Főoldal > EGÉSZSÉG > Pollenallergiás vagy? – 2 tuti tipp, ami segíthet!

Pollenallergiás vagy? – 2 tuti tipp, ami segíthet!

fokhagymaléguti betegségeklégzéspollenallergiatorma
0

Írta:

Őseink gyakran alkalmazták a fokhagymát és tormát egészségmegőrzésére, gyógyításra. E két növény igazi antiallergén hatású. Kutatások bizonyítják, hogy a fokhagyma és a torma kiváló gyulladáscsökkentő és hatékony gyógyír allergia esetén. A tormát és fokhagymát tartalmazó készítmények (keresd őket a fitotékákban) csökkenthetik nemcsak a nátha (köhögés, orrfolyás), hanem a pollenallergia tüneteit is. A fokhagyma sok antibiotikus hatású […]

Őseink gyakran alkalmazták a fokhagymát és tormát egészségmegőrzésére, gyógyításra. E két növény igazi antiallergén hatású. Kutatások bizonyítják, hogy a fokhagyma és a torma kiváló gyulladáscsökkentő és hatékony gyógyír allergia esetén.

A tormát és fokhagymát tartalmazó készítmények (keresd őket a fitotékákban) csökkenthetik nemcsak a nátha (köhögés, orrfolyás), hanem a pollenallergia tüneteit is. A fokhagyma sok antibiotikus hatású allicint tartalmaz, de ásványi anyagai, vitaminjai is jelentősen hozzájárulnak egészséged megőrzéséhez. A torma „erőssége” pedig baktérium- és vírusölő hatásában rejlik, amit a gyökerében található glikozidoknak köszönhet.

Mielőtt pollenallergia esetén alkalmaznád ezeket a készítményeket, kérd ki szakember tanácsát is!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X