Főoldal > EGÉSZSÉG > Mitól férfi a férfi, s nő a nő? – Nemzetközi tábor Agárdon!

Mitól férfi a férfi, s nő a nő? – Nemzetközi tábor Agárdon!

férfipárkapcsolat
0

Írta:

Mitől férfi a férfi, s nő a nő? Mi történik, ha szerepet cserélnek? Mit tesznek a nemek, ha visszakerülnek a természetbe? Élnek-e még a nemi sztereotípiák? Hogy működik mindez magyar, német, török, olasz és cseh kultúrákban? A fenti kérdésekre is keressük a válaszokat „LADIES AND GENTLEMEN” című nemzetközi táborunkban, melynek témája a ma az EU-ban annyira […]

Mitől férfi a férfi, s nő a nő? Mi történik, ha szerepet cserélnek? Mit tesznek a nemek, ha visszakerülnek a természetbe? Élnek-e még a nemi sztereotípiák? Hogy működik mindez magyar, német, török, olasz és cseh kultúrákban?

A fenti kérdésekre is keressük a válaszokat „LADIES AND GENTLEMEN” című nemzetközi táborunkban, melynek témája a ma az EU-ban annyira preferált nemi esélyegyenlőség és a társadalmi nemek változó szerepe.

                                                         Időpont: 2009.07.04.-07.13.
                                                      Helyszín: Agárd, Park Kemping
                                                     Szervező: Szabad Tér Egyesület

Ajánlott napok a látogatáshoz:

  • július 8. egész nap
  • július 10. 11. 12. egyaránt délután 15 után (késő estig)
  • július 11-én délelőtt helyi emberek között tartunk kérdőívezést, erre is szívesen látunk vendéget, a helyszín ez esetben fokozottabb telefonos egyeztetést igényel.

Partnereink öt országból küldenek fiatalokat, összesen negyvenen vesznek részt az EU Fiatalok Lendületben Programjából finanszírozott ifjúsági táborban. A tábor programját teljes egészében Velencei-tó körül és Székesfehérváron élő fiatalok találták ki és szervezik. Egyesületünk szakemberei a háttértámogatást adják mindehhez.

Bővebb információ: istibakos@gmail.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X