Főoldal > EGÉSZSÉG > Így védekezz a H1N1 ellen! – videóval

Így védekezz a H1N1 ellen! – videóval

H1N1influenzavírus
0

Írta:

Az egyik legérzékenyebb csoport a gyermekeké. Ha a gyermek az iskolában megfertőződik és haza viszi a vírust, nagy valószínűséggel a család többi tagja is megbetegszik. A közösségekben rendkívül gyorsan terjedhet a vírus. Ezért fontos, hogy a szülök néhány alapvető higiéniás viselkedésnormára megtanítsák gyermekeiket. Videónkból megtudhatod, hogyan kell a gyermekeket helyes tüsszentésre, kézmosásra megtanítani, illetve mi a […]

Az egyik legérzékenyebb csoport a gyermekeké. Ha a gyermek az iskolában megfertőződik és haza viszi a vírust, nagy valószínűséggel a család többi tagja is megbetegszik. A közösségekben rendkívül gyorsan terjedhet a vírus. Ezért fontos, hogy a szülök néhány alapvető higiéniás viselkedésnormára megtanítsák gyermekeiket.

Videónkból megtudhatod, hogyan kell a gyermekeket helyes tüsszentésre, kézmosásra megtanítani, illetve mi a teendő a használt papír zsebkendővel!

$video$


További cikkeink a témában

edzőterem

Egy edzőterem nőktől – nőknek! (x)

Írta:
0

Mi nők gyakran nem vagyunk megelégedve a külsőnkkel. Ennek okairól lehet vitatkozni, de a tényen nem változtat. Aki változtatna a külsején, egészségesebben élne, jellemzően elkezd sportolni. Azonban a legtöbb edzőterem nem kifejezetten támogatja azokat a nőket, akik kihagyás után, idősebb korban, nem a legnagyobb önbizalommal mozognának.

Kövess Facebook-on!
X