Főoldal > EGÉSZSÉG > Elképesztő! Tévedésből más gyermekét hordta ki az anya!

Elképesztő! Tévedésből más gyermekét hordta ki az anya!

babagyermekhírterhességvárandósság
0

Írta:

Az asszony csütörtökön mondta el, hogy mindeddig sem neki, sem férjének nem adtak magyarázatot a klinikán a történtekre. A kórházat azonban nem nevezte meg. A Sylvaniában élő 40 éves nő két héten belül császármetszéssel hozza világra – valaki más gyermekét. Ő és férje már korábban bejelentették, hogy a szülés után átadják kisfiút igazi, michigani szüleinek. […]

Az asszony csütörtökön mondta el, hogy mindeddig sem neki, sem férjének nem adtak magyarázatot a klinikán a történtekre. A kórházat azonban nem nevezte meg.

A Sylvaniában élő 40 éves nő két héten belül császármetszéssel hozza világra – valaki más gyermekét. Ő és férje már korábban bejelentették, hogy a szülés után átadják kisfiút igazi, michigani szüleinek.

A Savage házaspárt, akinek már van három gyermeke, a megtermékenyítést végző kórház akkor értesítette a tévedésről, mikor az asszony már két hónapos terhes volt.    

A család ügyvédje, aki felvette a kapcsolatot az intézménnyel, csak annyit árult el: reméli per nélkül megállapodásra tudnak jutni.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X