Főoldal > EGÉSZSÉG > Csábíts az agyaddal!

Csábíts az agyaddal!

párkapcsolatszexszexualitás
0

Írta:

A fantázia már önmagában is képes óriási szexuális izgalmat és vágyat kiváltani. Mozgasd meg a képzeletedet, mert az erotikus fantáziálás a jó szex alfája és ómegája. Az agy sok erotikát vihet az együttlétbe: teljesen megváltoztathatja a megszokott mozdulatokat, és olyan, eddig ismeretlen területekre „kalauzolhat” el, amelyekre eddig csak álmodban gondoltál. A fantáziádban elképzelt új helyszín vagy akár merőben […]

A fantázia már önmagában is képes óriási szexuális izgalmat és vágyat kiváltani. Mozgasd meg a képzeletedet, mert az erotikus fantáziálás a jó szex alfája és ómegája. Az agy sok erotikát vihet az együttlétbe: teljesen megváltoztathatja a megszokott mozdulatokat, és olyan, eddig ismeretlen területekre „kalauzolhat” el, amelyekre eddig csak álmodban gondoltál.

A fantáziádban elképzelt új helyszín vagy akár merőben új pozitúra megvalósítása nagyon átírhatja a szerelmi együttlét forgatókönyvét. De bevethettek eddig csak a képzeletetekben megélt szerepjátékokat is, amik szintén színt vihetnek az erotikus légyottokba. Kitűnően hat a szexuális fantáziára egy őrjítő fehérnemű, vagy a helyszínen elhelyezett tükör is, amelyben „kívülállóként” szemlélheted a pároddal történő bujálkodást.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X