Főoldal > EGÉSZSÉG > Paris Hilton szexi alakjával villant Budapesten!

Paris Hilton szexi alakjával villant Budapesten!

divatöltözködésParis Hilton
0

Írta:

Szokásával ellentétben ezúttal nem magángéppel érkezett a milliárdos hotellánc-örökösnő a fővárosba, hanem egy londoni menetrend szerinti járattal. A hírek szerint a színésznő egy olasz divatház meghívására érkezett Magyarországra, amely most nyitja meg első üzletét. Feltehetően azért vállalta el a szőke szépséget a budapesi invitációt, mert ő lett a divatház „arca”, hisz a 28 éves szépségről […]

Szokásával ellentétben ezúttal nem magángéppel érkezett a milliárdos hotellánc-örökösnő a fővárosba, hanem egy londoni menetrend szerinti járattal. A hírek szerint a színésznő egy olasz divatház meghívására érkezett Magyarországra, amely most nyitja meg első üzletét. Feltehetően azért vállalta el a szőke szépséget a budapesi invitációt, mert ő lett a divatház „arca”, hisz a 28 éves szépségről köztudott, hogy mennyire érdekli a divat! Alakja tökéletes, így bármilyen ruha jól áll a szexi szépségen. 

És hogy mivel tartja magát formában a milliomos csemete? A hírek szerint – ha ideje engedi – egy los angelesi fitnesz-klubban próbálja levezetni a feszültséget, ahol személyi edzője irányításával rendszeresen sportol, emelgeti a súlyokat, hogy alakja tökéletes maradjon.

A botrányhősnő budapesti programját teljes homály fedi, és azt sem lehet tudni, hogy meddig marad, de egyes források szerint a fővárosban tölt néhány napot, mivel elutazása előtt néhány nappal elkérte a legmenőbb szórakozóhelyek listáját.

Tehát légy résen, mert előfordulhat ,hogy az egyik patinás szórakozóhelyen a milliomos Paris Hilton áll majd veled szemben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X