Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 vágylohasztó baki szex közben

4 vágylohasztó baki szex közben

hibapárkapcsolatszerelemszexvágy
0

Írta:

Szexis fehérneművel, sejtelmes fényekkel és halk zenével készülsz az estére? Ne csak a külsőségekre figyelj, ha a szexről van szó – sokkal izgatóbb a pasi számára, ha látja rajtad, hogy igazán élvezed az együttlétet, és odafigyelsz az ő kényeztetésére is. Lássuk, milyen hibákat kell mindenképpen elkerülnöd! 1. hiba: szex közben is az alakodat kritizálod Nem […]

Szexis fehérneművel, sejtelmes fényekkel és halk zenével készülsz az estére? Ne csak a külsőségekre figyelj, ha a szexről van szó – sokkal izgatóbb a pasi számára, ha látja rajtad, hogy igazán élvezed az együttlétet, és odafigyelsz az ő kényeztetésére is. Lássuk, milyen hibákat kell mindenképpen elkerülnöd!

1. hiba: szex közben is az alakodat kritizálod

Nem akarsz világosban, teljesen meztelenül szeretkezni, ahogy lassan tabuvá válik a lovagló póz is – mindez azért, nehogy a párod meglássa a hasadon, combodon vagy a fenekeden lévő zsírpárnákat? A saját tested kritizálásánál kiábrándítóbb dolgot el sem tudnál követni az ágyban: a pasidnak a pluszkilók és a narancsbőr emlegetésétől garantáltan mindentől elmegy a kedve!
Tipp: Lazíts, és inkább élvezd a szexet! A pasik közel sem annyira kritikusak a nők testével szemben, mint mi magunk! Hidd el, az ágyban te vagy neki a legszebb, legcsinosabb és legcsábosabb nő a világon – ha pedig mégis aggódnál, hogy tested kevésbé szebb pontjaira vándorol szex közben a tekintete, vond el a figyelmét egy-két ágyrengető erotikus fogással!

0021217_1.jpg ()

2. hiba: csak fekszel, mint egy darab fa

Akármilyen fáradt és stresszes is vagy, soha ne feküdj úgy szex közben, mint egy darab fa – ennél jobban semmi nem tudja elvenni egy pasi kedvét a szeretkezéstől! Ha úgy érzed, hogy nehezebben tudsz ráhangolódni az erotikára, nyújtsátok el az előjátékot, kényeztessétek egymást egészen addig, amíg ellenállhatatlan vágyat nem érzel a másik iránt! Ezután már csak annyi a dolgod, hogy aktív légy: egy kezdeményező nőnél nincs is szexisebb, úgyhogy nyugodtan válts pózt, suttogj a pasid fülébe izgató szavakat, vagy egyszerűen fogd le a kezét, és tégy azt vele, amit akarsz!
Tipp: Ne hagyd, hogy az együttlétek mindig ugyanolyanok legyenek, mert így könnyen a kapcsolatotok is ellaposodhat! „Képezd” magad: vedd elő a Káma Szútrát, és less el belőle néhány izgalmas pózt, vagy menj el egy erotikus boltba, és lepd meg a pasidat egy-két szexis játékszerrel!

3. hiba: csak a pasira figyelsz

Megfelelési kényszered van, ezért szex közben végig azon jár az eszed, hogyan tudnál felejthetetlen erotikus élményt nyújtani a pasidnak? Azért figyelj oda a saját testedre és igényeidre is: ha folyton csak a partnereddel foglalkozol, nem tudod magad átadni a szexnek, így egyre ritkábban élsz majd át orgazmust! Pedig hidd el, a férfiak számára nincs izgatóbb látvány egy olyan nőnél, aki igazán élvezi az együttlétet!
Tipp: Soha ne színleld az orgazmust – ne gondold, hogy egy elégedett mosollyal vagy néhány kéjesnek szánt sóhajjal becsaphatod a pasikat! A tapasztaltabbak hamar észreveszik, ha füllentesz, és úgy érzik majd, hogy nem megfelelően teljesítettek az ágyban!

4. hiba: nem mersz kérdezni

Azzal nagyjából tisztában vagy, hogy hogyan működik a férfitest, de valahogy mégsem látod a pasidon, hogy igazán élvezné a simogatásodat? Lehet, hogy valamit nem jól csinálsz – azt pedig te is jól tudod, hogy ha nem jó helyen és nem jól kényeztetnek, akkor bizony hamar elmegy a kedved a szeretkezéstől. Úgyhogy vetkőzd le a gátlásaidat, és egyszerűen kérdezz rá, mi esne neki a legjobban: hogyan simogasd, hol kívánja leginkább az érintésedet.
Tipp: Előjátéknak is tökéletes, ha a munkaidő vége felé sms-eket vagy e-maileket küldözgettek egymásnak tele szexis célozgatásokkal – bátran írd le, mire vágysz a legjobban, és hogy hogyan fogod este kényeztetni a párodat. Hidd el, alig várjátok majd, hogy végre hazaérjetek!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X