Főoldal > EGÉSZSÉG > A 7 legdurvább nyári divatbaki

A 7 legdurvább nyári divatbaki

bakidivatfehérneműhibanyárszépségtrend
0

Írta:

Rövid felsőrészek alól kibuggyanó úszógumik, berepedt sarkak és divatjamúlt szilikonpántos melltartók… Néha te is úgy érzed, mintha nyáron az emberek a ruhájukkal együtt a jó ízlésüket is levetették volna? Ha szeretnéd, hogy a megjelenésed nyáron is tökéletes legyen, akkor az alábbi divatbakikat még véletlenül se kövesd el! 1. Kiábrándító, ha bereped a sarok A szandálokból, […]

Rövid felsőrészek alól kibuggyanó úszógumik, berepedt sarkak és divatjamúlt szilikonpántos melltartók… Néha te is úgy érzed, mintha nyáron az emberek a ruhájukkal együtt a jó ízlésüket is levetették volna? Ha szeretnéd, hogy a megjelenésed nyáron is tökéletes legyen, akkor az alábbi divatbakikat még véletlenül se kövesd el!

1. Kiábrándító, ha bereped a sarok

A szandálokból, papucsokból kilátszó száraz, repedezett sarok ma már „klasszikus” nyári divatbakinak számít, a nyitott cipőkkel ugyanis még azoknak is problémájuk adódhat, akiknek egyébként teljesen egészséges a lábuk. Ne felejtsd el azt sem, hogy a berepedt sarok nemcsak csúnya, de egy idő után kifejezetten fájdalmas is lehet!
Tippünk: Ha igazán csinos akarsz lenni, akkor ne hanyagold el a sarkad ápolását! Hetente két-három alkalommal áztasd a lábad langyos, olívaolajos vízben, a kritikus területet pedig kend be valamilyen zsíros krémmel (használhatsz speciális, kifejezetten berepedt sarokra
való készítményt is)!

2. Égő a szilikonpánt

Bárki is állította, hogy a szilikonpánt helyettesítheti melltartó pántját, itt az ideje, hogy elfelejtsd ezt a műanyag vacakot! A használattól rövid idő alatt megsárguló, sokszor kifejezetten feltűnő szilikon nemcsak csúnya, de kényelmetlen is, a nagy melegben ugyanis sokkal jobban megizzadsz alatta, mintha egy hagyományos melltartópánt lenne rajtad!
Tippünk: Ha spagettipántos felsőt viselsz, akkor maradj inkább a hagyományos melltartónál, hiszen az éppen csak kilátszó, a felsőrész színéhez passzoló pánt biztosan senkinek nem fog feltűnni! Csőtophoz pántnélküli fazont válassz, vagy ha teheted, akkor egyszerűen szabadulj meg a melltartódtól!

3. Nem trendi, ha kilátszik a bugyi

Az esti randira, andalgós sétákhoz, csajos csevejekhez te is szívesen veszel fel fehér szoknyát vagy nadrágot? Ha világos, vékony anyagból készült ruha van rajtad, akkor nem mindegy, hogy milyen alsóneműt viselsz – a fehér nadrág alól kilátszó fekete vagy piros bugyi ugyanis kifejezetten hervasztó látványt nyújt! Nincs ez másképp a fehér blúzon átvirító színes melltartóval sem!
Tippünk: Ha nem akarod, hogy a legmeghittebb pillanataidat is elrontsák az alsóneműdet vizslató tekintetek, akkor csak fehér vagy testszínű anyagból készült bugyit, illetve melltartót válassz!

0019764_1.jpg ()

4. Ciki, ha kibuggyan a háj

Falatnyi topok és méretes úszógumik – ezt a párosítást sajnos még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetjük vonzónak. Ha van némi felesleg a hasadon, akkor felejtsd el a rövid felsőrészeket – idén lesz miből válogatnod akkor is, ha egy kicsit bővebb fazonra vágysz!
Tippünk: Ha van egy kis pocakod, akkor viselj A-vonalú felsőrészt vagy tunikát! Ezek a szellős anyagú felsők nemcsak divatosak, de a nagy melegben kifejezetten kényelmesek is!

5. Lehangoló a megviselt haj

A nyár és a strandolás a frizurádat is alaposan igénybe veszi – az UV-sugárzás hatására tincseid veszítenek a színükből, a klóros uszodai, vagy a sós tengervíz pedig töredezetté teszi a hajadat. Hiába akarsz a nyaralás ideje alatt a szokásosnál is vonzóbb lenni, ha nem figyelsz oda eléggé a hajadra, akkor a gondozatlan frizurád az egész megjelenésedet tönkreteheti!
Tippünk: Nyáron használj speciális, UV-szűrővel ellátott hajhabot vagy sprayt (ez különösen fontos akkor, ha festett a hajad)! Ha strandolni mész, mindig legyen nálad egy szalmakalap vagy kendő! Ez nemcsak a leégéstől menthet meg, de a hajadat is megvédi a káros sugaraktól!

6. Taszító a borosta

Selymes bőrt és tökéletesen sima bikinivonalat szeretnél, de rosszul vagy a gondolattól, hogy már megint szőrtelenítened kell? Márpedig a strandszezonban a szokásosnál gyakrabban kell a borotvádat vagy az epilátorodat a kezedbe venned, a hónaljkutyánál és a borostás lábszárnál ugyanis kevés kiábrándítóbb dolog van!
Tippünk: Ha nincs időd kozmetikushoz menni, akkor mindig fürdés után borotválkozz, ilyenkor ugyanis bőr és a szőrzet is puhábbá válik! Szőrtelenítés után mindig kend be magad testápolóval, de bátran kipróbálhatod a párod after shave-jét is!

7. Nagymamás, ha kikandikál a harisnya

Kicsit hűvösek a reggelek, de a nyári szoknyádhoz mindenképpen szandált szeretnél felvenni? Akármilyen fázós a lábad, eszedbe se jusson nejlonharisnyába vagy zokniba bújni, hiszen így még a legtrendibb ruhában és szandálban is úgy festenél, mint aki az ötvenes évekből pottyant a jelenbe!
Tippünk: Az idén nagyon trendik a zárt orrú szandálok és papucsok is. Ha egy ilyen fazont választasz, akkor senkinek nem tűnik majd fel, hogy harisnya is van a lábadon!

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X