Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 szexi és stílusos cipő őszre!

5 szexi és stílusos cipő őszre!

cipődivatlábbelitrend
0

Írta:

Szerencsére 2008-es trendhez képest nem sok változott, ezért nyugodtan előveheted a tavalyi lábbeliket is, egy-két új darabot azonban érdemes beszerezned, hogy igazán divatos lehess! Hódíts szexi magas sarkúban! Ha imádod a magas sarkú cipőket, akkor most eljött a te időd: 2009 őszén az igazán trendi lábbelik sarka tíz centiméter fölött kezdődik! Továbbra is divat a tűsarkú, […]

Szerencsére 2008-es trendhez képest nem sok változott, ezért nyugodtan előveheted a tavalyi lábbeliket is, egy-két új darabot azonban érdemes beszerezned, hogy igazán divatos lehess!

Hódíts szexi magas sarkúban!

Ha imádod a magas sarkú cipőket, akkor most eljött a te időd: 2009 őszén az igazán trendi lábbelik sarka tíz centiméter fölött kezdődik! Továbbra is divat a tűsarkú, viszont egyre gyakrabban láthatsz majd a női lábakon egészen különleges, formabontó, V-alakú sarokrésszel ellátott cipőket! Sőt, az igazán vagány darabok sarkát strasszokkal és mintákkal is díszítették tervezőik!
Tipp: A nyári divatőrület, az emelt talpú lábbelik ideje sem járt még le – ha túl alacsonynak tartod magad, vagy egyszerűen túl rövidek a lábaid, ez a neked való fazon, a vastag talprész optikailag megnyújtja a lábszárat, ráadásul így egy-két centivel magasabbnak is tűnhetsz!

0021094_1.jpg ()

Bújj kerek orrú fazonba! 

2008-hoz hasonlóan idén is trendi a kerek orr – az apró masnikkal, strasszokkal, pántokkal és rojtokkal díszített lábbeliket bármilyen alkalomra felveheted! Szerencsére a tavalyi cipőidet is újra előveheted: a hegyes orrú és a peep toe, vagyis kivágott orrú topánok továbbra is divatosak!
Tipp: Ha rövidek a lábaid, olyan cipőt vásárolj, amelynek nincsenek pántjai – a keresztbe futó bokapántok optikailag rövidebbnek mutatják a lábszárat!

0021094_2.jpg ()

Bátraknak: térd felé érő csizmák

Idén nem kell egészen a tél beköszöntéig és az első havazásig várni, hogy felvehesd kedvenc csizmádat – a vékonyabb vagy lyukacsos anyagból készült darabokat akár már októberben is viselheted! Nem mindegy azonban, hogy milyen a csizma hossza: míg pár éve a boka-, majd a térdig érő csizma hódította meg a kifutókat és a nőket, addig most a térd felett, combközépig érő fazon az igazán trendi!
Tipp: bár első ránézésre túl vad viseletnek tűnhet a térd felé érő csizma, akár jó választás is lehet – jótékonyan eltakarja ugyanis a vastag vádlit és a csontos térdeket is! Ehhez a fazonhoz nem illik a farmer vagy bármilyen más nadrág – viseld inkább vastag harisnyával, illetve egy combközépig érő tunikával vagy ruhával!

0021094_3.jpg ()

Válaszd a lakkcipőt!

Újra trendi a lakkcipő – igaz, nem a hagyományos formában éledt újra a divattörténet egyik klasszikus darabja! Idén bátran viselhetsz lakkból készült tűsarkút, balerinacipőt és csizmát is: a fekete mellett azonban nyugodtan válassz szürke-, ezüst-, bronz- vagy aranyszínű lakk lábbelit! Ezekkel garantáltan hódítani fogsz, csak meg kell találnod hozzájuk a megfelelő színű és mintájú harisnyát, szoknyát és táskát!
Tipp: Ha tényleg bátor vagy, válassz állatmintás lakkcipőt – bár azt hittük, hogy a tigriscsíkok és a leopárdfoltok egy időre eltűnnek majd, nem így történt. A mintás lábbelikkel azért bánj óvatosan: csak egyszínű, fekete, bézs vagy barna nadrágot, ruhát viselj hozzá!

0021094_4.jpg ()

Felejtsd el a sötét színeket!

Idén ősszel az élénk színeket sem szabad száműznöd a ruhatáradból – még a cipők is szebbnél szebb árnyalatokban pompáznak! A fekete mellett bátran viselj királykék, sötétlila, piros vagy mustárszínű topánt, de az igazán trendi darabok most nem egyszínűek: gyakori a fekete-mustár, a barna-bézs, a mustár-sötétkék, de a metálos, fémes színek kombinációja is!
Tipp: Ha ilyen cipőt viselsz, mindenképpen olyan harisnyát válassz hozzá, amely színben és mintában is illik hozzá! Ha túl vastagnak találod a lábadat, vásárolj hosszában csíkos vagy sötétebb színű harisnyát, viszont ha vékonyak a lábaid, nyugodtan felvehetsz keresztbe csíkos, kockás vagy egészen világos színű darabokat is!

0021094_5.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X