Főoldal > EGÉSZSÉG > Intim titkairól vallott Nicole Kidman!

Intim titkairól vallott Nicole Kidman!

bulvárnicole kidmanszínésznő
0

Írta:

„Sok mindent megéltem: azt, ahogy a szerelem rám talált, és azt is, hogy véget ért.” - vallott őszintén a múltjáról a vele készült interjúban az ausztrál színésznő. Bevallotta, hogy korábbi szexuális életében jelen volt a fétisizmus, és bizony kipróbált bizonyos “tárgyakat”, de megismerte a házasság és a monogámia örömeit és buktatóit is. Hogy a csinos színésznő kivel élte át […]

„Sok mindent megéltem: azt, ahogy a szerelem rám talált, és azt is, hogy véget ért.” - vallott őszintén a múltjáról a vele készült interjúban az ausztrál színésznő.

Bevallotta, hogy korábbi szexuális életében jelen volt a fétisizmus, és bizony kipróbált bizonyos “tárgyakat”, de megismerte a házasság és a monogámia örömeit és buktatóit is.

Hogy a csinos színésznő kivel élte át a legviharosabb szexuális élményeket, azt továbbra is homály fedi, de mint ismeretes, több neves személyiség is szóba kerülhet. Az Oscar-díjas színésznő 11 évig volt Tom Cruise férje, de Robbie Williams és Keith Urban is közel került a gyönyörű hollywoodi sztárhoz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X