Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek az Ikrek havára

Asztro-tippek az Ikrek havára

asztrológiaezotéria
0

Írta: and

Ikrek (V. 22. – VI. 21.) A barátnőd feldúlhatja a lelkivilágodat, mert olyan pletykákat terjeszt rólad, amelyeknek a fele sem igaz. Jó lenne, ha elgondolkodnál, hogy valóban fontos-e neked ez a kapcsolat. A munkád során olyan emberekkel találkozol, akik önzetlenül támogatják az ötleteidet, és abban is segítenek, hogy anyagilag megerősödj. Próbálj minél többet lazítani, a […]

0019285_1.jpg ()

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

A barátnőd feldúlhatja a lelkivilágodat, mert olyan pletykákat terjeszt rólad, amelyeknek a fele sem igaz. Jó lenne, ha elgondolkodnál, hogy valóban fontos-e neked ez a kapcsolat. A munkád során olyan emberekkel találkozol, akik önzetlenül támogatják az ötleteidet, és abban is segítenek, hogy anyagilag megerősödj. Próbálj minél többet lazítani, a stressz rossz hatással van az emésztésedre, tönkreteheti a bélflórádat.

0019285_2.jpg ()

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Lepd meg szüleidet egy hosszabb látogatással, mert mostanában nagyon elhanyagoltad őket. Igyekezz a pároddal is több időt tölteni. A munkahelyeden nem hagyják figyelmen kívül, ha valamilyen hibát követsz el, ezért összpontosíts minden energiáddal a feladataidra. Fáradékonyabb lehetsz, mint máskor, és a bőröd sincs a legjobb állapotban. Egyél vitamindús gyümölcsöket, és használj C-vitamint tartalmazó kozmetikumokat.

0019285_3.jpg ()

Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)

Az érzelmeid olyanok, mint a hullámvasút. Hol úgy érzed, mindenre képes vagy, hol kishitűvé válsz. Ismerd be, hogy nem lehet szupernőként teljesíteni minden fronton, de nem is kell, néha engedélyezz magadnak egy kis pihenőt. A rengeteg munka most nem hozza meg a várva várt sikert, de ne keseredj el. Ha a szokásosnál gyakrabban gyötör fejfájás, gyógyszer helyett használj levendula illóolajat. Segít ellazulni, és oldja a fájdalmat okozó feszültséget.

0019285_4.jpg ()

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Egy ismerősöd bántó megjegyzést tesz a külsődre, pedig már épp kezdted csúcsformában érezni magad. Ne veszítsd el a hitedet, mert csak irigységből tette. Külföldi munkaajánlatot kaphatsz, ami azzal jár, hogy az eddigi életedet teljesen fel kell adnod. Ne félj megtenni az első lépést, fontos és hasznos döntés lesz ez a jövőd szempontjából. A mindennapi gondok elűzésére és a tökéletes kikapcsolódásra a meditáció a legalkalmasabb számodra.

0019285_5.jpg ()

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Barátnőd, akivel megosztod minden titkodat, most valahogy felszínesnek tűnik, mintha nem érdekelné, amit mondasz. Ne bántódj meg, inkább mondd el neki, mit érzel. Mielőtt új vállalkozásba kezdenél, kérd ki szakember véleményét, és több forrásból is tájékozódj. Most nagyon figyelmesnek kell lenned, hogy az üzlet behozza azt a hasznot, amit remélsz. Ha rossz a hangulatod, a körmeidet lakkozd pirosra, ez vonzza a jó energiákat.

0019285_6.jpg ()

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Családod minden tagja a te életedet szeretné irányítani. Kezd eleged lenni belőle, ezért mielőtt még teljesen kiborulnál, higgadtan add a tudtukra, hogy ez így neked nem jó. A munkában most teljes erővel a feladataidra tudsz koncentrálni, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy elérd a hőn áhított magasabb pozíciót. Ha úgy érzed, szükséged van egy kis egyedüllétre, vonulj el egy day spa-ba, és próbálj ki minél több kényeztető kezelést.

0019285_7.jpg ()

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Ne ártsd bele magad olyan dolgokba, amelyekhez semmi közöd, mert ezzel ellenségeket szerezhetsz. Mostanában jobb, ha nem bírálod felettesed döntéseit, ne játszd az igazság bajnokát, inkább légy türelmes és elnéző. Koncentrálj a méregtelenítésre, ez most nagyon fontos a szervezeted számára. Egy tisztító kúrával a narancsbőröd állapotán is sokat javíthatsz.

0019285_8.jpg ()

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Akár a párod, akár valamelyik családtagod vagy a szomszédod bosszant fel, ne menj bele felesleges vitákba. Maradj nyugodt, így sok kellemetlen helyzettől kímélheted meg magad. A munkában úgy érezheted, a lehetőségeidhez képest már mindent elértél. Ha többre vágysz, érdemes lenne más területen is próbálkoznod. Ne hanyagold el a mozgást, a sportnak köszönhetően megismerkedhetsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád.

0019285_9.jpg ()

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

A párod nehéz anyagi helyzetbe kerül, és most rajtad a sor, hogy kihúzd a családot a slamasztikából. Lehet, hogy fel kell adnod néhány dolgot emiatt, de ezt a kedvesed is megtenné érted. Munkahelyeden olyan dolgokat is el kell végezned, amelyekhez semmi kedved, de az anyagi helyzeted miatt muszáj elvállalnod. A szabályok és törvények betartására azért ügyelj! Sokat javíthat a hangulatodon, ha zöld növényekkel veszed magad körül.

0019285_10.jpg ()

Halak (II. 19. – III. 20.)

Megismerkedsz valakivel, és azt gondolod, barátra találtál benne, de legyél vele óvatos, mert ő csak a saját érdekeit nézi. A rád jellemző alaposságnak végre meglesz az eredménye, a munkahelyeden nem várt jutalomban részesítenek. Vásárolj valami olyasmit, amire már régóta vágysz. Ha előfordul, hogy nehezen alszol el, mert cikáznak a fejedben a gondolatok, igyál meg esténként egy bögre citromfűteát, nagyon kellemesen megnyugtat majd.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Ha valami nyomja a lelked, attól sürgősen szabadulj meg. Öntsd ki a szíved egy hozzád közel álló embernek, mert csak így léphetsz tovább. Mostanában nem tűröd jól a monoton elfoglaltságot, úgy érzed, hogy hiányzik az életedből a kreativitás. Ennek ellenére a jól fizető állásodat ne add fel, szabadidődben vállalj valamilyen izgalmas plusz feladatot vagy hobbit. Arra azért ügyelj, hogy pihenésre is maradjon elegendő időd.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Engedd el a múltat, ne rágódj az elszalasztott lehetőségeken, és csak a jövőbe nézz. Rengeteg szeretet lakozik benned, de csak olyanoknak adj belőle, akik tényleg megérdemlik. A munkahelyeden nagy változás várható, de ne tárgyald ki senkivel, a véleményedet tartsd meg magadnak. Inkább csendes megfigyelő légy, mint hangadó. A legjobb kikapcsolódást számodra most a művészet jelenti, látogass el minél több kiállításra.

A témáról bővebben a Wellness magazin júniusi számában olvashatsz!

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X