Főoldal > EGÉSZSÉG > Szexútvonal – Kalauz a pasi kényeztetéséhez

Szexútvonal – Kalauz a pasi kényeztetéséhez

férfiorgazmuspárkapcsolatszex
0

Írta:

A férfiak testén minimum harminc olyan érzékeny pont várakozik, amelyek ingerlése kézzel, szájjal, nyelvvel, hajtincsekkel, izgalomtól hegyesedő mellbimbóval tuti siker lehet. És persze az érintés nemcsak a cirógatást jelentheti, hanem esetenként nyomást, dörzsölést, csípést, szívást vagy hengergetést, olykor harapást is. Ráadásul a szerelmeskedés (remélhetőleg) hosszú folyamata alatt az sem mindegy, mikor, milyen művelet és milyen […]

A férfiak testén minimum harminc olyan érzékeny pont várakozik, amelyek ingerlése kézzel, szájjal, nyelvvel, hajtincsekkel, izgalomtól hegyesedő mellbimbóval tuti siker lehet. És persze az érintés nemcsak a cirógatást jelentheti, hanem esetenként nyomást, dörzsölést, csípést, szívást vagy hengergetést, olykor harapást is. Ráadásul a szerelmeskedés (remélhetőleg) hosszú folyamata alatt az sem mindegy, mikor, milyen művelet és milyen intenzitással kerül előtérbe. És ez persze igaz a rövid, de vad szex esetén is.

Húzd fel nagyon!

Az előjáték során, ha igazán értő módon nyúlsz a dologhoz, vad szenvedélyeket tudsz előhívni kedvesedből. Olyat, amin még ő maga is meglepődhet, hiszen cseppet sem biztos, hogy valaha valaki biztos kézzel (szájjal) rajzolta meg a csak rá jellemző erotikatérképet! Nagyon fontos, hogy figyeld a reakcióit, a legapróbb jel is (apró rezdülések, el- vagy belemozdulás a simogatásba, a levegő szisszenése a fogai között, hangjának mélyülése, bokájának rándulása) árulkodó lehet, ahogy az is, ha elkapja a csuklódat, és rászorítja tenyeredet a vágyott területre, vagy megmarkolva a hajadat, az arcodat irányítja oda, ahol egy tuti erogén pont szinte könyörög az ajkad becézéséért…. Csak rajtad múlik, teljesíted-e kérését, hiszen lehet, hogy a te forgatókönyved hosszasabb, szélesebb, magasabb ívű örömöket ígér. Haladj hát inkább pontról pontra, akár egy bizonyos szisztéma alapján, akár úgy, ahogyan ő szeretné.

Játékos kezdés

Az előjáték során kezdd a kényeztetést az arcával, illetve a fejtetővel. A haj és a fejbőr stimulálása felér egy frissítő relaxálással, ugyanis a fejbőr érzékeny idegszálakkal gazdagon átszőtt terület. Minden egyes hajtő mellett található becézgetésre alkalmas pont, akkor is, ha már eszét-haját vesztette kedvesed. Gyengéden-lágyan, mind a tíz ujjadat használva masszírozd végig a feje tetejét, a halántékon át egészen le a tarkójáig. A tarkótájék férfiaknál különösen érzékeny terület. Próbáld ki azt is, milyen hatást gyakorol rá, ha a nyakszirtjét a fogaid közé veszed. Nagy valószínűséggel beleborzong a harapásodba… (Fontos, hogy a fej, a fejtető kényeztetése valóban a kezdőlépés legyen, később inkább lassít, mint lendületbe hoz.)

0019746_1.jpg ()

Arcra fel!

A becézgetést az arcon folytasd! A szemöldökcsont, illetve a szemhéj selymes bőre elképesztő izgalommal reagál az érintésre. Az orr felső része és a szemek között található területen torpanj meg egy pillanatra, ujjaiddal gyakorolj erőteljes nyomást az ott található pontra. Következhet az orrgyök, valamint az a pont vagy vágás, ahol az orr és az ajak találkozik. Nem kell sietned: a szája csak ezután következik. Vedd az ajkaid közé először az alsó aztán a felső ajkát, szívd be egy pillanatra, vagy nyald meg lágyan (nem fontos még bedugnod a nyelved a szájába, de a fogaitok összekoccanhatnak egy pillanatra). Ne feledkezz el a füléről sem, hiszen a fül is a kiemelt zónák közé tartozik: fogd ujjaid közé és morzsolgasd gyengéden vagy harapdáld a cimpákat, illetve nyelveddel simogasd a fül mögötti területet, hogy közelről hallja sóhajaidat.

Lassan a lényegre!

A nyak és a mellkas cirógatása is nagyon fontos, a mellbimbóé viszont csak akkor, ha érzékeled, tényleg jó neki (van, akit kifejezetten riaszt a dolog). A köldök körkörös simogatása viszont garantáltan élvezetes lesz számára! Egyelőre hagyd a már garantáltan akcióra kész fegyverét, és a combjait vedd kezelésbe. A férfiak combjának belső fele majdnem ugyanolyan érzékeny, mint a tiéd: simogasd hát a hajaddal a comb tövét (ha elég hosszú hozzá a sörényed), illetve az ajkaiddal is érintheted, puhán és érzékien. A térdhajlata, illetve a bokája, és különösen a talpa, valamint a lábujjai szinte kívánkozni fognak a tenyered után. Amikor aztán sorra vetted az összes pontocskát, következhet csak a fő látványosság! Nyugodtan érintsd meg a péniszét, először nagyon-nagyon gyengéden, az ujjaiddal ismerkedj vele, majd fogd a markodba. Szorítsd meg, fedezd fel alaposan és őszinte kíváncsisággal, és ha mindketten úgy szeretnétek, ezután a száddal is kényeztetheted… Persze nem kell azonnal a közepébe vágni a dolognak, simítsd gyakran az arcodhoz puhán, máskor éppen csak annyira érintsd a száddal, hogy csupán a forróságot érezze.

A témáról bővebben a Maxima magazin legújabb számában olvashatsz!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X