Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tipp, ami felcsigázza a pasikat szex közben – pasiszemmel

5 tipp, ami felcsigázza a pasikat szex közben – pasiszemmel

férfiorgazmuspárkapcsolatszex
0

Írta:

Sok nő úgy véli, hogy a teremtés koronái máris beadják a „derekukat”, ha megpillantanak egy „kebelcsodát” csinos ruhában. Tény, hogy a látvány lehet lenyűgöző és bizonyos férfiakat biztosan be is indít, de az első pillanat csak az erotika „előszobája”. Egy kacér pillantás, egy humoros megjegyzés éppen úgy megteszi a hatását, mint a nőies testtartás vagy […]

Sok nő úgy véli, hogy a teremtés koronái máris beadják a „derekukat”, ha megpillantanak egy „kebelcsodát” csinos ruhában. Tény, hogy a látvány lehet lenyűgöző és bizonyos férfiakat biztosan be is indít, de az első pillanat csak az erotika „előszobája”. Egy kacér pillantás, egy humoros megjegyzés éppen úgy megteszi a hatását, mint a nőies testtartás vagy egy csábos ruha. Ha a nőnek sikerül behatolni a férfi intimszférájába, félig már nyert ügye van, de a lényeg csak ez után jön. Az izgalom sokféleképpen fokozható, de azt bizony ki kell tapasztalni, hogy kinek mi jön be. Íme, 5 tipp, amely felcsigázhatja a pasikat.

5 tuti tipp, ami felcsigázza a pasikat

  • A szerelmeskedés helyszínén helyezz el tükröket – mivel a férfiak kedvelik a szexuális vizuális ingereket. Egy férfi hiúságérzését  legyezgeti az, ha látja magát és a társát a tükörben, és ha tudja, hogy az amit csinál, az miként hat a partnerre.
  • A szerelmi légyottokat felvehetitek videóra is. Az alany a szeretett nő, és mindaz, amit a pasi a filmen lát, az nem egy idegennel, hanem vele történik meg.
  • Sok férfi szereti azt, ha a partnere beszél az érzelmeiről és vágyairól. Ilyenkor sok férfinek indul be a fantáziája – az elképzelt szexuális jelentek serkentik a férfiak szexuális hormonjait. Az sem mellékes, hogy a szex közben olykor-olykor elejtett “piszkos beszéd” is afrodiziákumként hat a férfiaktra. 
  • Az előjátékot lehet verbálisan is űzni, úgy hogy szinte még hozzá sem érsz a partneredhez, és mégis a végletekig felcsigázod.
  • A nem szokványos, pikáns helyszínek, erotikus pózok is megteszik hatásukat. Ilyenkor a férfiak is szabadon engedik a fantáziájukat, hiszen látják azt, hogy a partnerük is benne van a felhőtlen hancúrozásban.

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X