Főoldal > EGÉSZSÉG > Agymasszázs cédével?

Agymasszázs cédével?

agyagymasszázscd
0

Írta:

Ezekben az estekben segíthetnek az ún. Brain Sync zenei programok, amelynek pozitív hatása tudományosan igazolt, és az Egyesült Államokban kiegészítő hangterápiaként már a kórházakban is alkalmazzák. A terápiához nem kell más, mint egy hanglejátszó készülék, pl: CD-lejátszó és egy speciális hangeffektusokkal „átszőtt” hanganyag, amely felfrissíti az agyad, csökkenti a stresszt és a fejfájást. A hanganyag rétegelt béta […]

Ezekben az estekben segíthetnek az ún. Brain Sync zenei programok, amelynek pozitív hatása tudományosan igazolt, és az Egyesült Államokban kiegészítő hangterápiaként már a kórházakban is alkalmazzák.

A terápiához nem kell más, mint egy hanglejátszó készülék, pl: CD-lejátszó és egy speciális hangeffektusokkal „átszőtt” hanganyag, amely felfrissíti az agyad, csökkenti a stresszt és a fejfájást. A hanganyag rétegelt béta és delta hullámok segítségével “gyúrja” át az agyad, és juttat el a kellemes relaxáció állapotába.

Miközben a hanghullámok felszabadító hatását élvezed, az autonóm idegrendszer mély pihenési állapotba kerül. A program érdekessége, hogy egy ritkán használt frekvencia-kombinációt tartalmaz: az alacsony (1 és 4 Hz közötti), illetve igen magas (40 Hz) frekvenciákat alkalmazza egyidejűleg.

Az amerikai BrainSync cég alapítója, Kelly Howell két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az auditív agyhullám alkalmazásának területén.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X