Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Maxima magazin 20. száma!

Megjelent a Maxima magazin 20. száma!

ajánlómagazinmaxima
0

Írta:

A magazin aktuális számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked! Lehet, hogy butaság, de én bizony hiszek abban, hogy minden egyes évben új fejezetet nyitunk. És hogy a januári hangulat bizony rányomja az összes későbbi hónapra a bélyegét. Nálunk, a Maxima szerkesztőségben 2009 hamisítatlanul a menyasszonyoké lett. Kezdte, Szandi, a képszerkesztőnk, folytatta Timi, a lapigazgatónk, és […]

A magazin aktuális számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked!

0021507_1.jpg ()

Lehet, hogy butaság, de én bizony hiszek abban, hogy minden egyes évben új fejezetet nyitunk. És hogy a januári hangulat bizony rányomja az összes későbbi hónapra a bélyegét. Nálunk, a Maxima szerkesztőségben 2009 hamisítatlanul a menyasszonyoké lett. Kezdte, Szandi, a képszerkesztőnk, folytatta Timi, a lapigazgatónk, és talán nem zárja a sort a másik Timi, a vezető szerkesztőnk… De még az is lehet, hogy igen, hiszen állítólag csak három a magyar igazság. Ha így történne, az sem lenne baj, hiszen annak is oka van – igen, ebben is hiszek. Igen, Szandi olyan boldog mosollyal jött az ünnep utáni első munkanapon dolgozni, mintha nem is egy lapzártával kezdtük volna az évet. Gyanús lett nekünk rögtön, de nem kérdeztünk semmit – ilyet ugye csak azok a tapintatlan feleségek firtatnak, akiknek rég megkérték a kezét… Somolygott, somolygott, aztán este, hazaindulás előtt csak elárulta: szentestén, a családi összejövetel előtt a párja tényleg feltette a nagy kérdést. És bebizonyítva azt, hogy ha egy férfi jól átgondolt mindent, gyorsan végső döntésre is akar jutni, június elejére már ki is tűzték az esküvőt. Szandi pedig szervező üzemmódra kapcsolt. Volt kis füzetkéje, amiben minden fontos infót tárolt, ügyes kezű anyukája, aki megvarrta neki a pont hozzá illő, egyszerű, ám annál romantikusabb ruhát… Arra például én vagyok büszke, hogy a májusi Maxima shoppingnapon rábeszéltem egy nagyon édes sötétkék szatén balerinára – mint kiderült később, pont illett az ő vőlegénye kék nyakkendőjéhez, és milyen jól jött a csudazöld réten tartott esküvőhöz és lagzihoz! Mi pedig ámulva néztük a lelki átalakulását. Januárban még büszkén kijelentette, ő megőzi lánynevét. A végső hajrában azonban bejelentette, ő bizony mégiscsak másképp döntött: még a vezetéknevével is szeretne a leendő férjéhez tartozni… A főnökünk története sem kevésbé romantikus. Őt például párja a saját márciusi születésnapján kérte meg – igen, félreértés ne essék: neki, az ünnepeltnek is volt ajándéka… Így esett, hogy Szandi és Timi rendszeresen kis kupaktanácsot tartottak. Az utolsón, júliusban már Timi esküvői képeit is megnézhették. Ám a legédesebb sztori a helyettesemé, Timié. Akivel az történt, amiről minden lány titkon álmodik. A születésnapján, azon a bizonyos harmincadikon, július végén elrabolta a szerelme – és meg sem állt vele a tengerpartig, ahol közölte, valami nagyon szorítja a kisujját… Szóval jelentem: tündérmesék igenis vannak – és nem csak a mi környezetünkben, biztosan a tiédben is. És ezekben bizony te is szerepelhetsz… Igaz, megeshet, hogy idén nem rád osztják a főszerepet, de azzal, hogy emiatt rosszul érzed magad, csak a magad napjait keseríted. Inkább örülj a testvéred, a barátnőd, vagy mint mi, a kolléganőd boldogságának. Ha úgy érzed, ehhez kevés vagy, olvasd el riportunkat (40-42. oldal), találsz benne sok-sok mankót!

                                                                                           Zellei Dóra
                                                                                          főszerkesztő

A Maxima magazin 20. számának tartalmából:
– Vajon igazak az édesítőszerekkel kapcsolatos rémhírek? Kiderítettük.
– Azt mondták, ősszel könnyebb lesz állást kapnod, most mégsem jutsz egyről a kettőre? Segítünk!
– Megijedtél, mert barátnőd menyasszony lett? Tippeket adunk, hogy éljétek túl a változást.
– Most aztán nem foghatod a hőségre a lustálkodást. Irány futni, az ősz a legjobb idő rá!
– Kevesen döntenek úgy, hogy a babával a papa maradjon otthon gyesen. Mi találtunk három kivételt!
– Kifogások mögé bújsz, hogy így hárítsd kedvesed szerelmes közeledését? Derítsd ki mi a baj, míg nem késő!
– Korábban már kitárgyaltuk: csincsillát, nercet és más szörmét hordani nem menő. De vajon mi a helyzet a bőrcipővel és a táskával?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X