Főoldal > EGÉSZSÉG > Horoszkóp a Mérleg havára!

Horoszkóp a Mérleg havára!

ezotériahoroszkópmérleg
0

Írta: and

Mérleg (IX. 23. – X. 23.) Ebben a hónapban a legjobb formádat hozhatod. Olyan kalandok várnak rád, amelyek elűzik a rosszkedvedet. De ne feledd, a bulizás után regenerálni kell a tested-lelked. A munkában egy kis lazítás várható, de szerencsére a kereseted nem fog változni. Skorpió (X. 24. – XI. 22.) Adj időt magadnak, mert ez […]

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Ebben a hónapban a legjobb formádat hozhatod. Olyan kalandok várnak rád, amelyek elűzik a rosszkedvedet. De ne feledd, a bulizás után regenerálni kell a tested-lelked. A munkában egy kis lazítás várható, de szerencsére a kereseted nem fog változni.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Adj időt magadnak, mert ez elengedhetetlen a változáshoz. Dönthetsz úgy is, hogy azonnal kilépsz a megszokásokból, de akkor számolnod kell azzal, hogy a környezetednek nehezebb lesz. Ne csak a mások, hanem a saját egészséged felett is őrködj.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Ha már régóta egyedül élsz, itt az ideje, hogy összeköltözz a kedveseddel. Most olyan otthonra találhattok, amely akár hosszútávra is megfelel szerelmi fészekként. Határozott vagy, tele reménnyel és lelkesedéssel, végre látod magad előtt az életcélod, és ez bearanyozza a mindennapjaidat.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Új munkát vállalsz, ami nagy felelősséggel jár, de most bizonyíthatsz vele mindazoknak, akik korábban nem bíztak benned. Lényedet a harmónia és béke energiája lengi körül, kiegyensúlyozottnak érezheted magadat. Igyekezz a pozitív dolgokkal megerősíteni a lelked.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Meg kell húznod a határt a munkahelyi kapcsolatokban. Ha túl közel engeded magadhoz a kollégáidat, esetleg kijátszhatnak. Túljuthatsz egy szakításon, aminek éppen itt az ideje, mert már az új szerelem kopogtat az ajtódon. Próbáld meg elfogadni azokat a jó dolgokat, amelyeket az élet kínál neked.

0021514_1.jpg ()

Halak (II. 19. – III. 20.)

Munkád révén külföldi utazás részese lehetsz, ennek során rengeteg pozitív impulzus ér, és szinte szárnyakat kapsz. A mostaninál fordíts jóval több figyelmet tested karbantartására, és ne rágódj olyan dolgokon, amelyek már rég elmúltak. A jelenben élj, és csakis a jövőbe tekints.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Párod különleges ajándékokkal halmoz el. Ne legyél gyanakvó, mert valóban tiszta szívből szeret, és szeretné komolyabbra fordítani a kapcsolatotokat. Ez szép és jó, de neked szükséged van egy kis egyedüllétre, ezért jól teszed, ha kijelölsz magadnak egy hétvégét, amit csak egy jó könyv társaságában töltesz.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Az eddigi nehéz pillanatok után most kicsit fellélegezhetsz. Vége a flörtöléseknek is, mert igazán szerelmes leszel. Két állásajánlattal is bombáznak, az egyik jól fizető, de monoton, a másik mesés, olyan, amilyenre mindig is vágytál, de a kereset elég alacsony. Hallgass az ösztöneidre, mert megsúgják a helyes választ.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Szerencsés leszel, mert munka adódik bőven, csak bírd szusszal. Időhiány miatt nem tudsz annyiszor ellátogatni az edzőterembe, mint ahányszor szeretnél. Végezd a házimunkát nagyobb intenzitással, így két legyet ütsz egy csapásra, és még az is lehet, hogy több kalóriát égetsz el, mint egy izzasztó edzésen.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Rengeteg feladattal találod szemben magad, de jól állod a sarat. Most van lehetőséged bizonyítani a rátermettségedet, ami nem csak anyagilag, de szakmailag is meghozza a várva vár sikert. De találj módot arra, hogy kicsit kimozdulj a barátaiddal, mert szükséged van a társaságra és a pihentető közös programokra.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Változó hangulatban talál rád az október. Nagy szükséged lesz az önuralmadra, mert hajlamos lehetsz többet bosszankodni a kelleténél. Koncentrálj a jó dolgokra, és akkor be fogod őket vonzani. A munkádban olyan kreatív leszel, mint még soha. Céljaid eléréséhez szükséged lesz egy segítőre, aki a családtagjaid közül kerül ki.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Ne aggodalmaskodj annyit, mert a gondjaidra van megoldás. Meglátod, ha kibeszéled magadból az érzéseidet, jobban fogod érezni magad. Boldog lehetsz, mert egy olyan társ van melletted, aki partnered lehet mindenben. Ha még nem találtál rá az igazira, akkor most az is megtörténhet.

A témáról bővebben a WEllness magazin októberi számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X