Főoldal > EGÉSZSÉG > Nagyobb melleket szeretnél? 3 tévhit, aminek ne dőlj be!

Nagyobb melleket szeretnél? 3 tévhit, aminek ne dőlj be!

keblekmellmellnagyobbítás
0

Írta:

1. tévhit: A gyógynövények csodát tesznek A kereskedelemben több olyan gyógynövényes termék is beszerezhető, amely azt hirdeti magáról, hogy kiváló hatásfokkal növeszti a melleket. Ezekről a szerekről azonban klinikailag nem bizonyították, hogy valóban elérhető velük a kívánt mellnövelő hatás. A szakemberek szerint ezek a termékek komoly veszélyforrást jelenthetnek a szervezetedre, ha hormonhatású anyagok is vannak bennük.  2. […]

1. tévhit: A gyógynövények csodát tesznek

A kereskedelemben több olyan gyógynövényes termék is beszerezhető, amely azt hirdeti magáról, hogy kiváló hatásfokkal növeszti a melleket. Ezekről a szerekről azonban klinikailag nem bizonyították, hogy valóban elérhető velük a kívánt mellnövelő hatás. A szakemberek szerint ezek a termékek komoly veszélyforrást jelenthetnek a szervezetedre, ha hormonhatású anyagok is vannak bennük. 

2. tévhit: Segítenek a hormonhatású készítmények

A hormonhatású készítmények kisebb mértékben növelhetik ugyan a kebleket, de fontos hangsúlyozni, hogy a túlzott mértékű hormonbevitel nemcsak a mellek méretére van hatással, hanem más nemi szervekre is – így ezeknek a termékeknek más, nem kívánatos kísérő tünetei is lehetnek. Ne feledd: a hormonokkal elért mellnövekedés csak ideig-óráig tart, mert csak addig figyelhető meg a szer hatása, amíg a készítményt szedik.

3. tévhit: Valóban segít a melltorna? 

A mellizomzat erősítésével elérheted, hogy melleid formája és mérete kissé megváltozzon, de nagy változásokra ne számíts! Fontos azt is tudni, hogy a túlzásba vitt mellizom erősítés szintén nem előnyös, mert a fokozott izommunka nagyon megnövelheti a hát térfogatát – ami egy nőnél nem túl esztétikus látvány.  

Úgy tűnik, hogy érdemes inkább elfogadni, amivel a természet „megajándékozott”, mert egy drasztikus mellkompenzáció egyelőre csak plasztikai műtéttel érhető el.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X