Főoldal > EGÉSZSÉG > Maxit vagy A-vonalút? – Légy szuperszexi szoknyában is!

Maxit vagy A-vonalút? – Légy szuperszexi szoknyában is!

alkatdivatnyárstílusszoknyatrend
0

Írta:

Sokszor te is a szekrény mélyére száműzöd a hosszú nadrágokat, és csak szoknyában vagy hajlandó az utcára kilépni? Vágysz a nőies ruhadarabokra, de nem tartod elég jónak az alakodat a szoknyaviseléshez? Pedig egy jól megválasztott szoknyában még azok is elkésztően dögösek lehetnek, akiken van némi súlyfelesleg! Légy trendi és ellenállhatatlanul vonzó szoknyában - most segítünk kiválasztani az alkatodhoz […]

Sokszor te is a szekrény mélyére száműzöd a hosszú nadrágokat, és csak szoknyában vagy hajlandó az utcára kilépni? Vágysz a nőies ruhadarabokra, de nem tartod elég jónak az alakodat a szoknyaviseléshez? Pedig egy jól megválasztott szoknyában még azok is elkésztően dögösek lehetnek, akiken van némi súlyfelesleg! Légy trendi és ellenállhatatlanul vonzó szoknyában - most segítünk kiválasztani az alkatodhoz és stílusodhoz leginkább passzoló darabot!

Nagyravágyóknak – maxiszoknya

Sosem veszel fel hosszú szoknyát, mert úgy gondolod, hogy a bokáig érő darabokat ma már csak a tarisznyás bölcsészlányok és a nagymama korúak viselik? Jobban jársz, ha megszabadulsz az előítéleteidtől, a maxiszoknyák ugyanis az idei trend legkedveltebb darabjai közé tartoznak! Ezek a szoknyák egyébként nem csak csinosak, de nagyon praktikusak: a hosszú szoknya megvéd az erős napsütéstő, és ha nem vagy megelégedve a lábaddal, akkor el is takarja azt. 
Tippünk: Ha van egy kis felesleg a csípőd és a derekad tájékán, akkor figyelj oda arra, hogy a szoknyád ne legyen túlságosan ráncos vagy fodros, a gumis derekú fazont pedig messziről kerüld el! Ettől függetlenül a maxiszoknya szinte mindenkinek jól áll, az alacsonyabb termetűeknek pedig kifejezetten előnyös ez a viselet!

0020574_1.jpg ()

Romantikusoknak – muszlinszoknya

Egy igazán nőies és elegáns szoknyára van szükséged, vagy egy kimondottan romantikus darabra vágysz? A lágy esésű muszlinszoknya mindkét esetben tökéletes választás, és ráadásul most nagyon trendi is! A muszlinszoknya egyetlen hátránya, hogy csak a vékony alkatú lányoknak áll jól, a többrétegű, gyűrt anyag ugyanis kimondottan erősít csípőben.
Tippünk: Az idei évben a pasztellszínek hódítanak, úgyhogy válasz rózsaszín, barack vagy mályvaszínű szoknyát, és hozzá fehér vagy púderszínű blúzt. Ne aggódj, a hatás ellenállhatatlan lesz!

0020574_3.jpg ()

Merészeknek – hagymaszoknya

El tudsz képzelni egy szoknyát, ami a múlt századi bugyogókra emlékeztet, és amiben mégis divatos és szexi lehetsz? Az idei trend legnagyobb újítása a hagymaszoknya, amiből neked is feltétlenül be kell szerezned egyet, ha egy igazán fiatalos és bohókás ruhadarabra vágysz! Mivel a hagymaszoknya már önmagában is elég feltűnő viselet, felsőrésznek érdemes egy egyszerű topot, a lábadra pedig egy flip-flop papucsot húznod.
Tippünk: Ha még extravagánsabb megjelenésre vágysz, akkor válassz élénk színű, például zöld vagy narancs hagymaszoknyát, és kombináld ezeket hozzáillő színes műanyag vagy fa ékszerekkel!

0020574_5.jpg ()

Örökifjaknak – farmerszoknya

A szekrényedben kotorászva az ezeréves farmerszoknyád akadt a kezedbe, és szinte nem is látsz különbséget a mai és a tíz évvel ezelőtti ruháid között? A farmerszoknyának nemcsak az az előnye, hogy sohasem megy ki a divatból, hanem az is, hogy szinte bármivel kombinálhatod: míg egy egyszerű papuccsal és trikóval sportos hatást kelt, addig magassarkúval és dekoltált felsőrésszel kimondottan dögösnek számít.
Tippünk: Arra azért vigyázz, hogy a farmerszoknyád hosszát az alkatodhoz illően válaszd ki! Ha kicsit vastagabbak a lábaid, akkor a falatnyi miniket felejtsd el, és inkább térd fölé érő fazont válassz! Ne aggódj, mert egy rafinált sliccelésű szoknyában még így is nagyon szexis lehetsz!

0020574_2.jpg ()

Klasszikus ízlésűeknek – A-vonalú szoknya

Szereted az letisztult formákat és a klasszikus vonalvezetést? Olyan szoknyára vágysz, ami mindig minden helyzetben jól áll majd neked? A térd fölé érő, A-vonalú fazonok szerencsére pontosan ezt nyújtják, egy ilyen szoknyában ugyanis akkor is csinos lehetsz, ha éppen felszedsz vagy leadsz néhány kilót.
Tippünk: Ha nincs felesleg a csípődön és a derekadon sem, akkor bátran választhatsz „rakott” fazonú szoknyát is, ez ugyanis még a legegyszerűbb színű és anyagú ruhádat is feldobja!

0020574_4.jpg ()

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X