darabjait mutatja be. A kiállítást Múzeumok majálisán kedvezményes (50 %-os) jeggyel lehet megtekinteni! A szervezők tematikus tárlatvezetésekkel is várják az érdeklődőket.
Helyszín: Budapest, Múzeum krt. 14-16.
Időpont: 2009. március 25. – május 31.
Bővebb információ: http://www.mnm.hu

3. Gyöngyösi bornapok – ínyenceknek

Ha szereted a finom borokat és kíváncsi vagy Magyarország egyik legnagyobb borvidékére, akkor ott a helyed Észak-Magyarország legjelentősebb gasztronómiai rendezvényén, a gyöngyösi bornapokon. A két helyszínen, a történelmi pincesoron, Farkasmályiban és Gyöngyös főterén zajló programok között lesz Ivó-napi pincejárás, borkóstolás, népi iparművészek bemutatója, számos színpadi produkció és kirakodóvásár.
Helyszín: Gyöngyös, Fő tér, Farkasmályi pincesor
Időpont: 2009. május 14-17.
Bővebb információ: http://www.gyongyok.com/

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X