Főoldal > EGÉSZSÉG > Őrület! Demi Moore már 225 000 eurót költött plasztikázásra!

Őrület! Demi Moore már 225 000 eurót költött plasztikázásra!

Demi MooreHollywoodplasztikai sebészetszínésznő
0

Írta:

Demi Moore szebb, mint valaha. Makulátlan alak, csillogó haj, bársonyos bőr, s nyoma sincs a ráncoknak. Vajon hogyan csinálja? Demi a népszerű színész, Ashton Kutcher felesége, és egy német bulvárlap szerint már kisebb vagyont költött arcbőrének rendbetételére. Demi Moore nem retten vissza a botox kezeléstől sem, amelynek a lényege, hogy kis mennyiségű „idegmérget” fecskendeznek be a megfelelő […]

Demi Moore szebb, mint valaha. Makulátlan alak, csillogó haj, bársonyos bőr, s nyoma sincs a ráncoknak. Vajon hogyan csinálja?

Demi a népszerű színész, Ashton Kutcher felesége, és egy német bulvárlap szerint már kisebb vagyont költött arcbőrének rendbetételére.

Demi Moore nem retten vissza a botox kezeléstől sem, amelynek a lényege, hogy kis mennyiségű „idegmérget” fecskendeznek be a megfelelő helyre. A hatóanyag gátolja az izmok összehúzódását és bizonyos időtartamig megszünteti a ráncokat. A csábos színésznő egyébként fiatalos kinézetét a jógának a kemény kick-box edzéseknek és a pióca-terápiának köszönheti. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X