Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp június 8-tól

Heti horoszkóp június 8-tól

asztrológiacsillagjegyhoroszkóppárkapcsolatszerelem
0

Írta:

Kos Bármin is töröd a fejed, gondolj át minden apró részletet, mielőtt döntést hoznál! Hidd el, nem mindig érdemes fejest ugrani az ismeretlenbe! Kérd ki barátaid és munkatársaid véleményét, és hallgass is rájuk, hiszen több szem többet lát! A hét közepén valami vagy valaki inspirálni fog téged: lehet, hogy egy könyv, egy festmény vagy egy […]

0019421_1.jpg ()

Kos

Bármin is töröd a fejed, gondolj át minden apró részletet, mielőtt döntést hoznál! Hidd el, nem mindig érdemes fejest ugrani az ismeretlenbe! Kérd ki barátaid és munkatársaid véleményét, és hallgass is rájuk, hiszen több szem többet lát! A hét közepén valami vagy valaki inspirálni fog téged: lehet, hogy egy könyv, egy festmény vagy egy ember indít el benned teljesen új gondolatatokat. Adj időt magadnak a tűnődésre, gondolkodásra, mert megéri! A hétvégéd sajnos nem lesz túl kellemes, valamelyik rokonod közel sem viselkedik úgy, ahogy elvárnád tőle!

0019421_2.jpg ()

Bika

Szárnyalsz a jókedvtől hétfőn – akár dolgozol, akár az iskolapadban kell töltened a napot, teljesen szabadnak érzed magad. Ne is csodálkozz ezen, szerencsére tele vagy életenergiával! Használd ki ezt az időszakot: szórakozz, találkozz a barátokkal, és élvezd ki, hogy végre nem látod sötéten a jövődet! A hét második fele is napsütéses lesz számodra, a munkahelyeden gyorsabban és jobban tudod majd elvégezni a feladataidat, és a munkatársaiddal is mintha jobban megértenéd magad! A hétvégén semmiképpen se hanyagold el a barátaidat! Ha személyes találkozásra nem is lesz időd, legalább hívd fel őket pár percre!

0019421_3.jpg ()

Ikrek

Nehéz napok elé nézel a hét elején – az egyik hozzád közel álló emberrel nagyon nehezen tudsz kijönni, reggeltől estig veszekedtek vagy vitatkoztok valamin. Ne hagyd elfajulni a helyzetet, próbálj türelmes lenni, és meggyőző érveket felhozni az álláspontod mellett! A hét második felében már lesz időd pihenni és magaddal foglalkozni: ha eddig még nem tetted, próbáld ki a jógát, egy új mozgásformát, vagy egyszerűen csak meditálj. Ürítsd ki a fejed, engedd ki magadból a feszültséget, rád is fér egy ilyen hét után!

0019421_4.jpg ()

Rák

Alig kezdődik el a hét, máris problémák sokaságával állsz szemben? A szeretteid és a barátaid egyre furcsábban viselkednek, sajnos egyre több a veszekedés és a vita. Az extrém időkben nem riadhatsz vissza az extrém megoldásoktól sem: szó szerint mindent vess be annak érdekében, hogy végre rendeződjön a helyzet, és újra béke legyen körülötted! Ha végre lecsendesednek az indulatok, azonnal jobban fogod magad érezni. Sőt, hétvégén már rózsaszínben látod majd a világot. Lehet, hogy éppen most bontakozik ki egy új szerelem?

0019421_5.jpg ()

Oroszlán

Teljesen felpörögsz a hét elején, most semmi és senki nem tudja lelohasztani a lelkesedésedet. Szükséged is van a lelki erőre, ugyanis minden problémás ügyedet egyedül kell rendezned. A kedd és a szerda számodra a barátokról és a rokonokról szól majd: a legfontosabb kapcsolataid kicsit furán alakulnak, ezért muszáj időt szakítanod egy őszinte, mély beszélgetésre. Sajnos most tényleg nem mind arany, ami fénylik. Bár máskor hasznát veszed, hogy nem vagy pesszimista, most semmiképpen se táplálj túlzott reményeket!

0019421_6.jpg ()

Szűz

Óriási dicséretet kapsz a hét elején. Hosszú ideje keményen dolgozol valamin, a befektetett energia pedig most térül meg! Szerencsére rengeteg előnyöd származhat ebből a sikeres projektből: lehet, hogy anyagilag jársz jól, de az is előfordulhat, hogy végre feljebb léphetsz a szamárlétrán! Itt az ideje, hogy végre eltűnődj a jövődön, gondolkodj például azon, hogy hogyan képzeled el magad tíz év múlva! A hétvégén azonban már nem kell ilyen komoly dolgokon törnöd a fejedet. Trombitáld össze a barátaidat és a szeretteidet, és utazzatok el egy hosszú hétvégére. Élvezd a vizet és a napsütést!

0019421_7.jpg ()

Mérleg

Minden probléma gyorsan megoldhatónak tűnik számodra a hét elején: szerencsére egész héten tele vagy pozitív energiával, békében leszel önmagaddal, a lelkesedésedet pedig egyszerűen semmivel nem lehet letörni! Ne hagyd, hogy ez a sok energia eltűnjön! A barátok társasága, a hosszú, szórakoztató beszélgetések, de akár egy jó könyv is napokra feldobhat. De ami minden másnál jobban hiányzik most neked, az a szerelem. Lehet, hogy ezen a héten a romantika és a nagy Ő is rád talál!

0019421_8.jpg ()

Skorpió

Egy nagy vitával kezded a hetet – alaposan összeveszel az egyik munkatársaddal, családtagoddal vagy barátoddal. Most ne kösd az ebet a karóhoz, hanem minél hamarabb simítsd el a nézeteltéréseket, ha kell, akár komoly kompromisszumok árán is! Sajnos nem ez lesz az egyetlen konfliktusod ezen a héten. Valaki irigy és féltékeny rád, és nem biztos, hogy könnyen tudod kezelni ezt a helyzetet. Szerencsére péntekre minden rendeződik, ezért idegeskedés nélkül, pihenéssel töltheted a hétvégédet!

0019421_9.jpg ()

Nyilas

Teljesen kimerültnek és erőtlennek érzed magad a hét elején. Hétfőn és kedden ne is erőltesd a komoly munkát, mert úgysem fog menni egészen addig, amíg egy fontos változás nem történik az életedben a hét közepén. Ahogy visszatér az életenergiád, fókuszálj az anyagi ügyeidre: összesítsd a befizetett számlákat és a tartozásaidat! Szerdától köréd sereglenek a barátok, menj el velük szórakozni vagy csak egyszerűen beszélgessetek nagyokat, most kifejezetten jól fog esni neked az együttlét! A hétvégén elvesztesz egy számodra fontos tárgyat, és egészen addig nem nyugodsz meg, amíg meg nem találod!

0019421_10.jpg ()

Bak

Valami véget ér számodra hétfőn, de szerencsére egyáltalán nem fogadod rosszul a változást, sőt! Már régóta érzed a változás előszelét, úgyhogy egyáltalán nem lepődsz meg! A munkahelyeden mindenki meg van veled elégedve – itt az idő, hogy fizetésemelésért vagy előléptetésért kilincselj a főnöknél! Hidd el, nem fog visszautasítani, sőt értékeli majd az ambícióidat! A természetedre jellemző szkepticizmus most jól fog jönni: egyik rokonod neked meséli el nagyra törő, de veszélyes terveit. Ha úgy érzed, hogy ez a terv csak rosszat szül, minden erőddel próbáld őt lebeszélni!

Vízöntő

Hétfő reggelente egyáltalán nem érzed magad sem kreatívnak, sem lelkesnek? Alig várod már, hogy leteljen a nyolc óra, hazamehess, és végre bebújhass az ágyadba? Rossz hírünk van: sajnos most az egész heted ilyen lesz. Azért tarts ki, nem jó megoldás, ha a fejedre húzod a takarót, és egész nap ki sem kelsz az ágyból! Foglald el magad a hobbiddal vagy egyszerűen házimunkával! A hétvégén egyéb feladatod is lesz, át kell nézned anyagi ügyeidet, összesítsd a kiadásaidat és a bevételeidet, és próbálj kevesebbet költeni!

Halak

Ezen a héten igazi főnyeremény vagy a barátaid és a családod számára. Akármilyen problémával kerülnek is szembe, te bármiben segítesz nekik. Sőt, tudatosan keresed azokat az embereket, akiknek egy-egy tanáccsal vagy bármi mással segíteni tudsz. Az energiádból azért hagyj magadnak is: találj ki új ötleteket a munkádhoz, dobd fel a lakásodat pár egyszerű kiegészítővel, vagy csak egyszerűen főzz valami igazán különleges ételt! Sétálj nagyokat, menj el sportolni, egyszóval élvezd azt, hogy ilyen jó hangulatban vagy!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X