Főoldal > EGÉSZSÉG > Asztro-tippek a Skorpió havára

Asztro-tippek a Skorpió havára

csillagjegyezotériahoroszkóp
0

Írta: and

Skorpió (X. 24. – XI. 22.) Kiválóan helyt tudsz állni a mindennapi küzdelmekben. Ragyogni fogsz, mint egy csillag, csak legyél türelmes, és ne siettesd a dolgokat. A téli ruhatáradat színesítsd néhány új ruhadarabbal, mert a zord időben szükséged lehet a pozitív erőre, amelyet a színek árasztanak magukból. Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) Nagyon jól […]

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Kiválóan helyt tudsz állni a mindennapi küzdelmekben. Ragyogni fogsz, mint egy csillag, csak legyél türelmes, és ne siettesd a dolgokat. A téli ruhatáradat színesítsd néhány új ruhadarabbal, mert a zord időben szükséged lehet a pozitív erőre, amelyet a színek árasztanak magukból.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Nagyon jól érzed magadat a bőrödben, de arra azért ügyelj, hogy óvatosan viccelj: ami neked humor, az lehet, hogy másnak sértő. Jól gondold meg, hogy hol és kinek sütöd el a poénjaidat. Gazdálkodj okosan az energiáddal, hiszen nemcsak novemberben, hanem az év hátralévő részében is nagy szükséged lesz rá.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Ne hagyd, hogy a félreértések tönkretegyék a szerelmi életed. Mostanában nem vagy a szavak embere, mégis erőt kell venned magadon, és le kell ülnöd a pároddal megbeszélni a dolgokat. Ha igazán fontos neked ez a kapcsolat, és ha másként nem megy, tettekkel fejezd ki az iránta érzett szerelmedet.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Két lábbal állsz a földön. kell aggódnod az anyagi cs?d miatt, nem fog bekövetkezni. Szeretsz divatosan öltözködni, de azért az ár is számít vásárláskor. kell aggódnod az anyagi cs?d miatt, nem fog bekövetkezni. Szeretsz divatosan öltözködni, de azért az ár is számít vásárláskor. Ezért megmaradsz a Guess és a Nem kell aggódnod az anyagiak miatt, mert lesz mit a tejbe aprítanod, de munkahelyeden lehetnek feszültségek, sőt mi több, veszélybe kerülhet a pozíciód. Ha rugalmas vagy és jól alkalmazkodsz a váratlan szituációkhoz, jobban jöhetsz ki a dologból, mint gondolnád

0022011_1.jpg ()

Halak (II. 19. – III. 20.)

A megjelenésedet illetően a tökéletességre törekszel, de érdemes lenne a belső szépségedre is legalább ekkora hangsúlyt fektetned. Próbálj meg barátaid kedvében járni, és szervezz egy bulit, ahol kedvedre főzőcskézhetsz és kipróbálhatsz olyan recepteket, amelyek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is.

Kos (III. 21. – IV. 21.)

Ne azokat az embereket bántsd meg, akik melletted állnak jóban-rosszban. Támadd azokat, akik ellened áskálódnak, és mindent, megtesznek, hogy kedvedet szegjék. Nem lesz könnyű dolguk, mert most megállíthatatlan vagy. A siker a fő mozgatórugód, és most lesz benne részed bőven.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Hajlamos lehetsz elhinni olyan dolgokat, melyeknek nincs semmi igazságalapjuk. Ne hagyd magad befolyásolni, mert az nem tesz jót se neked, se a környezetednek. A lelki békédet ne add fel üres ábrándok miatt, maradj a realitások talaján, és akkor rád talál mindaz, amire igazán vágyakozol. A novemberben kötött kapcsolatok hosszú távúak és életképesek lesznek.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Mostanában hajlamos vagy mindenkit elüldözni magad mellől. Ne tedd ezt, mert szerelmed valódi érzelmeket táplál irántad. Nyerő párost alkottok, akik mindenre képesek. Ha egyedül vagy, tartsd nyitva a szemed, mert csak egy karnyújtásnyira van tőled az igazi.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A túlzott ragaszkodás nem tesz jót, és az sem, hogy nehezedre esik elengedni a múltat. Tudomásul kell venned, hogy a világ változik, és ha lépést szeretnél vele tartani, akkor állandóan meg kell újulnod. Kezdd a külsőddel, majd lépésről lépésre haladj a lelked mélye felé. Meglátod, mennyivel könnyedebb és vidámabb leszel.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Egy új szerelem köszönthet rád, de a köztetek lévő korkülönbség megijeszthet. Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak, inkább csak azzal, hogy te mit érzel valójában. A munkahelyeden összetűzésbe kerülsz a főnököddel, de a hónap végén bebizonyíthatod neki, hogy kézben tudod tartani a dolgokat.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Érdemes lenne beszerezned egy holdnaptárat, mert az időzítésnek novemberben nagyon fontos szerepe lehet az életedben. Ha a Hold változásával összhangban végzed a dolgaidat, hatékonyabb lehetsz. Sokan harcolnak a kegyeidért, de te senki iránt sem érzel többet barátságnál.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Lehet, hogy most áldozatokat kell hoznod a céljaid érdekében, de ez nem fog nehezedre esni. A munkahelyeden olyan elismerésben lesz részed, amilyenre nem is számítottál. Mindenről a kedvesed jut az eszedbe, élvezz ki vele minden percet.

A témáról bővebben a Wellness magazin novemberi számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X