Főoldal > EGÉSZSÉG > Extra trendin párducmintában!

Extra trendin párducmintában!

divattrend
0

Írta:

Az állatmintás divat teljes gőzzel hódít az idei télen is. Az olyan hírességek, mint Paris Hilton, Franziska Knuppe vagy Scarlett Johansson is szívesen mutatkoznak a vörös szőnyegen állatmintás kiegészítőkben – legyen az zebracsíkos ruha vagy leopárdmintás retikül. Scarlett Johansson népszerű színésznő  párducmintás bundájában érzi magát a legcsinosabban.  Természetesen nem kell tetőtől talpig trendi vadmacska-bőrbe burkolóznod, ha […]

Az állatmintás divat teljes gőzzel hódít az idei télen is. Az olyan hírességek, mint Paris Hilton, Franziska Knuppe vagy Scarlett Johansson is szívesen mutatkoznak a vörös szőnyegen állatmintás kiegészítőkben – legyen az zebracsíkos ruha vagy leopárdmintás retikül. Scarlett Johansson népszerű színésznő  párducmintás bundájában érzi magát a legcsinosabban. 

Természetesen nem kell tetőtől talpig trendi vadmacska-bőrbe burkolóznod, ha szexi szeretnél lenni, de nem árt egy-két alapdarabot (pl. szoknyát, tását)  beszerezni a ruhatáradba.

Aki kicsit visszafogottabban öltözik, az Demi Moore-ról vehet példát: ő ugyanis az apró állatfigurás ékszerekért rajong.

Figyelj arra is, hogy ne a védett állatok igazi bőréből, bundájából készült ruhakölteményeket és kiegészítőket viseld, hanem a jó minőségű utánzatot keresd.

Tudtad?
Naomi Campbell topmodell krokodilbőrös retiküljét nemrégiben árverezték el egy brit aukciós-házban. A csinos kis kiegészítőért több mint 20 ezer eurót fizettek. Az összeget jótékonysági célokra fordítják.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X