Főoldal > EGÉSZSÉG > Mi kell a nőnek? Eláruljuk!

Mi kell a nőnek? Eláruljuk!

pásztoróraszex
0

Írta:

Az amerikai szex-kutató Deborah Sundahl éveken keresztül vizsgálta a női ejakuláció és G-pont összefüggéseit, rejtelmeit. Kutatásaiból kiderült, hogy a nők általában 20 percet igényelnek, hogy mentálisan is ráhangolódjanak az intim együttlétre. Ha ezt az időt nem „kapják” meg a férfiaktól, akkor nagy valószínűséggel csalódást fog okozni számukra a testi örömszerzés. Deborah Sundahl kutatásaiból az is […]

Az amerikai szex-kutató Deborah Sundahl éveken keresztül vizsgálta a női ejakuláció és G-pont összefüggéseit, rejtelmeit.

Kutatásaiból kiderült, hogy a nők általában 20 percet igényelnek, hogy mentálisan is ráhangolódjanak az intim együttlétre. Ha ezt az időt nem „kapják” meg a férfiaktól, akkor nagy valószínűséggel csalódást fog okozni számukra a testi örömszerzés.

Deborah Sundahl kutatásaiból az is kiderül, hogy a nők számára az igényesen „felépített” előjáték a jó szex előfeltétele. Az a férfi lehet profi a szexben, aki „professzionális” módon űzi az előjátékot, és hagy időt a nőnek a ráhangolódására – véli a szex-kutató.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X