Főoldal > EGÉSZSÉG > 2 szuper nyári hajápoló tipp – tojással

2 szuper nyári hajápoló tipp – tojással

hajápolásnyártojás
0

Írta:

Nemcsak a szervezetednek van szüksége vitaminokra, hanem a hajadnak is – különösen nyáron, amikor a nap, a szél, a sós víz nagyon igénybe veszi a hajat. Ahhoz, hogy csillogóak és egészségesek maradjanak a hajszálaid B6-, H- és A-vitamin pótlására van szükség. A fenti vitaminok nagy mennyiségben fordulnak elő a tojássárgájában. Íme, két szuper tojásos házi kence:1. Kence az erős hajszálakértEgy […]

Nemcsak a szervezetednek van szüksége vitaminokra, hanem a hajadnak is – különösen nyáron, amikor a nap, a szél, a sós víz nagyon igénybe veszi a hajat. Ahhoz, hogy csillogóak és egészségesek maradjanak a hajszálaid B6-, H- és A-vitamin pótlására van szükség. A fenti vitaminok nagy mennyiségben fordulnak elő a tojássárgájában.

Íme, két szuper tojásos házi kence:

1. Kence az erős hajszálakért

Egy tojást üss fel, tedd bele egy tálba és tegyél hozzá néhány csepp frissen csavart citromlevet, majd alaposan keverd össze. A masszát  dörzsöld bele a hajadba úgy, hogy mindenhol egyenletesen fedje a hajszálakat, majd 20-25 perc után alaposan mosd le. E házi kencétől erősek, egészségesek lesznek a hajszálaid. 

2. Kence a csillogó hajért
 
Egy tálba verj fel két darab tojást, dörzsöld a hajadba, majd hagyd megszáradni. Ezt követően alaposan mosd ki a tojást a hajadból, és öblítsd le almaecettel hígított langyos vízzel. Ettől a kencétől újra fényes lesz a hajad.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X