Főoldal > EGÉSZSÉG > Tiltott gyümölcs a barátnőd pasija?

Tiltott gyümölcs a barátnőd pasija?

férfipárkapcsolatszex
0

Írta: and

Hetek óta érzed, hogy valami föltámadt benned, és küzdened kell az érzések, az ösztönök ellen. Mert a pasi, aki fölkeltette érdeklődésed (vagy éppen rádmozdult), foglalt, ráadásul a legjobb barátnőd kedvese. Most sorra vesszük a lehetséges szituációkat, hogy megtudhatsd, az egyes esetekben hogyan hozhatod meg a legjobb döntést. Derült égből villámcsapás Alaphelyzet: Persze sejtetted, hogy előbb […]

Hetek óta érzed, hogy valami föltámadt benned, és küzdened kell az érzések, az ösztönök ellen. Mert a pasi, aki fölkeltette érdeklődésed (vagy éppen rádmozdult), foglalt, ráadásul a legjobb barátnőd kedvese. Most sorra vesszük a lehetséges szituációkat, hogy megtudhatsd, az egyes esetekben hogyan hozhatod meg a legjobb döntést.

Derült égből villámcsapás

Alaphelyzet:
Persze sejtetted, hogy előbb utóbb nem lesz jó vége a dolognak, hiszen a barátnőd megosztotta veled lassan hűlő kapcsolatuk minden momentumát. Lépésről lépésre követhetted nyomon, hol és hogyan hibáztak. Arra viszont nem számítottál, hogy egy váratlan órában rádöbbensz, már nem akarsz segédkezni a kapcsolat összetákolásában, már nem akarsz tuti tippeket adni a barátnődnek, hogy visszahódíthassa szerelmét. Mert rájössz, hogy a baránőd pasiját akarod.
Maxima tipp:
Ha ebben a cipőben jársz, a legjobb, ha távol tartod magad mindkettejüktől, és attól a pillanattól kezdve, hogy érzelmileg megérintett a barátnőd kedvese, nem tűnhetsz fel tanácsadó szerepkörben. Húzódj háttérbe, hiszen minden mondatodat később nagyító alatt fogják kivesézni, manipulációként értelmezve kiejtett szavaidat. A szakítás után hagyj időt arra, hogy mindketten megnyugodjanak, és csak azután engedd a közeledbe a barátnőd exét. Nagy valószínűséggel még így is látványos kiborulásokra, viharos csetepatékra számíthatsz. És arra, hogy egy kedves barátot elveszítesz. A nők többsége nem bocsátja meg, ha volt szerelme a legjobb barátnő ágyában talál megnyugvást – még akkor sem, ha a barátnő ártatlan.

0020641_1.jpg ()

Ő az igazi?

Alaphelyzet:
Gyerekkorod óta ő a legjobb barátnőd, és szívből örülsz, mikor megtudod, szerelemre gyúlt. És várod, hogy mielőbb bemutassa neked választottját. Találkoztok, és az első pillanattól kezdve tudod, minden idegszáladdal érzed, hogy ez a férfi kell neked. Átlépve morális korlátokat, szétzúzva egy barátságot, magadra zúdítva a környezet, a közös baráti kör ellenérzéseit, mindent elkövetsz, hogy megszerezd őt magadnak. Feltámadó, kínzó, fájdalmas pillanatokat okozó lelkiismeret furdalásodat mélyen eltemeted magadban, és reméled, hogy megéri, és az érzésed viszonzásra talál. Hiszen e nélkül, nem csak egy barátságot veszítesz el, de komoly önértékelési zavarokat is produkálhatsz a későbbiekben.
Maxima tipp:
Pontosan tudod, hogy az, amit érzel, amit tenni szándékozol, helytelennek tűnik a külvilág szemében. Komoly erkölcsi hadjárat indulhat ellened, így alapos mérlegelés után vállald csak fel a harcot. És csak akkor, ha elég erősnek érzed magad. Ám ha úgy döntesz, megszerzed magadnak: küzdj nyílt lapokkal, ne manipuláld a barátnődet, és ne csapd be. Nincs rosszabb, mintha később a fejedre olvassák hazugságaidat. Ha érzed, hogy a pasi is hasonlóképp érez irántad, minél előbb mondjátok el neki. Ha egy életre elzárkózik előled, illetve előletek, akkor is tisztességesnek kell lenned.

Pillananyi botlás

Alaphelyzet:
Csak egy élményekkel és erotikával teli óráról volt szó? Összemelegedtetek egy házibuliban, amikor mindenki kidőlt már, és csak ti maradtatok ébren a porondon, esetleg egy hosszú autóút során, amikor háztól házig szállít jó szívvel barátnőd kedvese?
Maxima tipp:
A legfontosabb azonban, hogy a kölcsönös csábítás után ne kezdjétek el a motivációkat kutatni. A miértekre ebben az esetben úgyse leltek megfelelő választ. Ha úgy érzed, hogy nehéz így a barátnőd szemébe nézni, akkor is hallgass, és ne hárítsd rá a terhet. Ez a te titkod kell, hogy maradjon! Hiszen szerelme nem akarja elhagyni őt, sőt szemmel láthatóan boldog vele. Sokan éreznek oktalan fölényt a „megcsalttal” szemben, hiszen egy olyan közös titkot dédelgetnek a másik párjával, amely úgy vélik, feljogosítja erre őket. Pedig a fölény érzése csak akkor kúszik elő alattomosan, ha a baráti kapcsolat hátterében több az irigység, mint a szeretet. Egyéb esetben a lelkiismeret-furdalás okoz inkább fájdalmat.

A témáról bővebben a Maxima magazin legfrissebb számában olvashatsz!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X